Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Benim favori parfümümde Bvlgari Jasmin Noir. Bittkçe şişesini yenilerim dediğin tek parfüm.
Lancome La vie est belleyi de seviyorum.. Onunda 2.şişesindeyim

Yves Rocher'in besleyici şampuanı veya daha uygun fiyatlı olarak Gliss Ultimate Oil Elixir öneririm. Maskeleriyle veya saç kremleriyle birlikte kullanırsanız daha güzel sonuçlar elde edersiniz: )
Çok teşekkür ederim :) yves rocher'i deneyecem ilk fırsatta.. En son hc bakım setini aldım, içinden çıkan bakım complexi çok iyi geldi, ama sanırım şampuan pek yararlı olmadı.. Ondan öncesinde de kerastase aminexil kullandım, ondan çok memnun kaldım, fakat sık kullanımı bi süre sonra aynı etkide kalmadı

Bugün yeşil kil'i aldım, maskeyi uygulayacaktım fakat, yüzümde çıkan tüyleri sir ağda ile yeni aldığımdan, iyi mi olur kötü mü olur bilemedim, birkaç gün geçtikten sonra maskemi yapıcam :) bu arada aktardaki kız, bu tarz aknelerim olduğu için 3 aylığına zerdeçal & enginar yaprağı extratı kullanmamı, karaciğerden bu tarz sorunlarla karşılaşabilme ihtimalimi söyledi. Dediğine göre bu ikiliyi kullanırsam tüm vücuttaki kan ve yağ oranları da düzenleniyormuş.. Bende düşüneceğimi ve daha sonra belki alabileceğimi söyledim. Bu ikili extratlar hakkında fikri olan var mı kızlar? Gerçekten karaciğer bozukluklarından dolayı mı bu kadar cilt problemi yaşadım?

Tabi ki sürekli aynı şampuanı kullanmak bir süre sonra etkisini hissedemiyoruz. O yüzden kendine 2 tane şampuan belirle dönüşümlü olarak onu kullan. Mesela ben Gliss Ultimate Oil Elixir ve Yves Rocher'in besleyici serisini dönüşümlü olarak kullanıyorum şuan memnunum..
The body shopın üzüm çekirdeği özlü serumunu da saçlarının uçlarına sürebilirsin. Oda güzel yapıyor..

Kuzum sivilcelerin akciğerle ilgisi var mı hiç bilemiyorum bence bunu en iyi cildiyeciye giderek öğrenebilirsin. Kil maskeni bi kaç gün sonra yap bacım belki yan etki yapabilir sir ağdadan ötürü. sonucunu paylaş olur mu ?

benim bir dönem saç dökülmesi problemim vardı ciddi anlamda, bir ara durdu şimdi tekrar ara ara yaşıyorum; en iyi bakım şampuanı nedir? bir tavsiyeniz var mı bana da :)
Canım öyle bir ürün varsa hepimiz alırız walla

Ne güzel şeyler biliyorsunuz

Sürersin canım benim

Ne güzel şeyler biliyorsunuz
İnsan kokoş olmayagörsün bacım didik didik araştırıyor o zaman Bir de gerek saçım gerek cildim de problemli olunca hem kendimce en iyisini hem de ekonomik olanını araştırmak zorundayım. Bende daha ne cavherler var hey gidim heeey
Ben mümkün mertebe kozmetik sektörüne para kaptırmadan kendim yapmaya çalışıyorum ve cüzdanım da ciddi anlamda hafifledi gerçekten. Far bazı, krem allık, highlighter, makyaj sabitleyici, mat ruj, saç bakım spreyi bunları hep kendim yaparım mesela ..

Sebamed yaşlanma karşıtı kremler, nemlendiriciler...
Garnie nin göz makyaj temzileyicisi.
Flormar...

bende hep bunu alacağım inş. ama yeni versiyonu( 2 si 1 arada) berbat...en son her zaman aldığım klasik maybelline den almaya gittiğimde bu yoktu yeni serisini verdiler aynı özellikde diye ama kesinlikle yenisinden memnun değilim ve tavsiye etmiyorum gözleri yakıyo 2 si 1 arada serisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…