Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız ben de pudranın görüntüsüne bayıldım.. tüm yüze değil de (tüm yüz için mat olması tercihim) aydınlatıcı ve hatta yaz aylarında allık olarak bile kullanılabilir benim gibi açık tenlerde..Eki Görüntüle 1610592 Fotolar istediğim kadar yansıtmıyor duruşu,tabletimle çektim yapay ışıkta, yine de belki fikir verir.Flormar terracotta powder 20-soft beige.En açık rengi buydu, çok beyazlara koyu gelebilir.Işığı öyle güzel yansıtıyor ki otomatikman highlighter kullanılmış gibi duruyor yüzde.Farkı anlayabilmeniz için sadece orta parmağıma sürdüm.Eki Görüntüle 1610589
Onu bende çok severek kullanıyorum ona güvenerek yağlı olanını da aldım ama hiç memnun kalmadımMac factor creme puff pudrası
yağlı derken?Onu bende çok severek kullanıyorum ona güvenerek yağlı olanını da aldım ama hiç memnun kalmadım
Driclor kullan.eczaneden alabilirsin.duştan sonra sürüyorsun ortalama bir ay asla ter ıslaklık olmuyor.ne kadar sağlıklı tartışılabilir ama ben kullanıyorum çokta rahatımarkadaslar ter kokusunu yuzde yuz engelleyen roll oon tavsiyesi alabilir miyim
Beğendim alabilirimBugüne kadar kullandığım en güzel ürün loreal paris in kalıcı rujları. Asla vazgeçme ve her çeşitinide almisim dir bu ürün hakkında yazımda var. Okursanız sevinirim
Beğendim alabilirim
Ürün tanıtmak benim yazımın amacı ama satmak benimle ilgili bir durum değil. Satmak için soylemedigime emin olabilirsin. Tavsiye ederim ve memnun kalinacagına da eminim. Bende her rengi var diyebilirim[ilk fırsatta denicem tskler
İlk fırsatta denicem tşklerÜrün tanıtmak benim yazımın amacı ama satmak benimle ilgili bir durum değil. Satmak için soylemedigime emin olabilirsin. Tavsiye ederim ve memnun kalinacagına da eminim. Bende her rengi var diyebilirim
Rexona iz bırakmayan stick deodorant çok memnunum senelerdir kullanırım elbiselerde iz bırakmaz ter kokmana engel olur benim her zaman banyo dolabımda stoğum bulunur başka bir stick deodorant kullanmayı düşünmedim bile. Siyah ambalajlı bu arada gratislerde daha uyguna satın alabilirsin 7.90 lira kolay kolay da değişmez fiyatı gratislerdearkadaslar ter kokusunu yuzde yuz engelleyen roll oon tavsiyesi alabilir miyim
icinde alüminyum var mi acabaRexona iz bırakmayan stick deodorant çok memnunum senelerdir kullanırım elbiselerde iz bırakmaz ter kokmana engel olur benim her zaman banyo dolabımda stoğum bulunur başka bir stick deodorant kullanmayı düşünmedim bile. Siyah ambalajlı bu arada gratislerde daha uyguna satın alabilirsin 7.90 lira kolay kolay da değişmez fiyatı gratislerde