- 20 Haziran 2016
- 3.811
- 8.107
- 158
Evet kullanıyorumHala kullanıyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kullanıyorumHala kullanıyor musunuz ?
Siyah noktaları yönettikten sonra zamanla gözeneklerin sıkılaşmasına faydası oldu mu ?Evet kullanıyorum
Tonik kullanınca sıkılaşma oluyor. Nivea'nın toniğini kullanıyorum pembe olanSiyah noktaları yönettikten sonra zamanla gözeneklerin sıkılaşmasına faydası oldu mu ?
Teşekkür ederimTonik kullanınca sıkılaşma oluyor. Nivea'nın toniğini kullanıyorum pembe olan
Rica ederimmTeşekkür ederim
LR saç seti, bırak dökülmeyi, yenisi bile minik minik çıkarıyorSaç dökülmeme iyi geldi dediğiniz bir şampuan, krem, maske, yağ vs. var mı hanımlar?
en sevdiğim ve kullandığım ürün LR fondoteni elbetteKızlar cildi ışıl ışıl ve canlı gösteren fazla kapatmayan fondöten veya bb/cc krem tarzı bir şeyler kullanıp memnun kalan var mı ?
Kızlar cildi ışıl ışıl ve canlı gösteren fazla kapatmayan fondöten veya bb/cc krem tarzı bir şeyler kullanıp memnun kalan var mı ?
Softem in ginsengli sarımsaklı şampuanı öneririm doğumdan saçlarımın dökülmesinden kel kalacaktım aktarcı çnermişti önce çam terebenti sürüyodum 10 dk beklettikten sonra bu şampuanla yıka farkı göreceksinSaç dökülmeme iyi geldi dediğiniz bir şampuan, krem, maske, yağ vs. var mı hanımlar?
Teşekkürler hemen bakayım :)en sevdiğim ve kullandığım ürün LR fondoteni elbette
Çok teşekkürler canım uzun zamandır denemek istiyordum ama fırsat olmamıştı hemen deneyeyim :)mac face & body kesinlikle incecik ve canlı bi duruş üst üste uyguladığında kapatıcılık artıyor ama görüntü asla kalıp gibi olmuyor
bu ürünü kullandığımda yüzümde fondoten olduğunu kimse anlamıyor bile hatta cildin nekadar canlı duruyor diye söylüyorlar :)
şampuanın içine mesela 100 ml şampuana 15 damla gbi çam terebentin yağı damlat canım hem saçı güçlendirip çabuk uzatıyo hemde dökülmüyor süper bişey tam 12 yıldır kullanırım..Saç dökülmeme iyi geldi dediğiniz bir şampuan, krem, maske, yağ vs. var mı hanımlar?