- 2 Aralık 2014
- 172
- 207
- 23
1. Çok pardon canım hangi 3 liralık kalemden indirim beklemişim bunu anlayamadım ?Perican sen nasil blogger sin allahaskina,3 liralik kalemden indirim bekliosun,emily kalem kullandigini soyledigine gore o adi dudakta durmayan dudak kalemlerinden de memnunsun,cakma lancome cakma bilmemne markalarinin urunlerini kullanip yorum yapiyosun,ustune bi de bu cakma urunleri satiosun.Ne kadar yanlis birsey yaptiginin farkinda misin?Ben de bir blogger ve iyi bir blog okuru olarak seni kiniyorum
Ben dudak kaleminde daha çok emily marka kullanıyorum sanırım 1-1,5 lira birşey fiyatı, ha indirim zamanı essenceyi zulalarım tabiki o da raflar talan edilmemiş olursa
Bu diyeti yapacaktim aman yapmiyacam normal diyetime devam edecem verdigim kilolari geri alamam hic kusura bakma patates diyettimisin nesin
b1. Çok pardon canım hangi 3 liralık kalemden indirim beklemişim bunu anlayamadım ?
2. Evet Emily kalemlerini kullanıyorum hatta çok severek kullanıyoum. Benim beklentimi gayet de güzel karşılıyorlar bunun neresi yanlış ?
3. Evet çakma ürünlerimi de satışa koydum ki orjinal olmadıklarını da yazdım. Çakma ürünü orjinalmiş gibi yutturmaya çalışıp abartılı bir rakam belirtsem bu söylediğine katılırım.
4. Benim için kalite anlayışı pahalı=kaliteli eşitliğinden ibaret değil. Uygun fiyatlı ürünleri de kullanırım ve bir blogger olarak kendi fikrimce + / - yönlerini belirtirim. Üstelik bir çok blogger uygun fiyatlı ürünleri kullanıp yorumluyor bunun neresi yanlış ?
5. Ben bir dudak kalemi veya ruja 50-60 lira verecek kadar zengin değilim. Benim cebime siz koymuyorsunuz paramı kusuruma bakmayın hanımefendi.
6. Size göre yaptıklarım yanlışsa beni okumayın, benden uzak durun öyleyse ben birilerine yaranmaya değil deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum sadece.
Sevgiler ..
1. Hangi kalemden bahsettiğinizi hatırlayamadım, fakat ihtiyacım yoksa ve indirim gibi bir olay varsa tavsiye edilen şeyi indirimden almak benim için daha mantıklı. Az önce de dediğim gibi ben hesaplı olmak zorundayım ve yazılarımı iyice okuduysanız bunu sürekli vurgular insanlara da tavsiye ederim. Bunu yapmaya da devam edeceğimb
1.yorumlarda okudum,biri baska bir marka kalem önermiş,sen indirime girince alırım gibi bir şey yazmışsın,kastettigim bu
2.Beklentilerini karşılıyorsa lafım yok elbet,ben de denedim ki yorum yapabiloyorum bence hic bir işe yaramaz,akan,bulaşan,kalıcılığı olmayan,yağli yapida yani bir lipliner dan beklenen hiç bir ozellige sahip olmayan bir ürün
3.Mesele yutturmaya çalışman ya da koyduğun fiyat değil.Mesele kozmetikle çok ilgili oldugunu soyleyip,bir blogger olacak kadar sayisiz deneyimlemelerin bulunduğuna inandigin halde sirf ustune lancome,mac,nars gibi bilinen yuksek kalite markalarin isimlerinin yazili oldugu ve icerigi hakkinda hicbir fikrin olmayan kimyasallari yuzune kullanman ve kullanmakla kalmayip satman.gercek bir blogger olmak gercekten iyi bir bilgiye sahip olmayi gerektirir ve vebali de cok buyuk.cunku sen urun degerlendiriosun,insanlara guzel ya da guzel degil diye yorumunu yapiosun.Iceriginde hangi bilesenlerin oldugunu bilmedigin merdiven alti urunleri satmana saygi duymami ve kinamamami asla bekleme kusuru da bakma.Senin yazdiklarini 15 yasinda kizlar da gorup inanip alabilirler.Ciltlerinde bir reaksiyon oldugunda nasil vicdanin rahat edecek?
4.Elbette ürünün kalitesi muhim ucreti degil bana gore de tum cabam da bu zaten.Ucuz markalari kullan ve oner memnunsan asla lafim yok,en azindan icinde ne oldugu belli fakat icinde ne oldugunu bilmedigimiz cakma mallari kimseye tavsiye de etme satma da hatta bana kalirsa sen de kullanma,senin bilecegin is.
Sevgiler
perican,kesinlikle benim amacim da tartismak falan degil.Tum soylediklerine katiliyorum ayni urunlerden memnun kalmamiz gerekmiyor.Mesele hic biseyin fiyati ya da saticiligin da degil.Tek beni üzen ve dogru bulmadigim sey dedigim gibi orjinal olmayan ürünler.Mesela ben birsey alirken muhakkak icerigini okurum,paraben varsa almam misal veriyorum.Ama o cakma ürünlerin icinde ne oldugunu ogrenme sansim yok,kimbilir ne var.Butun tepkim buna baska bisey degil.Dilerim hic bir zaman da sorun yasamazsin ne diyim.kolay gelsin1. Hangi kalemden bahsettiğinizi hatırlayamadım, fakat ihtiyacım yoksa ve indirim gibi bir olay varsa tavsiye edilen şeyi indirimden almak benim için daha mantıklı. Az önce de dediğim gibi ben hesaplı olmak zorundayım ve yazılarımı iyice okuduysanız bunu sürekli vurgular insanlara da tavsiye ederim. Bunu yapmaya da devam edeceğim
2. Bakın blog dünyasında yüzlerce ürün hakkında yazılıyor çiziliyor kimisi A ürününden çok memnunken kimisi hiç değil. Memnuniyeti etkileyen size en az 10 neden sayabilirim. Ve kolay kolay hiçbir yorumumda mutlaka alın deneyin gibi ibareler bulunmaz çok nadir kullanırım bu cümleyi. Dediğim gibi benim beğendiğimi sen, seninkini ben beğenmeyebilirim bu çok doğal .. Bu da ürünü ne iyi yapar ne de kötü
3. Çakma ürünlerin bileşenlerinden bahsetmişsiniz, peki o çok yüce markaların bileşenlerinde hiç mi bu bileşenlerden yok ? Biri yoksa diğeri mukakkak var çok nadirdir tamamen masum içerikli bir ürün. Tabiki çakma ürünü övecek halim yok burda fakat satışını yaparken de bunu gizlemiyorum. Açıkçası kendim çok fazla içerik takıntılı biri değilimdir mesela ve bu benim tercihimdir. Zaten o kadar kendime dikkat etsem en başta kötü alışkanlık olarak geçen şeyi kullanmam ( belki yazmak yasaktır diye sansür geçiyorum orayı). Ve hiçbir alıcıma da cilt tipi olsun, beklentisi olsun vs iyice konuşmadan bilmeden ürün satmadım ben bir ürün satacağım zaman saatlerce konuşuyorum kişiyle. Şimdiye dek çok şükür kimseden şikayet almadım. Ürünü sat alıcıyı unut yapmam asla hala bu kişilerle görüşüp memnuniyetlerini soruyorum. Lütfen beni tanımadan bu şekilde ithamlarda bulunmayın
4. Canım dediğim gibi bak özellikle mac olsun the balm olsun vss bu markaları bilmeyen tanımayan kalmadı. Benim blog açmadaki temel amacım uygun fiyatlı olup ama performansta da başarılı olan ve keşfedilmeyen ya da önyargıyla yaklaşılan ürünler hakkında da bilgi vermek. bunu yaparken de olumlu/olumsuz yazarım aklıma geldikçe. ben tutupta 100 liralık X malının ambalajının harikalığından bahsetmem ama 10 liralık Y malının ambalajında sorun varsa bunu belirtirim.
Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur. Amacım asla sizle tartışmak değil, sadece soru işaretlerinizi gidermek ..
bu arada 1. maddeyi yazarken alıntınız gözümden kaçmış
arkadaşlar blogger kavgasınamı döndürdünüz konuyu
Canım benim sen de kendi pencerenden bakınca çok haklısın. İçerik konusu senin hassasiyetin, bazı insanlar ise içeriğe çok önem vermez mesela ya da verse de piyasada ağırlık olarak bu içerikli ürünler var ve '' e ben ne kullanacağım, masum içerikli ürünlere de bütçem yetmez '' şeklinde düşüncelerle kullanıyoruz. Hatta bazılarımız '' aman canım ne olacak kullan gitsin '' dahi der. İnsanlar da çeşit çeşit sonuçta, seninle hemfikir olup konuyu tatlıya bağladığımıza sevindim canımperican,kesinlikle benim amacim da tartismak falan degil.Tum soylediklerine katiliyorum ayni urunlerden memnun kalmamiz gerekmiyor.Mesele hic biseyin fiyati ya da saticiligin da degil.Tek beni üzen ve dogru bulmadigim sey dedigim gibi orjinal olmayan ürünler.Mesela ben birsey alirken muhakkak icerigini okurum,paraben varsa almam misal veriyorum.Ama o cakma ürünlerin icinde ne oldugunu ogrenme sansim yok,kimbilir ne var.Butun tepkim buna baska bisey degil.Dilerim hic bir zaman da sorun yasamazsin ne diyim.kolay gelsin
evet canim ben de sevindimCanım benim sen de kendi pencerenden bakınca çok haklısın. İçerik konusu senin hassasiyetin, bazı insanlar ise içeriğe çok önem vermez mesela ya da verse de piyasada ağırlık olarak bu içerikli ürünler var ve '' e ben ne kullanacağım, masum içerikli ürünlere de bütçem yetmez '' şeklinde düşüncelerle kullanıyoruz. Hatta bazılarımız '' aman canım ne olacak kullan gitsin '' dahi der. İnsanlar da çeşit çeşit sonuçta, seninle hemfikir olup konuyu tatlıya bağladığımıza sevindim canım
Hindistan cevizi yağı saçlara inanılmaz bir canlılık katıyor kızlar. Markası cok farketmez ama orjinal olmasına dikkat edin
Maybelline maskaraları
Oriflame eclat weekend adlı parfümü
Nivea duşta vücut kremi(muhteşem bir kolaylık)
Bunlari hep alirim daima alırımmm
Evet katı şekilde ele bi miktar aldıktan sonra saça sürerken eriyor zaten. Ya da bi isi kaynağıyla hafif isitabilirsiniz:)Hindistan cevizi yağı katı olan mı acaba ?
Evet katı şekilde ele bi miktar aldıktan sonra saça sürerken eriyor zaten. Ya da bi isi kaynağıyla hafif isitabilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?