• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben blog yazıyorum orda bahsettim ❤️ ve daha çok yeniyim herşeyin içeriğini çok fazla araştırıyorum deneyimliyorum ismi ..... sizce hatalı olduğum bir yer var mi kendimi geliştirmek istiyorum ✨✨✨

Son düzenleyen: Moderatör:
Loreal Paris Paradise Extatic Kaş Pomadı Mucizevi bir ürün. 24 saat en ince kaşların bile bakımlı durmasını sağlıyor ve yıkandığında kolayca çıkabiliyor.

Arkadaşlar instagramda kadinlarkulubu diye bir sayfa var ve Redusa ürünlerini satıyor. Ben loss control olan ürünü aldım, yıpranmış saçlar için olduğu söyleniyor. Henüz deniyorum ama saç uçlarım biraz düzeldi gibi. Bi de true line sanırım amino keratini var onu da bakım için kullanıyorum haftada 3 kere. Saçlarım onu kullandığım zamanlarda yumuşacık oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pure Beauty White&Bright Yüz Temizleme Köpüğü
Sivilce yapmadı (ki eczane ürünleri bile sivilce yapıyor bende)
Güzel temizliyor
Daha aydınlık ve temiz görünüyor yüzüm hatta beyazlatıyor bile diyebilirim
Kaşıntı, kızarıklık yapmadı.
Sadece köpürmesi çok çok az biraz krem gibi bir ürün nohut kadar kullanılması yeterli. Ben silikon yüz temizleme pedi ile uyguluyorum yüzüme çok memnunum.

Flormar yeşil cc krem. Yüzüm pek fazla sivilce leke yok sadece kizarikliklarim var biraz yanaklarimda çok iyi geliyo renk esitligi sagliyo tavsiye ederim:KK16:

düzenli cilt bakımına bile giden biri olarak cildim problemli. şöyle ki; aynı ürünü belli süre kullanınca bir yerden sonra yüzüm kusmaya başlıyor. şampuanda da aynısını yaşıyorum, uzun süre aynısını kullanınca kepek yapıyor gibi gibi.
o yüzden 2-3 ayda bir makyaj malzemelerimi de değiştiririm. chanel, mac ya da 2-3 liralık ürün olması fark etmeyip her zaman değiştirmek zorunda kalıyorum. o yüzden son 1 aydır kullandıklarımı yazayım.

bb kremlerin çoğu yüzüne dokunmuş bir insan olarak garnier bb kremden vazgeçemiyordum ancak son zamanlarda onun da benim yüzümde sorun çıkarması sebebiyle fondotene geçtim.
benim cildimin anormalliğini görmezden gelerek, garnier bb krem tavsiye edebilirim. cilde hemen uyum sağlıyor ve doğal duruyor.
fondöten olarak ise; wet n wild photofocus fondötenden inanılmaz memnunum. çok çok doğal ve ciltte parlama vb sorunlar yapmıyor. mat bir fondöten ama rahatsız edici bir görüntüsü yok.
aynı şekilde wet n wild megaglo highlighting powder (precious petals olanı allık olarak, crown of my canopy olanı ise aydınlatıcı olarak çok güzel uygulanıyor.)
yüz kontürü için maybelline master contour ve pastel - colour correct contour set
göz kalemi maybelline colossal kajal, sabah sürüyorum ve silene kadar gayet kalıcı.
chanel illusion d'ombre kullandım ve ondan da memnunum.
himalaya herbals'ın çoğu kremi ve maskesini denedim. onlar da başarılı

bu aralar en çok taktığım ise wet n wild holographic serisi. nasıl güzeller anlatamam :KK16:

Fondoten gibi kalıp bi duruşu yok günlük kullanım güneş koruyucu ve kusur kapatıcı :) farmasi oriflame ve flormarınkini beğendim
Güneş kremi olarak iyi koruyor mu, güneş kremi yerine kullanabilirim o zaman, peki cilt tedavisi görüyorum bb,CC işte hangisini kullanmayın, normalde Bioderma nin güneş kremini kullanıyorum, onlar gibi kaliteli mi bunlar.

merhaba bende arkadaşımın tavsıyesi üzerine yeni bir ürüne başladım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Açıkcası bu ürünlerdeki en çok ilgimi çeken kısım kök hücre teknolojisinin kullanılması idi ve 200 büyüme faktörlü olması benim için muhteşemdi dünyada 75 büyüme faktörünlü başka kremler yok ve fiyatları çok pahalı bu ürünler hem büyüme faktörü olarak çok üstün ve daha uygun fiyatta.cildimde renk tonunda düzelme ,krışıklıklarımda azalma oldu ve yüzümde küçük bir leke vardı tamamen kayboldu.bu ay roller alıp serumunu bu şekilde kullanmayı düşünüyorum ve çok heyecanlıyım.roller kullanan ve önerebileceğiniz bir marka varmı diye de sormak isterim.

Back