- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
bu pudra tek başına yeterli bir kapatıcılığa sahip mi yoksa fondötensiz olmaz mı?
Canim kapaticiligi cok iyi. Bir ara face&body uzerine uygulayarak kullandm simdilerde tek başına yetiyor ki benim cillerimde var. Ustunede fix plus sıkıyorm 10 numara oluyor. Uzun surede gidiyor 7 ay oldu dibini yeni goruyorm
teşekkür ederim tatlım..
Eki Görüntüle 1538129 Yine son alışveriş ganimetlerimden novocrin magic mask a bayıldım gerçekten.Yıllardır magicare keratin maskesi kullanıyordum ve asla değiştirmem diyordum.Nitekim değiştirmezdim de ama satın aldığım yer kapandı ve ben nereden bulacağımı bilmiyorum.Nette mevcut, netten mi alsam napsam derken, bir zamanlar olumlu yorumlarını okuyup, arayıp bulamadığım bu maske ile karşılaşınca kaptım hemen.
Magicare gibi bu da çok yoğun, güzel nemlendiren, pürüzsüzleştiren bir maske.Kuru, yıpranmış, özellikle sarı boyalı veya ombre/röfleli saçları olanlara öneririm.Diplere sürmediğim için yağlanma/ağırlaşma yapmadı, ama yapısı o kadar yoğun ki, diplere sürülse yağlanma yapar diye düşünüyorum.Hali hazırda sağlıklı, neme doymuş saçlarınız varsa bu ürün size ağır gelebilir.Ürün 200 ml, 25-30 tl olduğunu sanıyorum, Magicare 500 ml idi ve 17 tl idi yanılmıyorsam.yani bu onun daha küçük boy ve daha pahalı muadili gibi.İkisi de kolay bulunan ürünler olmadığından, kuru/ yıpranmış saçlarınız varsa bulduğunuzu alın derim.Asla pişman olmazsınız.
Canım ben magicare i kuaför ürünleri satan yerden alıyordum, orası kapandı ve internetten başka yerde bulamadım henüz Antalya da.Magic mask Antalya da aramıştım daha önce bulamamıştım.Watsons da novocrin in diğer ürünleri vardı ama maskesi yoktu.Belki bana olmadığı zaman denk geldi bilemiyorum. Novocrin magic mask ı Ankara dan Kıvılcım Parfümeri den aldım, Tunalı daki.Nerede yaşıyorsun bilmiyorum, Kuaför malzemecisi fln varsa yaşadığın şehirde, oralara bakabilirsin Magicare için.Novocrin magic mask belki watsonsda bulabilirsin, dediğim gibi novocrin ürünleri oluyor watsons da ama maske ya gelmiyor ya da bana denk gelmedi bi türlü.İnternet alışverişinden korkuyorsan sanal kart oluşturabilirsin ya da kapıda ödeme seçeneği sunan siteler olabilir, bi tarat bakalım google dan ne çıkacak.Bu ürünü nerden temin edebilirim internet dışında ?
Benim de saçlarım yağlı.Gerçi şampuanımdan çok memnunum ama yine de yves rocher ilgimi çekti siz memnun kaldığınızı söyleyince.Benim saçım hergün yıkanmak isteyen, ince telli, açıcı görmüş bir saç.Sizin saç yapınız nasıl? Yıkama sürenizi uzatıyor mu? Saç uçlarımda kuruluk var açıcıdan.Sizce uçlarımı daha da kurutur mu?Yves rocher yagli saclar icin sampuan. Yagli saclar icin gercekten cok iyi.
Garnier ucu bir arada saf & temiz yagli ciltler icin
Maybiline cat eyes kirpikleri cok guzel kiviriyor
Golden rose wet & dry eyeshadow kahverengi. Yaldizli bir dokusu var daha yogun bir kivamda. Diger farlara gore daha kalici ve kahverengi paletindeki renk gecisleri cok guzel; ozellikle yaz makyaji icin cok ideal.
Canım ben magicare i kuaför ürünleri satan yerden alıyordum, orası kapandı ve internetten başka yerde bulamadım henüz Antalya da.Magic mask Antalya da aramıştım daha önce bulamamıştım.Watsons da novocrin in diğer ürünleri vardı ama maskesi yoktu.Belki bana olmadığı zaman denk geldi bilemiyorum. Novocrin magic mask ı Ankara dan Kıvılcım Parfümeri den aldım, Tunalı daki.Nerede yaşıyorsun bilmiyorum, Kuaför malzemecisi fln varsa yaşadığın şehirde, oralara bakabilirsin Magicare için.Novocrin magic mask belki watsonsda bulabilirsin, dediğim gibi novocrin ürünleri oluyor watsons da ama maske ya gelmiyor ya da bana denk gelmedi bi türlü.İnternet alışverişinden korkuyorsan sanal kart oluşturabilirsin ya da kapıda ödeme seçeneği sunan siteler olabilir, bi tarat bakalım google dan ne çıkacak.
Bioderma temizleme suyu ve jellerinden memnun genelde herkes.Cilt tipin ne?Yüz temizleme ürünlerinden de böyle hep kullanıım dediğim bir ürün olsa keşke. Onu tutturamadım hala
Reklamlarını görünce 'bb için ayrı temizleyici mi olurmuş, bb kremlerin başarısından kendilerine pay çıkarmaya çalışıyorlar, ticari bir aldatmaca olmalı bu' diye düşünmüştüm, o yüzden yorumunuz ilgimi çekti.nivea'nın çıkarttığı bb clean kesinlikle bundan sonra hep alıcağım bir ürün. kullanır kullanmaz bu benim ürünüm dediğim bir ürün ve gerçekten çok etkili. yüzümdeki bb kremi temizlerken aynı zamanda bakım yapıyo ve cildimde gözle görülür bir güzelleşme söz konusu oluyo daha ne olsun :) valla beni tavladı. :)
Bioderma temizleme suyu ve jellerinden memnun genelde herkes.Cilt tipin ne?
Cildim karma. T bölgesi yağlı cilt. Hani böyle düzenli kullanımda tedavi edici özelliği olsun istiyorum. Kullandığım ürünler genelde anlık temizliyor ve bir kaç saate tekrar yağlanıyor cildim. Bir de mesela yağlı ciltler için temizleyici kullansam yanaklarımda kuruma pul pul olma durumu oluyor mesela. Yine de kullandıklarımın içinde la roche posay ın effaclar jeliydi en memnun kaldığım. Biodermayı da araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?