düzenli cilt bakımına bile giden biri olarak cildim problemli. şöyle ki; aynı ürünü belli süre kullanınca bir yerden sonra yüzüm kusmaya başlıyor. şampuanda da aynısını yaşıyorum, uzun süre aynısını kullanınca kepek yapıyor gibi gibi.
o yüzden 2-3 ayda bir makyaj malzemelerimi de değiştiririm. chanel, mac ya da 2-3 liralık ürün olması fark etmeyip her zaman değiştirmek zorunda kalıyorum. o yüzden son 1 aydır kullandıklarımı yazayım.
bb kremlerin çoğu yüzüne dokunmuş bir insan olarak garnier bb kremden vazgeçemiyordum ancak son zamanlarda onun da benim yüzümde sorun çıkarması sebebiyle fondotene geçtim.
benim cildimin anormalliğini görmezden gelerek, garnier bb krem tavsiye edebilirim. cilde hemen uyum sağlıyor ve doğal duruyor.
fondöten olarak ise; wet n wild photofocus fondötenden inanılmaz memnunum. çok çok doğal ve ciltte parlama vb sorunlar yapmıyor. mat bir fondöten ama rahatsız edici bir görüntüsü yok.
aynı şekilde wet n wild megaglo highlighting powder (precious petals olanı allık olarak, crown of my canopy olanı ise aydınlatıcı olarak çok güzel uygulanıyor.)
yüz kontürü için maybelline master contour ve pastel - colour correct contour set
göz kalemi maybelline colossal kajal, sabah sürüyorum ve silene kadar gayet kalıcı.
chanel illusion d'ombre kullandım ve ondan da memnunum.
himalaya herbals'ın çoğu kremi ve maskesini denedim. onlar da başarılı
bu aralar en çok taktığım ise wet n wild holographic serisi. nasıl güzeller anlatamam