• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

şu lorealin mucizevi saç bakım yağını burda çok kullanan var sanırım
bir soru sormak istiyorum. ben bu yağı ilk çıktığında iki şişe birden almıştım. şişeler ağır cam şişeler.
geçen gün gratiste gördüm bu yağdan ama şişeleri değişmiş plastik ucuz bir şişeye koymuşlar güzelim ürünü.
acaba maliyeti azaltmak için mi yaptılar böyle birşeyi. ben 20 liraya almıştım şimdi çoğu yerde gözüme 10 lira olarak çarpıyor.
son zamanlarda bu yağdan alan var mı. şişesi nasıl?
aynen cnm o şoku bende yaşadım değiştrmişler şişeyi içerik aynı ama

aynen sırf bu yüzden almadım desem inanır mısınız ? ya o kadar ovmusler bu mu dedim :s i hc hair care aldım gayet memnunum şimdilik:)

şu lorealin mucizevi saç bakım yağını burda çok kullanan var sanırım
bir soru sormak istiyorum. ben bu yağı ilk çıktığında iki şişe birden almıştım. şişeler ağır cam şişeler.
geçen gün gratiste gördüm bu yağdan ama şişeleri değişmiş plastik ucuz bir şişeye koymuşlar güzelim ürünü.
acaba maliyeti azaltmak için mi yaptılar böyle birşeyi. ben 20 liraya almıştım şimdi çoğu yerde gözüme 10 lira olarak çarpıyor.
son zamanlarda bu yağdan alan var mı. şişesi nasıl?
Canım ben 1 ay önce almıştım bir kozmetik mağazasından ve cam şişeydi, gratis watsonsta falan plastik şişeydi hatta ben de cam şişeden kuşkulandım sahte mi diye ama aldığım mağazada yılların mağazası yani adına leke getireyi göze alamaz .. Yine fiyatı 10 liraydı. Bir de bi konuda gözünüzü açayım gratis ve watsons indirimli gösterdikleri bir çok ürünün fiyatı piyasada indirimsiz gerçek fiyatı yani resmen bizi kekliyorlar ..

Ben Flormer marka kozmetik ürünleri ve annemin İsviçre'den getirdiği fondötenleri hep kullanıyorum çook da memnunum :)

Evet Flormar çok güzel ama ah bir de az ucuz olsa ya da belli dönemlerde indirime gitse .. :KK43:
Flormarın ojeleri ve rujlarını çok beğeniyorum ve severek alıyorum :) Bandırma'da ucuz ya ben kozmetiğe malum fazla para harcadığım için fiyatını takmıyorum bile :) Annem iş için İsviçre'ye gidiyor oradan da çok güzel Lavieor sıkılaştırıcı ve gerdirici yüz kremleri getiriyor :)

Canım ben 1 ay önce almıştım bir kozmetik mağazasından ve cam şişeydi, gratis watsonsta falan plastik şişeydi hatta ben de cam şişeden kuşkulandım sahte mi diye ama aldığım mağazada yılların mağazası yani adına leke getireyi göze alamaz .. Yine fiyatı 10 liraydı. Bir de bi konuda gözünüzü açayım gratis ve watsons indirimli gösterdikleri bir çok ürünün fiyatı piyasada indirimsiz gerçek fiyatı yani resmen bizi kekliyorlar ..

aynen katılıyorum bişey alırken watsons gratis rossman kıyaslaması yapıp öyle almak lazım:)

haklısın. ben zaten bir ihtiyacım olduğu zaman özel günleri bekliyorum anneler günü bayram yılbaşı gibi
o zamanlarda yapılan yüzde 50 indirim baya işe yarıyor
diğer zamanlardaki yüzde 20ler 30lar pek bir anlam ifade etmiyor dediğin gibi. sadece pazarlama politikası.
o cam şişe içinde birkaç yere daha bakacağım.

aynen katılıyorum bişey alırken watsons gratis rossman kıyaslaması yapıp öyle almak lazım:)
Aynen cnm basit bir ornekle watsons gratis gibi magazalarda lorealin yagi indirimli 10 lira iken siradan bir X kozmetikcisinde normal fiyati 10 tl. Bu kez biz aaa indirim varmis deyip yumuluyiruz urunlere. Tabii bu tespitim %50 indirimler haric

olsun ya içerik önemli ben hala çok memnunum o olmasa saçlarım 50 kere kopmuştu
Benim saçlarım çok ince Telli,bende kullansam faydasını görürmüyüm acaba yoksa çok yağlandırır mı?

selam kızlar

telefonuma "bioderme h20 temizleme suyu" diye not almışım. ama gratiste topshopta yoktu. kızda bana yanlış yazmışssındır. diodermedır o dedi :KK53: ama netten baktım böyle bişi varmış yanlış yazmamışım. nereden bulabilirimki :KK51:

maybline 620pink denedim tam istediğim renk. azıcık bir renklendirme veriyor. ama benim denediğim simliydi. o an sormak aklıma gelmedi. simsizide varmıki..

kızlar loreal 3lü etki aldım. kullanan varmı aramızda. yüzümde kızarıklı yaptı biraz sanki.

Eklentiler

• P1010019.JPG
    P1010019.JPG
    181,3 KB · Görüntüleme: 65
selam kızlar

telefonuma "bioderme h20 temizleme suyu" diye not almışım. ama gratiste topshopta yoktu. kızda bana yanlış yazmışssındır. diodermedır o dedi :KK53: ama netten baktım böyle bişi varmış yanlış yazmamışım. nereden bulabilirimki :KK51:

maybline 620pink denedim tam istediğim renk. azıcık bir renklendirme veriyor. ama benim denediğim simliydi. o an sormak aklıma gelmedi. simsizide varmıki..
maybeline 620 de sim yokki cnm mat rengi

selam kızlar

bioderma eczanede satılıyor canım.

kendimize en uyan nude tonu bulmak önemli 620 630 hiçbiri gitmedi bana ay zaten kazık gibi bi ruj hayatta alıp sürmem:KK12:

Back