• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

1- Christian Dior - Sculpt 10 arkadaş 10 günde kırışıklarda azalma oldu asla vazgeçmem
2- koltuk altım için bebek pudrası (dalin tercihim)
3- Nuxe kuru yağ hem cilt hem saç için mucize
4- The Balm Eyeliner
5- .Gratiae peeling alerjik cilde ship olanlar için mükemmel bir ürün bu kadar mı cildi sakinleştirir

işe yarıyor mu cidden:) kaç ayda ne kadar uzama sağladı ve de arındırması çok zor diyorlar, siz zorlandınız mı?

şöyle diyeyim 15 günde dibimin ciddi şekilde çıktığını biliyorum o zamanlar saçım platinken. baya işe yarıyor ama ben içeriden de destekliyordum vitamin kullanıyordum bi de bol bol meyve sebze tüketiyordum.
o konuya da şöyle bi çözüm buldum, saçımı daha ıslatmadan şampuanlayıp şampuanı öyle köpürtüp 1 kere duruluyordum, üstüne bir kere daha şampuanlıyordum tamamen çıkmış oluyordu :) yoksa arınması cidden zor.
bi de ben bi gece saçımda bekletiyordum düşünün

Merhaba ben 1 yıldır lr health and beauty aleo veralı urunler kullanıyorum hem kendıme hem 3 yasındakı kızıma... Hayatta vazgecılmezım oldu..
Bır dunya para verıp dıor dan aldıgım makyaj malzemelerım krwmlerım cope gitti resmen..
Egzaöa sorunum bıttıı.. Sac cıkmaya basladı kafamda.. Sıvılceden eser yok yuzumde ve en onemlısı 35 ımde su cıcegı gecırmıstım ve artık ızlerı bıle kalmadı..
Yanı dısarıdakı urunlere bır dunya para vermenıze gerek yok ve marketlerdensacma sapan kimyasallı urun kullanmak zorunda degılsınız..
Hepinize tavsıye ederım..
Bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler..

1. Lancome teint idole fondöten :KK200::KK200:
2.The balm'ın eyelinerı, far paletleri ve mat rujları:KK36:
3.Essence volume curl maskara:KK16:
4.Real techniques fırçalar
5.Watsons saç maskesi (saç kremi niyetine)

Mac- Ruby Woo ruj kırmızının en güzel tonu diyebilirim ve matlığı dudakta kadifemsi bir görünüş sağlıyor

Supergro- Aşırı derecede iyi geliyor saçlarıma kupkuru saçlarım ama onunla canlanıyor ve uzamada oldukça etkili.

Mac- Ruby Woo ruj kırmızının en güzel tonu diyebilirim ve matlığı dudakta kadifemsi bir görünüş sağlıyor

Supergro- Aşırı derecede iyi geliyor saçlarıma kupkuru saçlarım ama onunla canlanıyor ve uzamada oldukça etkili.
Supergro nerde satılıyor?benim de saçlarımın uçları kuru,yıpranık.

The balm'ın meet matte huges rujları mat olduğu halde kuruluk yapmıyor ve uzun süre kalıyor. Eğer mat rujları seviyorsanız ama kuruluktan şikayetçiyseniz tavsiye ederim.

Ayrıca Ruby Woo ya muadil olarak Pastel Day Long Lipcolor 09 u öneririm. Bir kırmızı ruj aşığı olarak bir çok kırmızı rujum var ve tesadüfen bu benzerliği öğrenmiş oldum. Pastel Day Long Lipcolor'un sürümü likit ruj olduğu için Ruby Woo'ya nispeten sürümü çok daha kolay ve gerçekten yiyip içmeme rağmen uzun süre kalıyor çıkmıyor ancak oldukça kuru bir ruj eger dudaklarınızı yalarsanız topaklanır. Doğru kullanıldığında sorun yaşamazsınız.

Madam Coco - Gardenia vücut spreyi yağlı bir dokusu olduğu için uzun süre kalıyor ve hoş hafif ara ara hissedebileceğiniz bir kokusu var.

Cilt makyajı yaptığınızda cildinizin daha canlı ve düz görünmesini istiyorsanız kesinlikle Flormar'ın cilt bazını öneririm. Cilt makyajını bu baz üzerine yaptığınızda muazzam bir sonuçla karşılaşıyorsunuz. Ben cilt makyajı yapmasam dahi cilt bazını uyguluyorum ve gören herkes cildimin çok güzel ve pürüzsüz gözüktüğünü söylüyor.

asla ama asla vazgecemediğim şampuan olarak lr ın ms şampuanı ve av şampuanı (kepek ve kaşıntıma en iyi bunlar geldi)
saç maskesi olarak da davines nourishing yıpranmış kuru saç maskesi :KK200:

Benim icin mucize olarak uzun suredir kullandigim bir urunden bahsetmek istiyorum..
Neutrogena yesil ambalajli peeling jel misket limon ve mandalina iceriyormus.. Oncelikle kokusu muhtesem :) ve cildimdeki yasattigi purussuzluk hissine bayildim.. Problemli bir cildim yok zaten haftada bir peeling yapiyorum en azindan ciltteki sebumu temizliyor cildim ferahliyor.. Nivea kullaniyordum daha oncee pabucunu dama asti diyebilirim :)

Bir de ben pantene argan yagina geri dondum elseve in mucizevi yagi pekde ise yaramiyor bunu en iyi denize girdim ciktim ozaman anladim pantene in yagindan cok daha memnun kaldim.. Gerek parlatmasi gerek yumusatmasi bakim yapmasi.. Elseve in bakim yapmadigini dusunuyorum sac uclarimi cok kuru gosteriyor.. Pantene den boyle bi sikayetim olmadi hic :)

Birdee ben senelerdir niveanin double efect stigini kullaniyordum fakat son zamanlarda dove un mavi kapakli stigini kullaniyorum terlememi ciddi oranda azaltiyor.. Cok fazla urun kullanmistim terlememi azaltacak urun aramistim ama hic bi urunden memnun kalmamistim.. En son niveada kalmistim en azindan terlesem de koku olusmuyordu.. Fakat dove oyle degil hem kokusu kalici miss gibi sabunsu temizlik kokuyor hemde terletmiyor okadar memnun kaldim ki :) ben yoluma dove la devam edicem artik :)

Simdilik yeniliklerim bukadar farkli kesiflerim olursa onlari da paylasirim ilerde :))

Merhaba arkadaşlar benimde vazgeçemediğim bittikçe aldığım ve hatta olabildiğince stok yaptığım ( hazır cepte para varken kendime yatırım yapayım düşüncesi bende hep var :) )ürünlerimden bazıları bunlar :
1.jpg
2.jpg
4.JPG
5.jpg
shiseido-synchro-skin-lasting-liquid-foundation-30-ml-fondoten.jpg

Kizlar ben herzaman LR ürününden sasmam çünkü cildini sevenler bakım isteyenler hiç dusunmeden tereddüt etmeden bu ürünleri kullansin ve ekonomik bakımından dusunursek mükemmel ürünlere yüzde 40 indirimli alıyorum daha ne olsun:))

ben de kurtarıcı olarak wet n wild'in 4lü kamuflaj paletini şiddetle öneririm kızarık cildi güzel nötr hale getiriyo :)

Back