- 5 Kasım 2012
- 344
- 30
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kerastase amınexıl ne kadar kullanımdan sonra etkisi yitirdi acaba ?Çok teşekkür ederim :) yves rocher'i deneyecem ilk fırsatta.. En son hc bakım setini aldım, içinden çıkan bakım complexi çok iyi geldi, ama sanırım şampuan pek yararlı olmadı.. Ondan öncesinde de kerastase aminexil kullandım, ondan çok memnun kaldım, fakat sık kullanımı bi süre sonra aynı etkide kalmadı
hangi rengi tawsiye edersin alcam bendeBence maybelline babylips harika, çok güzel nemlendiriyo ve renk veriyo.
Bence hepsi de çok güzel ama ben Cherry me kullanıyorum, çok güzel.hangi rengi tawsiye edersin alcam bende
tmm cnm bakarım bi saol :)Bence hepsi de çok güzel ama ben Cherry me kullanıyorum, çok güzel.
Ben yorum istesem bu marka için ?
Özellikle önereceğin ve kaç kurtar kendini diyeceğin ürünü nedir ?
böyle yorumları okudukça gerçekten çooookkk sewiniyorumm çok mutlu oldum cnm işim gereği kozmetik konular hakkında bilgim var istediğin konuda danışabilirsin :)zaten bu konuyu okudukça çok daha şey var cnm tawsiye edilen öğrenmişte olursun :)
babe ürünleri duyduğum kadarıyla iyi ama memnun olmayanlarda war ben kendim kullanmadım ama eczane arkadaşın diilse yani tanıdığın yüz yüze bakıcağın biri diilse asla inanma çünkü sattkları ürün sayesinde onlar çok ii kazanıyo kendi menfaatlerine çalışıyolar ben sana la posay roche öneririm oda ucuz diil ama hiç şikayet duymadım kendimde bi çok ürününü kullanırım ama uygunn istiosan loreal skin perfectionu tek geçerim serum we nemlendiricisini we bunların yanında günde 3 litre suyu oturarak yawaş yawaş iç cnmcanım benim sormak istediğim birşey var. eczanede cilt analizi yaptırdım. cildimin su kaybettiğini ve kuruyup çatladığını söyledi. bir de mimik çizgilerim kuruluktan dolayı erken oluşmuş. bana BABE marka ürünler önerdi. her bir ürün en az 70 tl toplamda da 200 küsür lira fiyat çıkardı. fiyat böyle olunca para için önermiş olduğunu düşünüp güvenemedim. sence ne yapmalıyım? eczanedeki kadına güvenip o ürünleri almalı mıyım? yoksa başka bir marka mı önerirsin. şimdiden teşekkürler
babe ürünleri duyduğum kadarıyla iyi ama memnun olmayanlarda war ben kendim kullanmadım ama eczane arkadaşın diilse yani tanıdığın yüz yüze bakıcağın biri diilse asla inanma çünkü sattkları ürün sayesinde onlar çok ii kazanıyo kendi menfaatlerine çalışıyolar ben sana la posay roche öneririm oda ucuz diil ama hiç şikayet duymadım kendimde bi çok ürününü kullanırım ama uygunn istiosan loreal skin perfectionu tek geçerim serum we nemlendiricisini we bunların yanında günde 3 litre suyu oturarak yawaş yawaş iç cnm
illaki cnm bayanların hazin sonu erkeklere göre daha çok bakıma ihtiyacımız warçok teşekkür ederim canım. önerini dikkate alacağım. aslında cildime hiç dokunmazdım basit bir iki doğal bakımla geçiştirirdim ama son günlerde çıktı bunlar. ben de kozmetiklerin yolunu tutacağım gibi duruyor.
Gözlerime nazar değer diye korkuyorumkızlar artık yarışma butonumuz war aktif yarışmaları ordan takip edebilirsiniz we göz makyajı yarışmasına katılan yokmu yahuuu
hahahha aynı korkuyu bende yaşadım hhahahha kızz katılllll bişe olmaz 3 gulfü bi elhamGözlerime nazar değer diye korkuyorum
Artık bir kurşun döken birine giderizhahahha aynı korkuyu bende yaşadım hhahahha kızz katılllll bişe olmaz 3 gulfü bi elham
hahahhahahahahah öldümm benzetmene inan kuzum bendede aynı olduuuu ama bi sen ben diil ordaki yorumları bi oku hepimiz aynıyız walla eğlencesinede olsa yolladk sende katılArtık bir kurşun döken birine gideriz
Valla bitanem işin şakası bir yana, ne hikmettir bilmiyorum yaptığım makyaj asla resime yansımıyor. Kendi makyajıma bakıyorum Kim Kardashian resimdekine bakıyorum Bülent Ersoy
Elseve saç yağı, sephora Kaş farı, mac allık, clinic in yoğun kapatıcılı fondeteni (kryyolanı denemedim ilk fırsatta denicem) solotica lens, medobiotin vitamin ( uzun sürede kullanımda saçımda tırnaklarımda oldukça, bir parçada tenimde faydalarını hisseettim denildiği gibi güzellik vitamini) parfüm givenchy very irresstible..rimel maybelline, ve göz kalemi en iyilerinden bile memnun kalmadığım için emilly kulanıyorum
Canım medobiohtin olarak aldım ben eczane diye güvendim sanmıyorum çakma olduğunu ama emin de değilim...sende işe yarar mı onu da bilemem ama şöle söyleyeyim kısa sürede tırnaklarımda farkı hissettim 3-4 aydan sonrada saçlarımdaki dökülme daha azdı saçlarım daha yoğunlaştı.. Hatta saçımın telini çekince hemen kopuyoken aylar sonra çok daha zor koptunu gördüm..cildime bariz etkiler yapmadıysada bi parça iyi geldi..şekerimmmm sana özelden mesaj atmayı istedim ama gelgörki teknoloji çoook ilerlemiş nerden yapabileceğimi bulamadım o yüzden burdan yazayımmm ... ben bu medobiotini bir dönem almayı çok istedim ama bazı sitelerde artık hindistandan ithal edilmediğini ve türkiyede bi firma tarafından üretilip adınında medobio(h)tin olarak değiştirildiğini okudum sahte çakma falan demişler belki gerçekten böle belkide bi karalama bilemedim ama buda bi türlü içime sinmedi ,,, şimdi ben bu ürünü alayım mı ?? içim rahat olsun mu
??