1. Otaci 10 bitki ozlu sampuan ve naturway sarimsakli sampuan.. 10 bitki ozluyu cook uzun zaman kullandim baska urunler kullandim ama otacinin saclarima verdigi his bambaska.. Naturwayi daha yeni denedim ve ilk denememde olumlu izlenim birakti bende favori urunlerimin arasina girdi bile :)
2. Pantene argan yagi dus sonrasi saclarima verdigi parlaklik yumusaklik hele o miss kokusu ile vazgecilmezim.. Ozellikle denizde sertlesen yipranan saclar icin birebir
3. Organik hindistan cevizi dogal kati olani zaten normal bi oda sicakliginda sivilasiyo yumusuyo serin biyerde duruncada katilasiyo.. Sac ve vucut icin kesinlikle harika bi urun nem deposu resmen bunu gozum kapali tavsiye edebilirim herkese :)
4. Nivea all in one yuz temizleyici en bi sevdigim benim kuru cildimi hic tahriş etmeden temizlemesinden en memnun kaldigim urundur.. Peeling etkisine cildimi duru gostermesine ve en onemlisi cildimi germemesine bayiliyorum bittikce aldigim urundur vazgecmem :) Niveanin en bi sevdigim deodorantida var double effect bunuda bittikce alirim cok memnunum :)
5. Dalin bebek sampuani :) bunu daha cok yuzumu yikamak icin kullaniyorum makyaj cikarmada mukemmel :) cildimi kurutmadan cok guzel temizliyo kucuk boylarindan alir bulundururum herdaim elimin altinda olmali kesinlikle :)
6. Makyaj malzemelerimde flormari tercih ediyorum.. Fondoten rimel eyeliner allik benim icin makyaj budur.. Bittikce aldigim alligim flormar terracota allik 41 numarasi bebek pembesi diye geciyor bazen yuzume hic bisey surmesem sadece allik suruyorum renk veriyor hafif simli pembemsi cok hafif duruyor bittikce alirim cok severek kullaniyorum :)
7. Parfumde lacoste pour femme kullaniyorum yazin en cok bu kokuyu kullaniyorum beni cok mutlu ediyo :)
8. Blisstex dudak kremim cantamdan hiic eksik etmem bittikce alirim klasik mavi olani :)
Cokmu oldu acaba :) sac urunlerimde bazi seylerden vazgectim mesela sac kremi kullanmak gibi.. Artik sac kremi kullanmayi tercih etmiyorum.. Sac sekillendirici urunlerden de mumkun oldugunca uzak durmaya calisicam.. Sacta biraktigi kalintilar zamanla yerlesiyo sactan arinmasi zaman aliyor bu sekillendiricelerin.. Sac urunlerimi birascik azalttim bu yuzden simdilik yazdiklarimla mutluyum kislar :))
Herkese bakimli saglikli mutlu geceler :))