tüm soruları cvplycam cnm dediğim gibi her gün ekledikçe baya faydalı hale gelirşuan burası 113 sayfa geçmişe dönüp okumak ve soru sormak zor. o yüzden blogunu baştan beri takip etmek istiyorum :)
en azından sorum olursa o an sorarım
benimkinn aynısı bu cnmjiglypuff foto atmayı becersem gönderecem ama ...Schwarzkoph Got2b straight 4on days ..Mor tombul truncu kapaklı bir sprey ..Netten bakabilirsen bak canım..
aynısı cnm hatta blogummda bunuda anlatcam
Canım profilinde blog adresini göremedim ?tüm soruları cvplycam cnm dediğim gibi her gün ekledikçe baya faydalı hale gelir
cnm jigypuff yani burdaki profilime gir bilgilerime bak görcenCanım profilinde blog adresini göremedim ?
cnm şişede aynı allah allah ben anlamadım
Etkinlik kısmında çıktıcnm jigypuff yani burdaki profilime gir bilgilerime bak görcen
allah allah tekrar yeniledim bi daha bak istersen cnmEtkinlik kısmında çıktıben hakkında kısmında aramıştım :)
Şimdi görünüyor canım. İlk yorumun benden geldi hadi hayırlı olsun.allah allah tekrar yeniledim bi daha bak istersen cnm
ayy çok teşekkür ediyorumŞimdi görünüyor canım. İlk yorumun benden geldi hadi hayırlı olsun.
Her zaman canm benim, ben de çok tecrübeli değilim ama kurcalayıp öğrendiğim kadarıyla anlatırımayy çok teşekkür ediyorumbakalım pek bilgim yok ama anlamaya çalışyorum senin başını ağrıtcam biraz
saol cnmm :) teşekkür ederim :)jiglypuff hayırlı olsun canım..
cnm bende denemediğim şey kalmadı ama son bi umut kuzenimin aldığı bi krem warmış markası aklımda diil dedi o hbr wercek bana onu bende alcam sanada hbr ederimkızlar yuzdekı sıvılce ızlerı ıcın kullandıgınız ve etkılı olan urunlerı yazarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?