Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Mercan renkli olanı "one by one" serisi de süper, bence onu da dene kirpiklerini hem tek tek ayırıyor hem de mükemmel uzun kirpiklerin oluyor, ben 3'üne de bayılıyorum gerçi, onlar olmadan yola çıkmam

Onu arkadaşım kullanıyordu ama bana tarak fırçalar pek yaramıyor sanırım :)

Sağol canım.bakarım internetten görsellere.

Mercan renkli olanı "one by one" serisi de süper, bence onu da dene kirpiklerini hem tek tek ayırıyor hem de mükemmel uzun kirpiklerin oluyor, ben 3'üne de bayılıyorum gerçi, onlar olmadan yola çıkmam
Üçünü aynı andamı kullanıyorsun canım?

Hanımlar eğer gratis'in 2 kasıma kadar olan ki indirimini yakalarsanız, bambu makyaj fırçalarları setini kaçırmayın, ben de yarın gidip bakıcam, ben o setten memnun kalmıştım, indirim de fiyatı daha uygun olur diye düşünüyorum, siz de yararlanın diye paylaşmak istedim

Ben eski erkek arkadaşımdan intikam almak için gratise gönderdim onu çünkü hem ürünler %90 tükenmiş olacaktı hem de o kalabalıkta onu bir güzel ezeceklerdi nitekim amacıma da ulaştım

offf kızlarrr gratis bitirdi beni bugunnnn sırf indirim için alanyadan antalyaya gittim deli gibi almışım istediğim şeylerin %80 ini buldum bi ara resimleyip paylaşırım eşim şok oldu tabi

İste gratis indimi guzellikleri bi kaci war aslinda bende stok yapmak icin aldim ahaha tabi esim soklarda ahahaha yasasin kozmetik askiiii

Eklentiler

• image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 263
  • image.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 200
  • image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 210
ben yılbaşı indirimini bekliyorum. son zamanlarda fazla harcama yaptım kozmetiğe. ihtiyaç listesi çıkarıp öyle gideceğim yılbaşı indirimi zamanında.

İste gratis indimi guzellikleri bi kaci war aslinda bende stok yapmak icin aldim ahaha tabi esim soklarda ahahaha yasasin kozmetik askiiii

Güle güle kullan :) darısı başıma diyorum, bu ay çok fazla açıldım, o yüzden indirim kelimesini duyunca doğru dürüst sevinemedim bile yılbaşı indirimini bekleyenler arasında ben de varım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…