Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Perican sen nasil blogger sin allahaskina,3 liralik kalemden indirim bekliosun,emily kalem kullandigini soyledigine gore o adi dudakta durmayan dudak kalemlerinden de memnunsun,cakma lancome cakma bilmemne markalarinin urunlerini kullanip yorum yapiyosun,ustune bi de bu cakma urunleri satiosun.Ne kadar yanlis birsey yaptiginin farkinda misin?Ben de bir blogger ve iyi bir blog okuru olarak seni kiniyorum

1. Çok pardon canım hangi 3 liralık kalemden indirim beklemişim bunu anlayamadım ?
2. Evet Emily kalemlerini kullanıyorum hatta çok severek kullanıyoum. Benim beklentimi gayet de güzel karşılıyorlar bunun neresi yanlış ?
3. Evet çakma ürünlerimi de satışa koydum ki orjinal olmadıklarını da yazdım. Çakma ürünü orjinalmiş gibi yutturmaya çalışıp abartılı bir rakam belirtsem bu söylediğine katılırım.
4. Benim için kalite anlayışı pahalı=kaliteli eşitliğinden ibaret değil. Uygun fiyatlı ürünleri de kullanırım ve bir blogger olarak kendi fikrimce + / - yönlerini belirtirim. Üstelik bir çok blogger uygun fiyatlı ürünleri kullanıp yorumluyor bunun neresi yanlış ?
5. Ben bir dudak kalemi veya ruja 50-60 lira verecek kadar zengin değilim. Benim cebime siz koymuyorsunuz paramı kusuruma bakmayın hanımefendi.
6. Size göre yaptıklarım yanlışsa beni okumayın, benden uzak durun öyleyse ben birilerine yaranmaya değil deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum sadece.

Sevgiler ..

Ben dudak kaleminde daha çok emily marka kullanıyorum sanırım 1-1,5 lira birşey fiyatı, ha indirim zamanı essenceyi zulalarım tabiki o da raflar talan edilmemiş olursa

Bu diyeti yapacaktim aman yapmiyacam normal diyetime devam edecem verdigim kilolari geri alamam hic kusura bakma patates diyettimisin nesin

b
1.yorumlarda okudum,biri baska bir marka kalem önermiş,sen indirime girince alırım gibi bir şey yazmışsın,kastettigim bu
2.Beklentilerini karşılıyorsa lafım yok elbet,ben de denedim ki yorum yapabiloyorum bence hic bir işe yaramaz,akan,bulaşan,kalıcılığı olmayan,yağli yapida yani bir lipliner dan beklenen hiç bir ozellige sahip olmayan bir ürün
3.Mesele yutturmaya çalışman ya da koyduğun fiyat değil.Mesele kozmetikle çok ilgili oldugunu soyleyip,bir blogger olacak kadar sayisiz deneyimlemelerin bulunduğuna inandigin halde sirf ustune lancome,mac,nars gibi bilinen yuksek kalite markalarin isimlerinin yazili oldugu ve icerigi hakkinda hicbir fikrin olmayan kimyasallari yuzune kullanman ve kullanmakla kalmayip satman.gercek bir blogger olmak gercekten iyi bir bilgiye sahip olmayi gerektirir ve vebali de cok buyuk.cunku sen urun degerlendiriosun,insanlara guzel ya da guzel degil diye yorumunu yapiosun.Iceriginde hangi bilesenlerin oldugunu bilmedigin merdiven alti urunleri satmana saygi duymami ve kinamamami asla bekleme kusuru da bakma.Senin yazdiklarini 15 yasinda kizlar da gorup inanip alabilirler.Ciltlerinde bir reaksiyon oldugunda nasil vicdanin rahat edecek?
4.Elbette ürünün kalitesi muhim ucreti degil bana gore de tum cabam da bu zaten.Ucuz markalari kullan ve oner memnunsan asla lafim yok,en azindan icinde ne oldugu belli fakat icinde ne oldugunu bilmedigimiz cakma mallari kimseye tavsiye de etme satma da hatta bana kalirsa sen de kullanma,senin bilecegin is.
Sevgiler

1. Hangi kalemden bahsettiğinizi hatırlayamadım, fakat ihtiyacım yoksa ve indirim gibi bir olay varsa tavsiye edilen şeyi indirimden almak benim için daha mantıklı. Az önce de dediğim gibi ben hesaplı olmak zorundayım ve yazılarımı iyice okuduysanız bunu sürekli vurgular insanlara da tavsiye ederim. Bunu yapmaya da devam edeceğim
2. Bakın blog dünyasında yüzlerce ürün hakkında yazılıyor çiziliyor kimisi A ürününden çok memnunken kimisi hiç değil. Memnuniyeti etkileyen size en az 10 neden sayabilirim. Ve kolay kolay hiçbir yorumumda mutlaka alın deneyin gibi ibareler bulunmaz çok nadir kullanırım bu cümleyi. Dediğim gibi benim beğendiğimi sen, seninkini ben beğenmeyebilirim bu çok doğal .. Bu da ürünü ne iyi yapar ne de kötü
3. Çakma ürünlerin bileşenlerinden bahsetmişsiniz, peki o çok yüce markaların bileşenlerinde hiç mi bu bileşenlerden yok ? Biri yoksa diğeri mukakkak var çok nadirdir tamamen masum içerikli bir ürün. Tabiki çakma ürünü övecek halim yok burda fakat satışını yaparken de bunu gizlemiyorum. Açıkçası kendim çok fazla içerik takıntılı biri değilimdir mesela ve bu benim tercihimdir. Zaten o kadar kendime dikkat etsem en başta kötü alışkanlık olarak geçen şeyi kullanmam ( belki yazmak yasaktır diye sansür geçiyorum orayı). Ve hiçbir alıcıma da cilt tipi olsun, beklentisi olsun vs iyice konuşmadan bilmeden ürün satmadım ben bir ürün satacağım zaman saatlerce konuşuyorum kişiyle. Şimdiye dek çok şükür kimseden şikayet almadım. Ürünü sat alıcıyı unut yapmam asla hala bu kişilerle görüşüp memnuniyetlerini soruyorum. Lütfen beni tanımadan bu şekilde ithamlarda bulunmayın
4. Canım dediğim gibi bak özellikle mac olsun the balm olsun vss bu markaları bilmeyen tanımayan kalmadı. Benim blog açmadaki temel amacım uygun fiyatlı olup ama performansta da başarılı olan ve keşfedilmeyen ya da önyargıyla yaklaşılan ürünler hakkında da bilgi vermek. bunu yaparken de olumlu/olumsuz yazarım aklıma geldikçe. ben tutupta 100 liralık X malının ambalajının harikalığından bahsetmem ama 10 liralık Y malının ambalajında sorun varsa bunu belirtirim.

Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur. Amacım asla sizle tartışmak değil, sadece soru işaretlerinizi gidermek ..

bu arada 1. maddeyi yazarken alıntınız gözümden kaçmış

perican,kesinlikle benim amacim da tartismak falan degil.Tum soylediklerine katiliyorum ayni urunlerden memnun kalmamiz gerekmiyor.Mesele hic biseyin fiyati ya da saticiligin da degil.Tek beni üzen ve dogru bulmadigim sey dedigim gibi orjinal olmayan ürünler.Mesela ben birsey alirken muhakkak icerigini okurum,paraben varsa almam misal veriyorum.Ama o cakma ürünlerin icinde ne oldugunu ogrenme sansim yok,kimbilir ne var.Butun tepkim buna baska bisey degil.Dilerim hic bir zaman da sorun yasamazsin ne diyim.kolay gelsin

Canım benim sen de kendi pencerenden bakınca çok haklısın. İçerik konusu senin hassasiyetin, bazı insanlar ise içeriğe çok önem vermez mesela ya da verse de piyasada ağırlık olarak bu içerikli ürünler var ve '' e ben ne kullanacağım, masum içerikli ürünlere de bütçem yetmez '' şeklinde düşüncelerle kullanıyoruz. Hatta bazılarımız '' aman canım ne olacak kullan gitsin '' dahi der. İnsanlar da çeşit çeşit sonuçta, seninle hemfikir olup konuyu tatlıya bağladığımıza sevindim canım

evet canim ben de sevindimo halde acilan konuya tekrar dönerek cok sevdigim uygun fiyatli bir ürün ismi vererek asıl başlığı hatırlatayım
Maybelline gel eyeliner,gercekten cok memnunum hic pahali markalara bakmaya gerek yok bence piyasanin en iyi gel eyeliner i

Hindistan cevizi yağı katı olan mı acaba ?

Fiyat performans açısından mükemmel bir pudra olan catherine arley silky touch compact pudra.Asla vazgeçmeyeceğim bir ürün olacak kendisi.Beyaz tenli bi bayanim catherine arley beyaz tenliler için çok faxla renk seçeneği sunmuş ve inanılmaz kapatici bi pudra.Ufak kozmetik dükkanlarda yedi liraya falan satılıyor.
Benim vazgeçemeyeceğim ikinci ürün gliss şampuan.Herhangi bir çeşidi olabilir.Benim kabarik gür kıvırcık saçlarımı hafif de olsa yumuşatabiliyor.Saçımı tarayabilmek içinde elseve ari sütlü saç kremi kullanıyorum ve tarak yağ gibi kayiyo sacimdan.
Banyodan sonra kullandiğim ve kaldirilirsa piyasadan dimdizlak ortada kalacağim bir ürün pantene mükemmel bukleler 7\24.

Yaşlanmaya karşı bir krem kullanıyorum.Geçen gün bir sitede görmüştüm.Çok etkileyici.Estee Lauder kızlar bence denemelisiniz.Çok uygun bir fiyatta.Sitesi sanırım mediprocenter olması lazım.Ayrıca çok güzel başka kozmetik ürünleri de var.

Çıktığı ilk günden beri büyük bir aşkla kullandığım loreal infaillable far-sahara teasure rengi.kolay uygulanıyor, çok kalıcı, gözkapağında birikme yapmıyor, çok da bereketli.Işıltısı o kadar dozunda ki, asla basit durmuyor, bilakis çok class duruyor.

Lee Stafford Poker Straight şampuan ve saç kremi.Özellikle ve illa ki de bu krem :) ilk defa düzleştirme vaadini yerine getiren, dipleri yağlandırmadan uçlara yeterince nem sağlayabilen, söz dinleyen saçlar yaratan canım şampuanım ve kremim :) Ömrüm oldukça değiştirmeyi düşünmem.

Yine çıktığından beri vazgeçmeden kullandığım rimelim loreal telescopic.İnce plastik bir fırçaya sahip olduğundan tombik fırça sevenler başta yadırgayabilir.Ancak alışınca bu fırça kirpikler üzerinde tek tek çalışabilmenizi, sağa sola bulaştırmadan sürebilmenizi sağlarken, tek tek ayrılmış, sonsuza uzanan gerçek siyah kirpikler yaratıyor.Dikkat gümüş rengi ambalajlı olan değil, altın ambalajlı olan olacak.Temizlenmesi de birçok rimelden kolay, koalaya dönmüyorsunuz.

Blistex lip brilliance.Günlük makyajımın vazgeçilmezi.Nemlendirmesi harika, renklendirmesi de çok başarılı.Aynı markanın liptone unun rengini de çok seviyorum ancak bu daha yumuşak ve daha iyi nemlendiriyor.Buna dadandım dadanalı hiç kuru, çatlak dudağım olmadı.Her daim bakımlı görünen dudaklar yaratıyor.

Arada daha ucuz alternatifleriyle kendisini aldatsam da pişman olup geri döndüğüm mis kokulu, yoğun nemlendiren kremim.O kadar yoğun ki dokusu, dirsek topuk dinlemiyor, maximum nem veriyor.TBS body butter- benim favorim hindistan cevizli olanı.

Morfose keratinli saç serumu.Banyo sonrası saç ıslakken uyguluyorum, kolay taranıyor, saç dokusunu pürüzsüzleştiriyor.benim yağlı saçlarımı bile ağırlaştırmıyor.Fiyatı da çok uygun, çok da bereketli, benim medium boy ince telli saçlarıma 6 ay yetiyor bir şişesi.

Yine çok ucuz ve bereketli bir ürün.Magicare keratinli saç maskesi.Tam tamına 500 gr yani yarım kilo! Fiyatı da 20 tl var yok, çok daha pahalı muadillerine 1000 basar! Özellikle röfleli veya rengi açılmış, yıpranmış saçları olanlara tavsiye ederim, bana dua edeceğinize garanti veriyorum.

Yağlı ciltlere şiddetle tavsiye ederim: bioderma sebium yüz jeli.ben büyük boy olan 500 ml boyunu 1 alana 1 bedava kampanyasından alıyorum.Sık sık kampanya oluyor.1 kg yüz jeli, kullan kullan bitmiyor, cikdin yağ salgılamasını dengeliyor, içeriğindeki minerallerle (çinko muydu kükürt mü unuttum) cilt problemleriyle savaşıyor.

Rexona nın diğer rollon deolarından pahalı olsa da, terlemeye karşı o kadar etkili ve o kadar mis kokuyor ki, asla değiştirmeyi düşünmüyorum.

Herkesin parfüm konusunda zevki farklıdır tabii, ben de dkny golden delicious u tek geçerim :) çıktığı günden beri eksik etmedim hiç.Ambalajının tombalak olması çantada taşımak için çok pratik olmasa da, o kadar insanın içini açan missslerrr gibi ve klas bir koku ki, her zaman favorim olacak :)

Loreal skin perfection serisinin serumunu ve göz kremini severek kullanıyorum. İyi de bir makyaj bazı bu serum.yağlandırmadan nemlendiriyor.Fiyatları da çok uygun.

Denemeyen kaldı mı bilmiyorum, loreal extraordinary oil saç bakım yağı mı diyeyim, serumu mu diyeyim, bakımı mı diyeyim :) farklı kullanım şekilleri var.adında yağ olsa da saçı ağırlaştırmadan parlatıyor, pürüzsüzleştiriyor.ben şekillendirdikten sonra kuru saça uyguluyorum ama maske gibi ya da ıslakken de kullanılabiliyor.

Bundan önce 10larca ojem vardı, artık tek ojem olsun o da bu olsun bana yeter.OPİ bubble bath; tertemiz bir renk, jel gibi parlıyor, kolay sürülüyor, çabuk kuruyor ve çok dayanıklı.Ayrıca üstünde yazdığı halde başta kaale almamış olsam da gerçekten tırnakları kalınlaştırıp güçlendiriyor, ojelerin içerdiği bazı zararlı maddeleri de içermiyormuş, içerik takıntılı olmadığımdan hangileri hatırlamıyorum, ilgilenen araştırsın.Fiyatı bir oje için gerçekten yüksek (40 kusür lira) ama gramajı fazla, son damlasına kadar ağırlaşmadan kullanılıyor, ilk defa bir ojeyi dibini sıyırana kadar kullanıyorum hayatımda.öyle dandik ojeler gibi hergün bozulup yeniden sürmeniz de gerekmediğinden bereketli bir ürün.

Loreal glam bronze- Benim kullandığım fotoda gördüğünüz açık tenler için olan rengi.Bir de koyu tenler için olanı var.Zarif bir ışıltı ve sağlık katıyor görünüme, bir o kadar da doğal duruyor.Kalıcı da.Alt katında yassı minnak bir uygulama fırçası var, çok kullanışlı bir fırça, burun kenarlarına vs sürmesi çok kolay oluyor.Ayrıca fırça taşıma derdinden de kurtarıyor, çok memnunum.

Refectocil kaş kirpik boyası.Benim kaşlarım açık renk olduğundan natural brown rengini kullanıyorum.Sadece kaşlarımı boyuyorum.Ayda 1 uygulama yetiyor.Minicik tüp 2-3 yıl yetiyor.Beni günlük kaş kalemi-farı vs kullanmaktan kurtarıyor, üstelik bu tip uygulamalardan daha doğal görünüyor.siyah, kızıl ve kaş tonunu açan renkleri de mevcut.Oksidanı ayrı satılıyor.

Son düzenleme:

Maxfactor creme puff pudra da yıllardır vazgeçemediğim ürünlerimden.Birçok pudradan daha ince dokulu, kadifemsi bir bitişe sahip.

Son yıllarda yok bb, yok cc derken birsürü ürün deneyerek kendisini ihmal etmiş olsam da, tekrar anladım ki benim sadık yarim maybelline affinitone 24h.doğal duran, sivilce vb yapmayan, kalıcı bir ürün.Fiyatı da çok uygun.Affinitone un gözaltı kapatıcısı da çok başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…