• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

The balm'ın meet matte huges rujları mat olduğu halde kuruluk yapmıyor ve uzun süre kalıyor. Eğer mat rujları seviyorsanız ama kuruluktan şikayetçiyseniz tavsiye ederim.

Ayrıca Ruby Woo ya muadil olarak Pastel Day Long Lipcolor 09 u öneririm. Bir kırmızı ruj aşığı olarak bir çok kırmızı rujum var ve tesadüfen bu benzerliği öğrenmiş oldum. Pastel Day Long Lipcolor'un sürümü likit ruj olduğu için Ruby Woo'ya nispeten sürümü çok daha kolay ve gerçekten yiyip içmeme rağmen uzun süre kalıyor çıkmıyor ancak oldukça kuru bir ruj eger dudaklarınızı yalarsanız topaklanır. Doğru kullanıldığında sorun yaşamazsınız.
canım pastel ruju nasil uyguladigini yazar misin ben düzgün suremiyorum püf noktası var mi

canım pastel ruju nasil uyguladigini yazar misin ben düzgün suremiyorum püf noktası var mi
Canım esasında pastelin mat rujları çok kuru biliyorsun ki. Ancak ben dudağımı her gece nemlendiririm yatmadan önce sabahta akşamda fırçalıyorum dudaklarımı yumuşakca. Ardından dudaklarımı rujun tonuna uygun bir kalem çekip çerçeveliyorum. Üzerine ruju sürüyorum. Tek sorun çok kuru olması yoksa harika bir ruj fakat kuruduğu için dudaklarımızı hiç yalamamamız lazım yoksa topak topak oluyor, yalamayınca gün boyu tazelemeye gerek kalmadan yemek yiyip içiyorum. Eğer çok rahatsız olursan öncesinde dudak bazı kullanabilirsin o zaman sorun ortadan kalkar.

nars_tajmahal002.jpg

Hastasıyım

Flormar matte terracota eye shadow m108. Gec kesfim sanirim ama flormardan aldigim ilk urun ve cook sevdim hem far hem aydinlatici olabiliyor hem de goz pinarina. Yani joker. Bu arada matte sizi yaniltmasin sedefli yapida ama ole disko topuna donmuyorsunuz:) amma anlattim yahu :)

LR Colours Yağsız Fondöten
LR racine temizleme köpüğü
LR aloeveralı jel nemlendirici
Zeitgard1
Deluxe fantastic mascara
Essence waterproof eyeliner
The balm meet matte ruj serisi muhteşem ürünler bence :) asla vazgeçmem :)

Flor Mar Wet and dry pudra asla vazgeçmem bittikce alıyorum. Birde garnier karma ve yağlı ciltler için olan bb kremi bittikce alıyorum.

kızlar merhaba 22 yasindayim daha önce hic bb krem kullanmadim bugünlerde suratim cok soluk cansiz geliyor bana.sivilcelenme yapmayan yüzü canli gösteren bb krem onerileriniz var mi acaba

Lıfeco markasının hindistan cevizi yağini cok sevdim saclarimi yumusatti ve parlatti sanırim bittiginde tekrar alicam

kızlar merhaba 22 yasindayim daha önce hic bb krem kullanmadim bugünlerde suratim cok soluk cansiz geliyor bana.sivilcelenme yapmayan yüzü canli gösteren bb krem onerileriniz var mi acaba
Bir cok ürün deneyimimden sonra bir firmayla calismaya basladim.Kisi ürünü kendisi denemeden kesin bir fikre sahip olamiyor.Ürünleri kullanmadan icerigini de bilmek gerekmektedir.Herkesin cilt yapisi farkli oldugu icin ürün kullanimi sonrasida da begeniler de kisiden kisiye degismektedir.Sana bir saglikci ve güzellik uzmani olarak tavsiye edecegim ürünler var ama cildini görmem gerekir.Resim cekip yollarsan daha verimli oluruz.

benimde favorilerimden biridir. Bir de acil durum seti diye bir paket. herşeyde faydalı hep yanımda taşırım. Setin içindeki kremler yüze de ele de iyi. göz altı torbalarımı azalttı. topuğum sertleşmişti topuğumu yumuşattı.

Eklentiler

• LR-Harem-Parfum-Seti-resim-369.jpg
    LR-Harem-Parfum-Seti-resim-369.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 46
Sebamed yüz ve vücut temizleme jeli. Ben yüzüme kullanıyorum. Süper bir ürün.

Back