- 3 Eylül 2014
- 1.003
- 284
- 53
- 39
Aaa süpermiş,bugünlerde bir uğramam gerek tavsiye edilen ürün listesiylegratiste %40 + gratis karta %10 indirim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa süpermiş,bugünlerde bir uğramam gerek tavsiye edilen ürün listesiylegratiste %40 + gratis karta %10 indirim var
Aynen bende o konuda çok yetersizlik,bana yakışmadığını düşünüyorum ama bazen profesyonel makyaj yaptırdığımda çok iyi oluyorkızlar ben eyeliner çekemiyorum. hangisiyle başlamamı tavsiye edersiniz. kalın uçlu almayı düşünüyorum. inceler hiç olmuyor
kızlar memnun olduğunuz birkaç şeyi tavsiye edermisiniz. gratisten alabileceğimiz
rimel, eyeliner vs[/QUOTEevet yaa hazır gitmişken topluca alalım hepsini
Eczanede falan mı satılıyor yoksa her yerde mi?
ve kaç tl?
Duymuştum, burda da görmüştüm yorum ama nerde satılıyor bilmiyorum.bepanthene gibi yıllardır kullanılan, bilinen bir ürün aslında. her yerde bulabilirsiniz bunu.
şu linkteki ürün:Eki Görüntüle 1287248
http://www.bebak.com.tr/urunler.9
kozmetikçilerde, watsons, gratis'te, rossman'da..... bazı marketlerde de vardır.Duymuştum, burda da görmüştüm yorum ama nerde satılıyor bilmiyorum.
Yok canım niye yanlış anlayayım, hakkın var tabii.. Onu da yaptırdım jinekoloğum bi süre yasmin kullanmamı önerdi, bi ara iyileşir gibi oldum, daha sonra kontrole gittiğimde bana hastanesinde yeni açılan lazer bölümüne gitmemi söyledi, bi nevi kendilerine upselling yaptırma niyetiyle.. Bende yüzde lazerin çok uzun sürdüğünü bildiğimden ve işlemler süresinde tüylerin erkek sakalına yakın haline geldiğini bildiğimden yanaşmadım sonra sirle almaya başladım, belirli aralıklarla (ben 2 ayda 1) alıyorum.. Baş edilemeyecek gibi değil açıkçası.. Ama kökünden kurtulsam daha güzel olur tabi :) :) ama sana tavsiyem canım, çok rahatsız etmiyorsa alma, sonradan kendiliğinden dökülebiliyormuş..tammamm canımm .... peki sence sirle almaya başladıktan sonra daha kalın yada daha göze batar oldu mu tüylerin ... sir daha kalıcı hale getirio mu .. ben bilmiorum pek yüzümde haffifçe var benimde sorduğumda kuaföre alma demişti alırsan daha başedilmez olur rutine biner sürekli devam etmen alman gerekir demişti bende çok uğraşamadım korktumda açıkcası ... burda vardı bi arkadaş önermişti bi ürün pahalı hatırlıorum fiyatınıda ... akıl vermekte olmasın nolur yanlış anlama ama bi hormon testi falan yaptırsaydın hani buna bağlıysa belki daha kolay olur çözümü ....
Canım ilk önce siyah bir göz kalemi al, çok fazla bastırmadan göz kapağına onu çek, sonrasında çok eyeliner fırçasıyla üstünden geç, bana da makyöz bir hanım tavsiye etmişti bunu, daha sonradan elin alışıyor.. Ben L'oreal 'in kremsi eyeliner'ını kullanıyorum, kendi fırçası ile satılıyor, uzun saatler dayanıyor ve hiç akmıyor, çekerken bulaşma olursa da kulak çubuğuyla kolayca temizleniyor, fotosunu da atıyorum birazdan, alıp kullanmanı tavsiye ederimkızlar ben eyeliner çekemiyorum. hangisiyle başlamamı tavsiye edersiniz. kalın uçlu almayı düşünüyorum. inceler hiç olmuyor
Kesinlikle bu rimelleri kullanın derim.. O kadar rimel markası var, ve çok pahalıya satıyorlar ama hiç biri bence Maybelline gibi hesaplı ve kaliteli değil, kaliteden kastım kirpiklerinize şekil vermeniz hem kolay hem de süper bir görünüm yaratıyor.. Ben bu 3'ünü de kullanıyorum, siz de deneyin derimkızlar memnun olduğunuz birkaç şeyi tavsiye edermisiniz. gratisten alabileceğimiz
rimel, eyeliner vs
Sarı ve mor olanı bende de var gerçekten ikisi de bir harika dostumFırçaları da şu şekilde, belki görmek istersiniz Eki Görüntüle 1288209
Mercan renkli olanı "one by one" serisi de süper, bence onu da dene kirpiklerini hem tek tek ayırıyor hem de mükemmel uzun kirpiklerin oluyor, ben 3'üne de bayılıyorum gerçi, onlar olmadan yola çıkmamSarı ve mor olanı bende de var gerçekten ikisi de bir harika dostum
kızlar ben eyeliner çekemiyorum. hangisiyle başlamamı tavsiye edersiniz. kalın uçlu almayı düşünüyorum. inceler hiç olmuyor
kızlar memnun olduğunuz birkaç şeyi tavsiye edermisiniz. gratisten alabileceğimiz
rimel, eyeliner vs
Eyeliner ile dipliner arasında ne fark var canım.biraz anlatır mısın? Bugün loreal eyeliner aldım kalem olanından.ilk defa kullanıcam.Ben eyeliner yerine dipliner kullanıyorum çok uzun süredir ve çok daha kolay çekiliyor, ancak eyeliner çekmeden önce kirpik diplerine ince bir fırçayla hiç boşluk kalmayacak şekilde mat siyah far uygula, aynı şey rimel için de geçerli. Kirpik diplerinde beyazlıklar gözükürse göz makyajı hiç hoş durmuyor. Eyelinerdan önce yeni açılmış göz kalemiyle şekli belirleme taktiğine katılıyorum benim de çok işime yarıyor hem hata yaparsan silebiliyorsun. Gözlerin açıkken çekmeyi başarabilirsen daha hoş gözüküyor kapalıyken çektiklerin gözünü açtığında istediğin kadar düz durmayabiliyor.
Eyeliner ile dipliner arasında ne fark var canım.biraz anlatır mısın? Bugün loreal eyeliner aldım kalem olanından.ilk defa kullanıcam.
Eyeliner ile dipliner arasında ne fark var canım.biraz anlatır mısın? Bugün loreal eyeliner aldım kalem olanından.ilk defa kullanıcam.