• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Hindistan cevizi yağı sanki her derde deva
Milk shake markasının köpüğü yumul yumul saçlar.
Blistex koyu mavi lipstick vazgeçemiyorum

kesinlikle organix b5 vitaminli şampuan, neutrogena greyfurt yüz temizleme jeli

Eklentiler

• 20170306_154024-1[1].jpg
    20170306_154024-1[1].jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 67
  • drtjhf.jpg
    drtjhf.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 69
Narciso parfüm,nuxe dudak nemlendiricisi ve yves rosher ürünleri :)

Yoğun okul hayatımdan dolayı her zaman pratik uygulanabilen ürünlere ihtiyaç duymuşumdur. Daha önce bu kadar kolay kullanımı olan eye linera sahip olmamıştım. Kremsi yapısı sayesinde tek hareketle kuyruklu göz makyajımı yaparak canlı ve güzel gözlere sahip oluyorum istersem de ürünü parmağımla dağıtarak dumanlı göz makyajımla derin bakışlar elde ediyorum. Bu ürünü edindiğim günden beri makyaj çantamın kraliçesi oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Kullanımı çok pratik. Zaten satışını yaaptığım için aralarda indirimlerdende faydalanıyorum.

Eklentiler

• 31187.Jpeg
    31187.Jpeg
    17,4 KB · Görüntüleme: 243
Loreal'in Futur-e nemlendiricisi vardı, neredeyse 10yıldır Türkiye'de yok sanırım, ama onu kullanırken çok çok memnundum,bulabilseydim 20 yıldır onu kullanıyor olurdum sanırım. Şu anda sadece amazonda satıldığını görüyorum. İnternet yorumlarına bakılırsa herkes de çok memnunmuş, neden piyasadan kaldırdılar anlamadım.

Cilt gozenekleei icin bide krisik icin ne onerirsiniz, bide bu bb,cc krem nedir, ben hic kullanmadim

Cilt gozenekleei icin bide krisik icin ne onerirsiniz, bide bu bb,cc krem nedir, ben hic kullanmadim
Hyalorunik asitle cildinizi derinden alt tabakadan nemlendirmenizi öneririm. Cilt gözenekleri icin gunluk tonik ve cilt uzerinde buz gezdirmek disinda ... kimyasal pleeing olabilir. Ben 2 seans bitirdim gozeneklerim biraz kuculsun diye. Sanirim daha cok seansa ihtiyacim var.. sabir ve zaman istiyor. Göz altinizin bqkiminida ihmal etmeyin.. Ve birde gunluk 20 dakika buradaki yogayi yapabilirsiniz. Boylelikle yuz kaslariniz daha sıkı olur fazla kirismanin onune gecersiniz.

Saç dökülmeme iyi geldi dediğiniz bir şampuan, krem, maske, yağ vs. var mı hanımlar?
naturway sarımsaklı şampuanın içine çam terebentin ekledim ve duştan sora ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü uyguladım saç dökülmem durdu tabi saç kremini tamamen hayatımdan çıkardım duştan sora uçlara argan yağı sürüyorum

kesinlikle loccitane'ın makyaj temizleme yağı. biraz pahalı ama yemem içmem alırım o derece. bnm maskaramı çıkardıysa çıkaramayacağı bişey yok

Bu konudan müzdaribim bu ara. Başlık bana göre olmuş.
Far;
Chanel illusion D'Ombre 83 ( Türkiye'de satışı bitmiş)
Roll on Lady speed stick jel ( üretimden kalkmış)
Bellapiere ürünleri ( Cevahir dışındaki tüm standları kapandı)

Zaten takip ettiğim diziler de yayından kalkar her zaman

loreal süper star liner eyeliner :KK200: kaç tane bitirdim bilmiyorum.
loccitane el ve ayak kremi
yves saint laurent cc krem (ama şimdi yenilemişler bb olmuş )

The Balm Schwing Eyeliner! <3
Bir makyaj blogunun "Uygun Fiyatlı ve Kaliteli 6 Eyeliner" yazısında okuyup sonraki gün Gratis alışverişimde almıştım çok memnunum, sürmesi kolay, rengi tam siyah, günlük makyajında eyeliner kullanan herkese tavsiyemdir.

Kaş arası bolgemde ince cizgiler var 23 yas araliginda krem kullanan varmı
La Roche Posay Redermic R Corrective UV SPF30 falan

garnier mineral roll on tavsiye ederim;she ,fa,niveanın roll onlarını da kullandım;en işe yararı kesinlikle garnierinki oldu.

Ben blog yazıyorum sevdiğim şeyleri orda yazdım ve daha çok yeniyim herşeyin içeriğini çok fazla araştırıyorum deneyimliyorum ismi .... sizce hatalı olduğum bir yer var mi kendimi geliştirmek istiyorum ✨✨✨

Son düzenleyen: Moderatör:
Back