Benefit rimel bende kullandım sephorada satılıyor,gerçekten güzeldi,sonra başka markaları aldım ve hiç memnun kalmadım,hatta şimdi okuyunca neden tekrar onu almadım diye düşündümdaha önce çok yazdım bi kez daha yazayım rimel olarak benefit they're real eyeliner olarak da mac bence en iyisi
Ben sephoradan mürdüm rengi bir rimel almıştım çok hoş değişik bir renk,ilamı renkli rimel alacaksanız öneririm yoksa mavi,yeşil bence de çok saçmarenkli rimel önermem çünkü basit duruyo ama tabi zewkler tartışılmaz bu konuda bilgim yok kullanmadım çünkü
ewet benefit marka
mac dışında lorealin eyelineride güzeldir
aynen cnm tek kötü yanı biraz tuzlu olması we asla ihmale gelmiyo açık bırakmamak lazım kuruyo ama kirpikleri harika yapioBenefit rimel bende kullandım sephorada satılıyor,gerçekten güzeldi,sonra başka markaları aldım ve hiç memnun kalmadım,hatta şimdi okuyunca neden tekrar onu almadım diye düşündüm
cnm ben istemedim renkli rimel alexsandra35 die bi kullanıcı sordu ben ona açıklıyodm ben siyah rimelden başkasını kolay kolay tercih etmem:)Ben sephoradan mürdüm rengi bir rimel almıştım çok hoş değişik bir renk,ilamı renkli rimel alacaksanız öneririm yoksa mavi,yeşil bence de çok saçma
deotak koltuk altı kremi terlemeyi inanılmaz önlüyor ama kırmızı olanını alıyorum ben
Terleme için driclor dışında hiçbirşey işe yaramadı bende
Canım eczanelerde satılıyor,aliminyum bişey var içinde,bakıp söylerim,ama hepsinde olan o,çünkü terlemeyi kesen oymuş,az yada çok olmasına göre değişiyor etkisi de bence,bazen kaşıntı yapıyor ama yıkayınca geçiyor.zaten gece sürüp,sabah yıkanması öneriliyor ve belli bir kullanımdan sonra terleme çok azalıyor,benim lazer epilasyona bağlı terlemem çok artmıştı,önüne böyle geçebildim:)driclor ne ola ki?bi ilç varmış o mu ? hatta kaşıntı yapıyormuş
Lazerden kaynaklı koltuk altı teri bende de arttı.hemen alıcam.teşekkü r ler c a nım.Canım eczanelerde satılıyor,aliminyum bişey var içinde,bakıp söylerim,ama hepsinde olan o,çünkü terlemeyi kesen oymuş,az yada çok olmasına göre değişiyor etkisi de bence,bazen kaşıntı yapıyor ama yıkayınca geçiyor.zaten gece sürüp,sabah yıkanması öneriliyor ve belli bir kullanımdan sonra terleme çok azalıyor,benim lazer epilasyona bağlı terlemem çok artmıştı,önüne böyle geçebildim:)
Bişey değil canım,ben bu topiği çok sevdim,çok faydalı bence,alıp memnun kalmadığım bir yığın kozmetik var evdeLazerden kaynaklı koltuk altı teri bende de arttı.hemen alıcam.teşekkü r ler c a nım.
Paylaşmanı bekliyorum öyleyse canım.bugün bir eczanenin önünden geçerken sordum koltuk altı rollunu yoktu.ilk firsatta alicam.Bişey değil canım,ben bu topiği çok sevdim,çok faydalı bence,alıp memnun kalmadığım bir yığın kozmetik var evde
Her eczanede bulunmuyor,benim evin yanındaki eczanede siparişle getiriyoruz demişti,başka bir yerden aldım.Paylaşmanı bekliyorum öyleyse canım.bugün bir eczanenin önünden geçerken sordum koltuk altı rollunu yoktu.ilk firsatta alicam.
Yaaa.bulurum bir şekilde canım.Her eczanede bulunmuyor,benim evin yanındaki eczanede siparişle getiriyoruz demişti,başka bir yerden aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?