Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Benim de bir numaralı mucizevi ürünüm budur. Hele kokusuna bayılırım şimdi kokladım yine kapağını

Benim de bir numaralı mucizevi ürünüm budur. Hele kokusuna bayılırım şimdi kokladım yine kapağını

Aynen cnm harika bi urun hele banyo sonrasi surunce burammm buramda kokar cok rahat taranir asla tarakta tek tel kalmaz kabarmaz sacim platin oldu olali boyle hürmet görmedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim saçlarım da kızıl, sürekli boyamaktan yıpranmıştı alıcam hemen kızlar😊

Düsündüm, düsündüm... Neyi hic düsünmeden tekrar tekrar alirim, hangisinin yerini baskasi dolduramaz diye
ilk Smashbox Limitless Eye Liner geldi aklima. Ben Eyeliner cekmesini hic beceremiyordum, halada becerebildigim söylenemez
jel eyelinerlari sürmesi biraz daha zor oluyor diye bunu almistim, ve süper cikti...
Asla akma yapmiyor, mat bi bitisi var ve sürmesi cok kolay.... Entegre kalem tirasida olmasi cok iyi, at cantana git..

Ayyy bu supermiss nerelerde satiliyo cnm hic duymadim

Benim saçlarım da kızıl, sürekli boyamaktan yıpranmıştı alıcam hemen kızlar😊

Cok faydasini gorrsun cnm gercekten ama biraz bolca kullanican az kullanirsan cok fark etmiyo

Kizlar saclariniz dalgali yada kiwirciksa we duz sac sewiyor fon cekerken zorlaniyorsaniz size kolaylik saglayacak bi urun tawsiye edicem schwarzkopf un got2b sac duzlestiricisi ben cok memnun kaldim saclarim yogun dalgali eskiden yarim saatte kendime cektigim fonu simdi 10 dk da cekiyorum gercekten kolaylik sagliyo bittikce alirim

cnmmm aldımmm çoookkk teşşekküüürrr ederimmm ya bu nasıl bir yağ gerçekten boşa mucizewi dememişler harika oldu saçlarımm resmen sürdüğün anda bi terbiye geliyo saça çok saol cnm harika bi konu açmışsın sayende bi çok şeyden faydalandım gözüm hep bu konunun üstünde olucak

Rica ederim cnmm ewet iyiki acmisim bu konuyu cok faydali oldu cok sewindimm begenmene walla kizlar tawsiye ettigim seyler hosunuza gidince cok mutlu oluyorum ne guzel faydam dokunuyor bnnuda parfumu sewdi cok sewindim walla ya

hadi yaa aldımı parfümüü ben işten güçten giremedim kaç gündür adam akıllı beğenmesine bende sevindim beğenilmiycek gibi bi koku değilki :)

cnm almışsın parfümü güle güle kullan beğenmene bende çok sevindim

Bundan almalıyim hemen sacım boyadan çok matlaştı işe yarar umarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

estee lauder pudramı tawsiye ederim asla tozutmaz çok iyi kapatır bittikçe aldığım bi üründür

Eki Görüntüle 1193884

Cnm bende kullandim bundan yurtdisindan almistim turkiyede daha pahali we sen buna iyi diyosun ya bende oyle dusunyodum ama mac ustune tanimam pudrada tawsiye edrim

Cnm bende kullandim bundan yurtdisindan almistim turkiyede daha pahali we sen buna iyi diyosun ya bende oyle dusunyodum ama mac ustune tanimam pudrada tawsiye edrim

ciddimisinn dahamı iyi merak ettim bak yurtdışında ne kadr cnm

ciddimisinn dahamı iyi merak ettim bak yurtdışında ne kadr cnm

Cnm thailanddan aldim 25 bahtmi neydi yani turk parasiyla 70 filan yalan olmasin ama 1,5 sene onceydi turkiyede 120 tl sanirim ama mac alinca yarim bi sekilde kaldi fotosunu cekerim

Canim benim gittikçe aşık oluyorum galiba :) koluma sıkıyorum bazen kolumu ısırasim geliyor :))

cnm almışsın parfümü güle güle kullan beğenmene bende çok sevindim
Teşekkür ederim canim sizin tavsiyeniz üzerine hiç kokusuna bakmadan aldım yani iyi ki de almışim

Cok faydasini gorrsun cnm gercekten ama biraz bolca kullanican az kullanirsan cok fark etmiyo

Valla süper bi topik olmuş ya ben de her gün takip edicem😊 canım bu yağı sadece banyodan sora mı sürüyosun taramadan önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…