Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de bir numaralı mucizevi ürünüm budur. Hele kokusuna bayılırım şimdi kokladım yine kapağını
Aynen cnm harika bi urun hele banyo sonrasi surunce burammm buramda kokar cok rahat taranir asla tarakta tek tel kalmaz kabarmaz sacim platin oldu olali boyle hürmet görmedi
Düsündüm, düsündüm... Neyi hic düsünmeden tekrar tekrar alirim, hangisinin yerini baskasi dolduramaz diye
ilk Smashbox Limitless Eye Liner geldi aklima. Ben Eyeliner cekmesini hic beceremiyordum, halada becerebildigim söylenemez
jel eyelinerlari sürmesi biraz daha zor oluyor diye bunu almistim, ve süper cikti...
Asla akma yapmiyor, mat bi bitisi var ve sürmesi cok kolay.... Entegre kalem tirasida olmasi cok iyi, at cantana git..
Benim saçlarım da kızıl, sürekli boyamaktan yıpranmıştı alıcam hemen kızlar😊
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
cnmmm aldımmm çoookkk teşşekküüürrr ederimmm ya bu nasıl bir yağ gerçekten boşa mucizewi dememişler harika oldu saçlarımm resmen sürdüğün anda bi terbiye geliyo saça çok saol cnm harika bi konu açmışsın sayende bi çok şeyden faydalandım gözüm hep bu konunun üstünde olucak
Rica ederim cnmm ewet iyiki acmisim bu konuyu cok faydali oldu cok sewindimm begenmene walla kizlar tawsiye ettigim seyler hosunuza gidince cok mutlu oluyorum ne guzel faydam dokunuyorbnnuda parfumu sewdi cok sewindim walla ya
Zaten ben hiç bi parfümü koluma sıkıp da anında almam çıkar gezer dolaşırım . koku tenime uyum sağlar o zaman karar veririm almaya ama bence 5 dakika bile yeterli değil bekleyip almak için :))
ve kaldıkça daha da güzel kokuyor gerçekten bayıldım:119:
. tatlı kadifemsi ama kesinlikle ağır değil .çok teşekkür ederim canım
meyvemsi ağaçsı bir koku . Tatlı koku sevmeyenler için uygun değil evet ama bir çok tatlı koku denedim buram buram ağırlığını hissediyorsun ama bunun tatlılığı kesinlikle ağır değil .
tabi zevk meselesi ve teninde duruşuyla koku kendini ele veriyor biraz da
cnmmm aldımmm çoookkk teşşekküüürrr ederimmm ya bu nasıl bir yağ gerçekten boşa mucizewi dememişler harika oldu saçlarımm resmen sürdüğün anda bi terbiye geliyo saça çok saol cnm harika bi konu açmışsın sayende bi çok şeyden faydalandım gözüm hep bu konunun üstünde olucak
Bundan almalıyim hemen sacım boyadan çok matlaştı işe yarar umarım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
estee lauder pudramı tawsiye ederim asla tozutmaz çok iyi kapatır bittikçe aldığım bi üründür
Eki Görüntüle 1193884
Cnm bende kullandim bundan yurtdisindan almistim turkiyede daha pahali we sen buna iyi diyosun ya bende oyle dusunyodum ama mac ustune tanimam pudrada tawsiye edrim
ciddimisinn dahamı iyi merak ettim bak yurtdışında ne kadr cnm
Canim benim gittikçe aşık oluyorum galiba :) koluma sıkıyorum bazen kolumu ısırasim geliyor :))Rica ederim cnmm ewet iyiki acmisim bu konuyu cok faydali oldu cok sewindimm begenmene walla kizlar tawsiye ettigim seyler hosunuza gidince cok mutlu oluyorum ne guzel faydam dokunuyorbnnuda parfumu sewdi cok sewindim walla ya
Teşekkür ederim canim sizin tavsiyeniz üzerine hiç kokusuna bakmadan aldım yani iyi ki de almışimcnm almışsın parfümü güle güle kullan beğenmene bende çok sevindim
Cok faydasini gorrsun cnm gercekten ama biraz bolca kullanican az kullanirsan cok fark etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?