• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Makyaj temizleyicide mendilleri, kremleri, losyonları hatta Bioderma'yı bile şutlayan tek ürünüm: Body Shop Camomile Oil. Bir seferde her şeyi çıkarıyor, gözleri hiç yakmış, cildi rahatsız etmiyor ve duruladıktan sonra geride kalıntı bırakmıyor. Herkese tavsiye ederim, üstelik uzun süre dayanıyor hemen bitmiyor da.

Cildim problemli değil benim, sivilce sıkıntısı bile çekemedim adam akıllı ergenlik döneminde,
karma cilt tipine sahibim yaşım ise 26. ufak tefek kırışıklıklar oluşmaya başladı alın bölgemde ve tabi ki yüzümü yıkadıktan sonra oluşan kızarıklık, kuruluk... geceleri bile uyanırım yüzüm kuru olur...derken eczaneye gittim.
vichy idealia isminde bi krem önerdi. göz çevresi içinde önerdi ama onu almadım.
vichy idealia hem nemlendirdi, hem de alın bölgemdeki kırışıklıkları sıkılaştırdı ve gözeneklerimde de farklılık oldu.
nem mi? yüzüm yumuşacık. 3 hafta oldu kullanalı.
fakat kremi elimde biraz ısıtmam gerekiyor sürmeden önce...süreceğim kadar parmağıma alıp ısıtıp kullanıyorum... tavsiye ederim nem, ilk kırışıklıklar,geniş gözenek sıkıntısı olanlara...kokusu da güzel :)

selam kızlar
malum yaz geliyor.
tavsiye edebileceğiniz güneş kremi varmı ?

Hindistan cevizi yağı saçlara inanılmaz bir canlılık katıyor kızlar. Markası cok farketmez ama orjinal olmasına dikkat edin
Maybelline maskaraları
Oriflame eclat weekend adlı parfümü
Nivea duşta vücut kremi(muhteşem bir kolaylık)
Bunlari hep alirim daima alırımmm

merhabalar;) okadar guzel paylasimlar vardi ki sadece okumakla yetinmek istemedim. benim cildim de yagli ve ozellikle regl doneminde cok bozuluyor. yuz temizligi icin garnier saf ve temiz 3u birarada kullaniyorum. goz makyaji icinse kesinlikle bebak acibadem sutunu tavsiye ederim hem cok guzel cikariyor hem de nemlendiriyor. bugun tavsiye uzerine yesil kil aldm cidden harika arindrdi. wet &wild far palet super. nouba goz allti kapaticisindan memnun kaldm. Bir dee cecilin mat rujlari inanilmaz kalici ve durusu cok guzel is yerinde bikac kisi daha aldi begenipsanrm simdilik bukadar makyaj malzemelerimi karistirip tekrar yazicam :)

indir.jpg yine gittim aldım çok faydalı içinde herşey var.fiyatıda 3tl

Clinique nemlendirici,lancome hypnose doll eyes rimel,kiehl's gece serumu...ömrümun sonuna dek alacagimdan eminim:confused: daha cok var da utandim yazamadim:KK33:

Back