Mercan renkli olanı "one by one" serisi de süper, bence onu da denekirpiklerini hem tek tek ayırıyor hem de mükemmel uzun kirpiklerin oluyor, ben 3'üne de bayılıyorum gerçi, onlar olmadan yola çıkmam
Sağol canım.bakarım internetten görsellere.Aslında pek bi fark yok, dipliner fırçaları sert ve ince uçlu oluyor ve sürülmeyi kolaylaştırıyor internetten görsellerde de bakabilirsin, ben dipliner almaya başladığımdan beri eyeliner aramıyorum özellikle dipliner soruyorum alacağım zaman.
Aynen keçeli kalem ucu, bulduramadım :)Canım eyelinerın fırçası yumuşak kıllıdır ve daha sıvı bir üründür.
Dipliner fırcası daha serttir şu keçe kalem gibi dolayısıyla daha kolaydır sürümü
Çok teşekkür ederim canım.Canım eyelinerın fırçası yumuşak kıllıdır ve daha sıvı bir üründür.
Dipliner fırcası daha serttir şu keçe kalem gibi dolayısıyla daha kolaydır sürümü
Üçünü aynı andamı kullanıyorsun canım?Mercan renkli olanı "one by one" serisi de süper, bence onu da denekirpiklerini hem tek tek ayırıyor hem de mükemmel uzun kirpiklerin oluyor, ben 3'üne de bayılıyorum gerçi, onlar olmadan yola çıkmam
Evet canım önce sarısını, sonra moru daha sonra da mercan rengi olanı sürüyorum, hem şekilli, hem yapışmıyor birbirine hem de uzun görünümü yakalıyorum, kirpiklerimi çok dökmüyor diğerleri gibiÜçünü aynı andamı kullanıyorsun canım?
%40+%10 :)%50 +%10 indirim var tum urunlerde
Aynen keçeli kalem ucu, bulduramadım :)
Hanımlar eğer gratis'in 2 kasıma kadar olan ki indirimini yakalarsanız, bambu makyaj fırçalarları setini kaçırmayın, ben de yarın gidip bakıcam, ben o setten memnun kalmıştım, indirim de fiyatı daha uygun olur diye düşünüyorum, siz de yararlanın diye paylaşmak istedim
Alemsin vallaBen eski erkek arkadaşımdan intikam almak için gratise gönderdim onu çünkü hem ürünler %90 tükenmiş olacaktı hem de o kalabalıkta onu bir güzel ezeceklerdi nitekim amacıma da ulaştım
Bence çok şanslısın elin boş dönebilirdin benim ex yavuklu gibiofff kızlarrr gratis bitirdi beni bugunnnn sırf indirim için alanyadan antalyaya gittim deli gibi almışım istediğim şeylerin %80 ini buldum bi ara resimleyip paylaşırım eşim şok oldu tabi
hahahaha ayyy çok üzülürdüm sırf onun için gittim yaaa foto çektim ekliyorumBence çok şanslısın elin boş dönebilirdin benim ex yavuklu gibi
aynen bende öyle liste yaptım cnm yoksa o kargaşada aklına gelmiyo hiç bişey böyle tak tak aldımben yılbaşı indirimini bekliyorum. son zamanlarda fazla harcama yaptım kozmetiğe.ihtiyaç listesi çıkarıp öyle gideceğim yılbaşı indirimi zamanında.
İste gratis indimi guzellikleri bi kaci war aslinda bende stok yapmak icin aldim ahaha tabi esim soklarda ahahaha yasasin kozmetik askiiii
İste gratis indimi guzellikleri bi kaci war aslinda bende stok yapmak icin aldim ahaha tabi esim soklarda ahahaha yasasin kozmetik askiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?