• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Mucizevi diyebileceğim ve eğer pahalı bir ürün alacak olsam düşünmeden alacağım tek şey Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze isimli parfüm olurdu.
Bana hediye olarak gelmişti bir defa...Escada Magnetism den sonra aşık olduğum tek parfümdü kendisi.

benimdeee vazgeçemediğim bitince koşarak aldığım iki ürün var
mac studio fix pudraaa kapatıcılığı harika sivilce yapmıyor..
bir de yine mac studıo finish concealer çok başarılı ve mükemmel kapatıyor gerçi pro long içinde iyi deniliyor bir sonrakinde onu da denemeyi düşünüyorumm ruj olarakta pastelin mat serisi rujları favorimmdirr

benim de kullandığım amway deodorant süper. terlemeyi azaltıyor ki zaten bir deodorant ın terlemeyi tamamen engellemesi sağlıklı değil. ayrıca terleseniz de koku yapmıyor. cok soft bir kokuya sahip. piyasadaki deodorantlardan daha büyük ondanmıdır bilmem fiyatı da az deil suan yanılmıyorsam 20 tl civarında. içeriği de organik tavsiye ederim

Eklentiler

• $_35.jpg
    $_35.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 92
benim de kullandığım amway deodorant süper. terlemeyi azaltıyor ki zaten bir deodorant ın terlemeyi tamamen engellemesi sağlıklı değil. ayrıca terleseniz de koku yapmıyor. cok soft bir kokuya sahip. piyasadaki deodorantlardan daha büyük ondanmıdır bilmem fiyatı da az deil suan yanılmıyorsam 20 tl civarında. içeriği de organik tavsiye ederim
canim nerden aliyosun amway ürünleri ni

benimdeee vazgeçemediğim bitince koşarak aldığım iki ürün var
mac studio fix pudraaa kapatıcılığı harika sivilce yapmıyor..
bir de yine mac studıo finish concealer çok başarılı ve mükemmel kapatıyor gerçi pro long içinde iyi deniliyor bir sonrakinde onu da denemeyi düşünüyorumm ruj olarakta pastelin mat serisi rujları favorimmdirr
canim pastel rujlari dudak kurutuyor mu kalici mi hangisini kullaniyosun

Bioderma ürünleri kullanıyorun white objective gece serumu var en ufak bi leke bırakmıyo yüzde en mucizevi ürün bu bence

canim merhaba her yerde bunu soruyorum üretimden kalkti diyolar gercekten öyle mi hala bulabiliyor musun bu ürünü
yo ben görüyorum canım watsons gratislerde..
canim pastel rujlari dudak kurutuyor mu kalici mi hangisini kullaniyosun
kissproof longwear serisindeki likit mat rujlardan bahsediyor sanırım arkadaş, eğer öyleyse ben kullandım 9 numarasını ve bayıldım çok mat aşırı kurutmuyor ve harika bir kırmızı netten bak bu numarası baya meşhur zaten.. geçen bir de 19 numarasını aldım ama watson gratislerdekiyle pastelshoptaki farklı renk ben pastelshoptan aldım henüz kullanmadım ama koyu mürdümsü bir renk çok harika çok..
Bioderma ürünleri kullanıyorun white objective gece serumu var en ufak bi leke bırakmıyo yüzde en mucizevi ürün bu bence
hangi lekeleri alıyor canım ya ben de sivilce lekeleriyle uğraşıyorum habire..

kissproof longwear serisindeki likit mat rujlardan bahsediyor sanırım arkadaş, eğer öyleyse ben kullandım 9 numarasını ve bayıldım çok mat aşırı kurutmuyor ve harika bir kırmızı netten bak bu numarası baya meşhur zaten.. geçen bir de 19 numarasını aldım ama watson gratislerdekiyle pastelshoptaki farklı renk ben pastelshoptan aldım henüz kullanmadım ama koyu mürdümsü bir renk çok harika çok..

Canım bende çok sivilce lekesi yok ama arada oldu tabiki sivilce lekeside geçiriyo çil de geçiriyo aydınlık veriyo yumuşacık yapiyo yüzü

620 var mi gercektenn ne zaman gördün en son..
bahsettigin rujlara da bakacagim . bildiginiz gülkurusu dogal duran kalici bir ruj var mi acaba

620 var mi gercektenn ne zaman gördün en son..
bahsettigin rujlara da bakacagim . bildiginiz gülkurusu dogal duran kalici bir ruj var mi acaba
canım öyle hatırlamıyorum da yakın zamanda görmüştüm, bir de markanın çok satılan rujları arasında o kaldırılacağını sanmam.. sen nerden öğrendin kaldırılacağını, bir mağazaya falan sorduysan öyle saçmalayabiliyorlar bazen satış temsilcileri..

golden rose matte velvet 02 no.su gül kurusu ve oldukça kalıcı ayrıca dudaklarıda çok kurutmuyor onu önerebilirim
canim önerdiğin ruju aldim rengini begendim ama bira kuru sanki ya. bir de dudak kalemiyle uygulasam daha iyi olacak sanki senin bu rujla kullandigin kalem var mi canim

canim önerdiğin ruju aldim rengini begendim ama bira kuru sanki ya. bir de dudak kalemiyle uygulasam daha iyi olacak sanki senin bu rujla kullandigin kalem var mi canim
canım ben cevaplayamadan sen almışsın zaten,evet yapısı biraz kuru ama mat ruj sonuçta çoğunluğu böyle oluyor canm,ben kalem kullanmıyorum ama sen birde öyle dene bakalım güle güle kullan umarım memnun kalırsın,iyi bayramlar dilerim şimdiden:KK54:

canım ben cevaplayamadan sen almışsın zaten,evet yapısı biraz kuru ama mat ruj sonuçta çoğunluğu böyle oluyor canm,ben kalem kullanmıyorum ama sen birde öyle dene bakalım güle güle kullan umarım memnun kalırsın,iyi bayramlar dilerim şimdiden:KK54:
cok sagol canim sana da iyi bayramlar :))

canim nerden aliyosun amway ürünleri ni
anway serbest girişimcilerinden alıyorum.. yani avon gibi katalog satışı yapılıyor. çevrende öle bir kişi tanımıyorsan kendi sitesine gir anway ın ordan alınabiliyor mu tam bilemeyecem ama sorabilirsin yardımcı olabildi mi bilemedim :110:o_O

arkadaslar ter kokusunu yuzde yuz engelleyen roll oon tavsiyesi alabilir miyim
Roll on değilde krem önerebilirim Adı "deotak". Aşırı memnunum ve hatta sonuncusu yeni bittiği için dün bir tane daha aldım kendime. Bu bitirdiğimde sanırım 4 5. deotak. Ben aşırı terleyen bir insanım öncelikle bunu ölçün diye yazıyorum banyo sonrası temiz koltuk altıma uyguluyorum inanın ne kadar koştursam bile ( felaket koşturmacalı bir işim var ve bazen sabahları koşuda yapıyorum) bir sonraki banyoya kadar gram ter kokmuyorum. Benim gibi ter kokusundan muzdarip olan herkese öneriyorum herkeste çok memnun kaldı. Kozmetik mağazalarında falan hemen hemen her yerde bulunuyor gördüğüm kadarıyla. Ama mentollü olanına bakın sadece diğerlerinin işlevi yok, bilginiz olsun (:

Back