Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

1- Organik hindistan cevizi yağı. Benimki katı halde ve mis gibi kokuyor.
2- Başlarda hiç ciddiye almadığım, ucuz diye önemsemediğim ve hediye gelen Barcelino isimli yağ. Ciddi anlamda uzatıyor 2. şişemi aldım ve devam edeceğim.
3- Hassas ve alerjik aynı zamanda kuru cilde sahip olmanın peeling yapmaktaki sonuçlarını bilirsiniz. Dermalogica microfoliant bana 1 yıl boyunca yeten, ince tanecikli ve çok iyi etkilerini gördüğüm peeling.
4- Neutrogina tek adımda makyaj ve yüz temizleme. Şişe şişe kullanıyorum. benim gibi tembel ve yüzünü gözünü aynı anda temizleyip bol su kullanmak isteyenler için çok ideal. Sıvı sabun gibi köpürtüp yıkıyoruz. Çok yoğun makyajda tekrarlama gerektirse de çok memnunum. Makyaj temizleme suları ve mendilleri ile yüzümü, gözümü çekiştirip tahriş etmektense mis gibi yıkayıp çıkıyorum.

Bu da benim Sevdiğim maske uyguladıktan sonra kurumasını bekleyip bant gibi soyuyorsunuz kokusu çok hoş :)

Saçlarınızın yumusak ve dolgun olmasını istiyorsanız bunu öneririm

Eklentiler

• 12.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 167
Benim mucize ürünüm Estee Lauder 'ın günlük nemlendiricisi. Fiyatı 200 tl şuan zam gelmediyse eğer. Tabi herkesin cilt tipi farklı ama benim karma cilt tipime çok iyi geliyor. Onu kullandığımdan beri komedon ve sivilcelerim çıkAmıyor

Başlığı görünce yorum yapmadan geçemedim, size tüm cilt tipleri için uygun olan bykushozone ürünlerini öneriyorum kızlar. Yüzümde sivilce ve sivilce izleri çok yoğun şekilde vardı. Fondotensiz dışarı çıkamıyodum sonra bykushozone nin onarıcı kremini kullandım. Çok hızlı sürede cevap verdi, inanamadım. Mutlaka deneyin, eşimde de saç dökülmesi vardı yoğun ölçüde o da bykushozonenin şampuanını kullandı ve o da çok memnun. :)

yves rocher- shea yağlı dudak balmı, akşamdan sabaha dudaklarımı iyileştiren, mucizevi bir balm.

maybelline- master drama göz kalemi.

Güzel bir başlık olmuş kızlar :) Nahrin çay ağacı şampuanı şu an olmazsa olmazım. Yıpranan buklelerim geri geldi resmen, çok memnunum. Saçlarım yumuşacık parlak ve dolgun görünüyor harika bir ürün. İçinde paraben sls gibi zararlı maddeler de bulunmuyor. Bitkisel bir şampuan.

harika bi başlık okuyorum hala sayfalarını 70lerdeyim ama bende şimdiden yazıyım dedım vazgeçilmezlerimi.

rexona okyanus ferahlığı , koltukaltlarım hep kuru ve kokusu çok ferah taze

saçlarım için gliserin. markası farketmiyo aktardan alıyorum. küçük şişe şeklinde. kuru kabarık ve dalgalı saçlarıma çok iyi bakım yapıyo ve yatıştırıyo,

haftadaki iki kere loreal elsevein komple onarıcı saç maskesi. daha duşta sürerken açılmaya başlıyo dolaşıklarım. elimle tarıyorum saçımı. çok memnun kaldım kokusu ve yumuşaklığı da süper. daha yeni kullanmaya başladım sayılır uzun kullanımda saçımı da onaracağının sinyallerini veriyo :)

ayrıca burdan okuyup aldığım loreal elsevein extraordinary yağı. o da gayet kullanışlı gibi.

yine gratisten aldığım gosh marka eyeliner. ben bu ürünü kirpik altına sürüyorum kalem misali. hiç akmıyo olduğu gibi kalıyo.

eyeliner olarak da maybeline colassal kajalı kullanıyorum. o da çok başarılı.sabah işe gelirken sürüyorum gece çıkartıyorum o kadar etkili.

yine rimelde maybeline falsies volume express (şu koyu pembe üstü siyah dantelli olandan) ama bitsin rocketi denicem çok meth ettiler :)

ayrıca parfümde lancome miracle

watsondan magic lip balm. (dışı pempe asansörlü)

bide diadermine 3ü 1 arada temizleme sütü aldım dün. gerçi duştan sonra, pamukla temiz yüzümü sildim ve biraz durduktan sonra yıkadım. çok güzel yumuşattı. yüzüm su bazlı gibi oldu :) henüz onunla makyaj silmediğimden yorum yapamıyorum ama sanırım benim istediğim şöyle köpürte köpürte yıkayıp arınacağım bişiydi de ben yanlış ürün aldım ama bu da güzel beğendim.

1. Otaci 10 bitki ozlu sampuan ve naturway sarimsakli sampuan.. 10 bitki ozluyu cook uzun zaman kullandim baska urunler kullandim ama otacinin saclarima verdigi his bambaska.. Naturwayi daha yeni denedim ve ilk denememde olumlu izlenim birakti bende favori urunlerimin arasina girdi bile :)
2. Pantene argan yagi dus sonrasi saclarima verdigi parlaklik yumusaklik hele o miss kokusu ile vazgecilmezim.. Ozellikle denizde sertlesen yipranan saclar icin birebir
3. Organik hindistan cevizi dogal kati olani zaten normal bi oda sicakliginda sivilasiyo yumusuyo serin biyerde duruncada katilasiyo.. Sac ve vucut icin kesinlikle harika bi urun nem deposu resmen bunu gozum kapali tavsiye edebilirim herkese :)
4. Nivea all in one yuz temizleyici en bi sevdigim benim kuru cildimi hic tahriş etmeden temizlemesinden en memnun kaldigim urundur.. Peeling etkisine cildimi duru gostermesine ve en onemlisi cildimi germemesine bayiliyorum bittikce aldigim urundur vazgecmem :) Niveanin en bi sevdigim deodorantida var double effect bunuda bittikce alirim cok memnunum :)
5. Dalin bebek sampuani :) bunu daha cok yuzumu yikamak icin kullaniyorum makyaj cikarmada mukemmel :) cildimi kurutmadan cok guzel temizliyo kucuk boylarindan alir bulundururum herdaim elimin altinda olmali kesinlikle :)
6. Makyaj malzemelerimde flormari tercih ediyorum.. Fondoten rimel eyeliner allik benim icin makyaj budur.. Bittikce aldigim alligim flormar terracota allik 41 numarasi bebek pembesi diye geciyor bazen yuzume hic bisey surmesem sadece allik suruyorum renk veriyor hafif simli pembemsi cok hafif duruyor bittikce alirim cok severek kullaniyorum :)
7. Parfumde lacoste pour femme kullaniyorum yazin en cok bu kokuyu kullaniyorum beni cok mutlu ediyo :)
8. Blisstex dudak kremim cantamdan hiic eksik etmem bittikce alirim klasik mavi olani :)

Cokmu oldu acaba :) sac urunlerimde bazi seylerden vazgectim mesela sac kremi kullanmak gibi.. Artik sac kremi kullanmayi tercih etmiyorum.. Sac sekillendirici urunlerden de mumkun oldugunca uzak durmaya calisicam.. Sacta biraktigi kalintilar zamanla yerlesiyo sactan arinmasi zaman aliyor bu sekillendiricelerin.. Sac urunlerimi birascik azalttim bu yuzden simdilik yazdiklarimla mutluyum kislar :))
Herkese bakimli saglikli mutlu geceler :))

Su aralar tek favorim LR Health & Beauty Systems... Tek bir kremle bütün vücuda hatta saca bile bakim saglayan baska marka görmedim. Hem sagligima, cildime, hem de isteyip calisirsam cebime faydali... Kozmetik dedigin böyle olur :)

Kendisi son aşkım olur.Blistex lip brilliance ı yıllardır çok severek kullandığımı yazmıştım.Birgün yanıma almayı unutunca, uzun zamandır gözüme ilişen ancak blistex aşkımdan dolayı şans vermediğim maybelline baby lips in bu rengini aldım.Bundan sonra da bittikçe alırım, rengin doğallığı, tatlılığı, nemlendirmesi muhteşem :)

Yine son alışveriş ganimetlerimden novocrin magic mask a bayıldım gerçekten.Yıllardır magicare keratin maskesi kullanıyordum ve asla değiştirmem diyordum.Nitekim değiştirmezdim de ama satın aldığım yer kapandı ve ben nereden bulacağımı bilmiyorum.Nette mevcut, netten mi alsam napsam derken, bir zamanlar olumlu yorumlarını okuyup, arayıp bulamadığım bu maske ile karşılaşınca kaptım hemen.
Magicare gibi bu da çok yoğun, güzel nemlendiren, pürüzsüzleştiren bir maske.Kuru, yıpranmış, özellikle sarı boyalı veya ombre/röfleli saçları olanlara öneririm.Diplere sürmediğim için yağlanma/ağırlaşma yapmadı, ama yapısı o kadar yoğun ki, diplere sürülse yağlanma yapar diye düşünüyorum.Hali hazırda sağlıklı, neme doymuş saçlarınız varsa bu ürün size ağır gelebilir.Ürün 200 ml, 25-30 tl olduğunu sanıyorum, Magicare 500 ml idi ve 17 tl idi yanılmıyorsam.yani bu onun daha küçük boy ve daha pahalı muadili gibi.İkisi de kolay bulunan ürünler olmadığından, kuru/ yıpranmış saçlarınız varsa bulduğunuzu alın derim.Asla pişman olmazsınız.

Yazın gelmesiyle birlikte, bu üründen bahsetmediğimi farkettim.The Body Shop-beautifying oil.TBS nin diğer ürünlerinde olduğu gibi, envai çeşidi mevcut.Ben coconut manyağı olduğumdan, coconut lısını kullanıyorum.Efenim, nedir bu beautifying oil? Saçınıza, yüzünüze, vücudunuza sürebileceğiniz bir 'kuru yağ'dır.Kuru dediysem siz yine saçınıza boca etmeyin, azıcığı saç boy ve uçlarınızın parlaması, sakinleşmesi ve nemlenmesi için yeterli.Güneşlenme sonrası veya mini giyeceğim zaman bacaklarıma uyguluyorum, hem güzel nem veriyor hem parlak bir cilt yaratıyor.Yağlı cildim olduğu için yüzüme kullanmıyorum ama üzerinde yüze de kullanılabileceği yazıyor.Kullandıktan sonra elimde kalan ürünü güzelce ellerime-tırnak etlerime yediriyorum.Çok yönlü bir ürün ve çok da bereketli.1 şişe bana 2 yaz yetiyor, fiyatı geçen yıl indirimsiz 26 tl idi sanırım.

maxfactor lasting fondöten
mac göz kalemi
cecile ruj favorilerim

max factor ün bu fondöteni parlamayı önlüyor mu nasıl bir duruşu var?ve de sen hangi tonunu kullanıyorsun? benim tenim baya beyaz ama sarı alt tonluyum pembemsi değil yani.. fondöten bulmakta baya zorlanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…