Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Merhabalar,Jiglypuff .....5 gecedir bu topiği okuyorum..Tavsiye ettiğin bir çok ürünü cuma günü Gratis den aldım..İndirim den dolayı 1 saat sıra bekledim.. Hepsinden inanılmaz memnun kaldım...2 sayfa daha var liste onları da alıcam.Çokkk teşekkürler tavsiyelerin için...İzmir de otursaydın mutlaka seninle tanışmak isterdim...

evet yanlış yazmışım canım...ayy gıtmeyın ındırım var diye insan üç beş diye alıyor,250 tlde benden gitti .aynen eşim şok oldu bu kadar ıvır zıvıra nasıl 250 tl verebildin diye...
aynenn cnm yaaaa benimkide aynı tepkiyi werdi ahaha

Cnm etiketlemedigin icin yazini yeni farkettm jiglypuff in onune @ eklersen bildirim olarak yazin gelir ozel msj yoluylada istedigini sorabilirsin elimden geldigince yardimci olurum kardesim 9 eylulde okuyo onun yanina gidersem tanisirz cnm ama bebegim war seyahat yapmak mumkun diil bu aralar cok saaol bu arada

selam kızlar.. migrenim tuttu hafta sonu iki gün..
gratise gitmek yalan oldu anlayacağınız içimde kaldı ama

bende bunun turuncusundan var.. ama akıyor sanki. bi bakıyorum bişeyler yanağıma yapışmış falan

dipleniri denicem.
tşk ederim..

@jiglypuff canım sen evlimisin bide. maşALLAH sana..
bende gratise girince (normal zamanlarda) bakıyorum ne alacağımı bilemedim..
çünkü çok aşina değilim..
ne yapıcamı bilmez vaziyette bakıyorum:)
sen bana alış veriş yapmışsın güle güle kullan..
max factor 2000 rimeli kullandınmı hiç canım. sen bir rimel tavsiye etmişsin. adını unuttum 80 lira falandı sanki..adı neydi not almıştım ama göremedim

Valla canım, ben ne akma, ne de kirpiklerin yapıştığını gördüm, tabi göz ve kirpik yapısına bağlı olarak ta değişebilir, bilemiyorum

jiglypuff 9 Eylül bana çok yakın 5 dakikalık mesafede..İnşallah denk gelir de tanışırız..5 -6 yıldır bu siteye üyeyim ama ço uzun zamandır girmemiştim. Site baya değişmiş..O yüzden bu konularda biraz cahilim..Gönderdiğin foto da soracaklarım olacak GOT 2 B 'nin turuncu kapaklı mor şişeli olanını aldım.Senin ki farklı hangisi daha iyi..Bir dahaki sefere ondan alayım..

sayfa 40a kadar geldim.
notlarımıda alıyorum excelde hemde :)
sormak istediklerim var bana sorarım sonra.
ben hiç bişi bilmiyorum. göz rimel tek yaparım

cnm bildirim gelmedi bana şans eseri gördüm yemek yarışmam war onla haşır neşirim burayada artıkkk blog açtığımı söylemek için uğradım blogda her ürünü ayrıntılı anlatıcam daha bugun açtım gün geçtikçe güzel olur artık 2000 rimeli kullanmadım ama aslında testerini denedim elim gitti geri geldi filan yerine başka bi rimel aldım onuda blogumda anlatıcam 2000 çok içime sinmedi cnm ya 2000 i eğer kipriklerin çoksa al seyrekse çok bi faydası olmuyo benim bahsettiğim rimel benefitin rimeli cnm

blog adresini biz nasıl öğrenicez. takip etmek isterim :)

seninki nasılki cnm onun başkasıdamı war foto yollasana bakim bi bu arada blog açtım sonunda ordan tanıtıcam ürünlerimi

cnm link olarak buraya yazmam yasak ama profilimde internet bilgilerime yazıcam cnm henüz bişey tanıtmadım daha bugun açtım artık gün geçtikçe bişeye benzer blogum

şuan burası 113 sayfa geçmişe dönüp okumak ve soru sormak zor. o yüzden blogunu baştan beri takip etmek istiyorum :)
en azından sorum olursa o an sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…