Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

hhııımmm ... ben saçlarım uzasın diye istiorum aslında bu ürünü ve bu şekilde araştırmıştım ama seninde dediğin gibi bazılarında çok etkili olmuş bazılarında çokta bi değişiklik yaratmamış ... neseee içim rahat etti en azından alıcam en kısa zamandaaaa .. çok teşekür ediorum sana zahmet verdimmmm ... kullanıp sonuçlarınından bahsedicem burda .....

Ne zahmeti canım..senin de dediğin gibi kiminde çok etkili kiminde pek de etkisi olamış..uzun süreli ve düzenli kullanım önemli...umarım sende de işe yarar

kerastase amınexıl ne kadar kullanımdan sonra etkisi yitirdi acaba ?
Öncelikle kusura bakma uzun zamandır bakamadım, kerastase aminexil'i 20'li serumu ve şampuanı kullandım, serumları 2 günde bir kullandık, şampuanla da her gün ılık su ile yıkadım, kesinlikle sıcak olmayacak dediler, ki zaten yıkayamam, ama 6 ay sonra yavaş yavaş etkisi kayboldu, belki mevsim değişikliğinin de etkisi vardır, bilmiyorum

Acil kurtarma şampuanı dediğiniz hangi markaya ait? Nashi argan yağı ve argan şampuanı bende kullandım, banyodan çıktıktan sonra saçlarımın ıslaklığını havluyla bir güzel alıp, argan yağını saç uçlarıma bol bol sürdüm, kolayca taranıyordu, ve kesinlikle saçı ağırlaştırmadı yada kabartmadı :) tavsiye ederim arkadaşlar, ben onu tamamen unutmuştum

Me

Medobiotin yüzünüzde yada vücudunuzda tüylenme yaptı mı?

çileklievreçeliiiii enn sevdiğimmm tatlım ben daha hiç kullanmadım ...ama okuduklarım arasında yoktu hatırlamıom yinede yanlış olmasınn ... tabi sendede değişklik gösterebilir bilemiorum ..... zulmet bişey demedi-- hoş bende sormamıştım ama ... benden alıntı yaptığın için bana sorduğunu farzedip cevap verdim ... dilerimki doğru düşündüm ..... yoksaa yalnızlıktannn ..........

laura mercier secret camouflage kapatıcı. hem yüze hem de gözaltı için muh-te-şem! öncesinde estee lauder double wear kullanmıştım çok iyiydi ama günlük makyaj için biraz ağırdı. hele benim gibi açık tenli ve yağlı, gözenekli cildiniz varsa gözü kapalı tavsiye ederim.

Canım ben alıp kullandın sandım Ben daha önceden aldım saç ve tırnaklar için çok iyi geldiğini okumuştum bir forum sitesinde yine, ilaçla alakası var mıdır bilmiyorum ama yüzümde tüylenmeler başlamıştı, ilacı kestim ama artık yüzümde çıkan tüyleri 2 ayda 1 sir ile almak durumdayım Takıntım var ne yazık ki, acaba ilaçtan mı kaynaklı, hormonel mi bilemedim tabi orasını.. Sen yalnız kalma yaz bana :)

tammamm canımm .... peki sence sirle almaya başladıktan sonra daha kalın yada daha göze batar oldu mu tüylerin ... sir daha kalıcı hale getirio mu .. ben bilmiorum pek yüzümde haffifçe var benimde sorduğumda kuaföre alma demişti alırsan daha başedilmez olur rutine biner sürekli devam etmen alman gerekir demişti bende çok uğraşamadım korktumda açıkcası ... burda vardı bi arkadaş önermişti bi ürün pahalı hatırlıorum fiyatınıda ... akıl vermekte olmasın nolur yanlış anlama ama bi hormon testi falan yaptırsaydın hani buna bağlıysa belki daha kolay olur çözümü ....

kızlar ben eyeliner çekemiyorum. hangisiyle başlamamı tavsiye edersiniz. kalın uçlu almayı düşünüyorum. inceler hiç olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…