• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Ysl touche eclat kactane bitirdim hatirlamiyorum bile harika bir urun. Nars blush " orgasm" bin tane alligim var ama nedense en cok bunu kullaniyorum. Herkese giden bir allik. Guerlain bronzer terracota vazgecilmezlerim.

Eki Görüntüle 1610592 Fotolar istediğim kadar yansıtmıyor duruşu,tabletimle çektim yapay ışıkta, yine de belki fikir verir.Flormar terracotta powder 20-soft beige.En açık rengi buydu, çok beyazlara koyu gelebilir.Işığı öyle güzel yansıtıyor ki otomatikman highlighter kullanılmış gibi duruyor yüzde.Farkı anlayabilmeniz için sadece orta parmağıma sürdüm.Eki Görüntüle 1610589
yalnız ben de pudranın görüntüsüne bayıldım.. tüm yüze değil de (tüm yüz için mat olması tercihim) aydınlatıcı ve hatta yaz aylarında allık olarak bile kullanılabilir benim gibi açık tenlerde..

benim son 3 yıldır saçlarım yüzüm ve cildim için kullandığım tek bi ürün var o da çok özel bi zeytin türünden elde edilen bi zeytinyağı. bi mucize gibi girdi hayatıma ve saçlarım cildim boyut atladı resmen

Maybelline color tattoo krem farlar
Maybelline rocket ve one by one rimelleri
Golden rose velvet matte rujlari
Pastelin mini alliklari
Rimmel london pudra
Garnier kusursuz makyaj temizleme suyu
Essence dudak kalemleri

Bunlar fiyat performans acisindan harika
Herkese hitap etmesi açısından bunlari paylasmak istedim

benefit-theyre-real-beyond-mascara-1-2.jpg

Çok rimel denedim.En en iyisi!

arkadaslar ter kokusunu yuzde yuz engelleyen roll oon tavsiyesi alabilir miyim
Rexona iz bırakmayan stick deodorant çok memnunum senelerdir kullanırım elbiselerde iz bırakmaz ter kokmana engel olur benim her zaman banyo dolabımda stoğum bulunur başka bir stick deodorant kullanmayı düşünmedim bile. Siyah ambalajlı bu arada gratislerde daha uyguna satın alabilirsin 7.90 lira kolay kolay da değişmez fiyatı gratislerde

Rexona iz bırakmayan stick deodorant çok memnunum senelerdir kullanırım elbiselerde iz bırakmaz ter kokmana engel olur benim her zaman banyo dolabımda stoğum bulunur başka bir stick deodorant kullanmayı düşünmedim bile. Siyah ambalajlı bu arada gratislerde daha uyguna satın alabilirsin 7.90 lira kolay kolay da değişmez fiyatı gratislerde
icinde alüminyum var mi acaba

Kızlar dutyden hediye aldığım gucci rush 50 ml var. Tek fıs sıktım ama bana göre değil. Dünyanın da parası.... İsteyen olursa 100 liraya vereyim. Eşim alırken 165 tl ye almış :(

Back