• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

walla cnm ben bu işi prof. anlamda yaptğm için hem kendi kullandıklarımı hemde en iyilerini önerdim sana ucuz etin yahniside ona göre olur ama ozaman maybeline one by one die turuncu bi rimeli war o fena diildir eyelinerde maybeline tercih edebirirsin
Sen de haklısın ama ben bu devirde bir rimele 90 lira veremem.öneriler i n için teşekkürler.

Saçlarım konusunda takıntılıyımdır, güzel bakarım bende eczane teknisyeniyim kendimde kullanıyorum Babe'nin saç bakım ürünleri özellikle saç kremi formunu tavsiye ederim.

Babeden tonik almistim hiç begenmedim o kadar yoğun ki sabahvyuzumden cikarmak icin ugrasiyorum bu ne dedim sabun gibi o yuzden yuzumde kalmasını istemiyorum tekrar su carpiyorum ki bu da tonik uygulamanın mantigina aykiri

R
Babeden tonik almistim hiç begenmedim o kadar yoğun ki sabahvyuzumden cikarmak icin ugrasiyorum bu ne dedim sabun gibi o yuzden yuzumde kalmasını istemiyorum tekrar su carpiyorum ki bu da tonik uygulamanın mantigina aykiri
Bence bir son kullanım tarihine göz at, ben babe hakkında hiçbir hastamdan şikayet almadım benim özellikle önerdiğim saç bakım ürünleri babede, cildine uygun toniği bulamamış olabilirsin. Artık birçok eczanede cilt analizi yapılıyor.

R

Bence bir son kullanım tarihine göz at, ben babe hakkında hiçbir hastamdan şikayet almadım benim özellikle önerdiğim saç bakım ürünleri babede, cildine uygun toniği bulamamış olabilirsin. Artık birçok eczanede cilt analizi yapılıyor.[/QUOTE

Tarihinin geçtiğini sanmıyorum her zaman alışveriş yaptığım eczaneden analiz sonrasında aldım zaten de Beğenmedim sadece üründe sorun yok burada paylaşmak istedim sonuçta Babe iyi bir marka insanlar benim gibi iyi beklentilerle boşa almasınlar. oil free güneş kremi de genelde beğeniliyor ama bana göre yine yoğun ve yağlı his veriyor onu da sevmedim yağsız diye iki tane birden almıştım zorla kullandım.
Bir de şikayet gelmemiş olması o ürünün iyi olduğunu göstermiyor bence; yani size değil genel olarak söylüyorum çoğu şeyi alıyoruz beğenmiyoruz ama satıcılara dönüş yapmak mümkün olmuyor fırsat olmuyor veya sonuçta alerji yapmamış geri verecek halim yok diyoruz; ama durumu kendilerine de söyledim pamuğa dökünce bile deterjan gibi köpük çıkıyor aldım ama içime sinmedi yüzümü tekrar yıkıyorum dedim olur mu kalsın yüzünüzde filan dedi:KK12:

Tarihinin geçtiğini sanmıyorum her zaman alışveriş yaptığım eczaneden analiz sonrasında aldım zaten de Beğenmedim sadece üründe sorun yok burada paylaşmak istedim sonuçta Babe iyi bir marka insanlar benim gibi iyi beklentilerle boşa almasınlar. oil free güneş kremi de genelde beğeniliyor ama bana göre yine yoğun ve yağlı his veriyor onu da sevmedim yağsız diye iki tane birden almıştım zorla kullandım.
Bir de şikayet gelmemiş olması o ürünün iyi olduğunu göstermiyor bence; yani size değil genel olarak söylüyorum çoğu şeyi alıyoruz beğenmiyoruz ama satıcılara dönüş yapmak mümkün olmuyor fırsat olmuyor veya sonuçta alerji yapmamış geri verecek halim yok diyoruz; ama durumu kendilerine de söyledim pamuğa dökünce bile deterjan gibi köpük çıkıyor aldım ama içime sinmedi yüzümü tekrar yıkıyorum dedim olur mu kalsın yüzünüzde filan dedi:KK12:

kiko marka göz kalemi ve garnier bb krem kullandığım en güzel ürünler onlar olmadan dışarı asla çıkmam heralde :D

deotak koltuk altı kremi terlemeyi inanılmaz önlüyor ama kırmızı olanını alıyorum ben

ben ilk ingiltereden almıştım ama kendi internet sitesindende alabiliyoruz denemedim ama türkiyeye kargo varmış
anladım cnm ama kozmetik ürünleri getirtmesi sıkıntı artık denk gelirse bi yurt dışı tatilinde bakarız :D

anladım cnm ama kozmetik ürünleri getirtmesi sıkıntı artık denk gelirse bi yurt dışı tatilinde bakarız :D
yaa sıkıntı olduğunu bilmiyodum biraz üzücü oldu :( giden birilerine falan aldırmakta mantıklı zaten çok ucuz ve heryerde bulunabiliyor. umarım türkiyeyede gelir artıkk

yaa sıkıntı olduğunu bilmiyodum biraz üzücü oldu :KK43: giden birilerine falan aldırmakta mantıklı zaten çok ucuz ve heryerde bulunabiliyor. umarım türkiyeyede gelir artıkk
başıma öyle bi olay geldi benim gümrüğe takıldı gelmedi we o kadar param gitti far paleti siparişim o gün bu gündür aslaa internetten hiç bişi sipariş etmem tövbe ettim :D ama yurt dışına çıktıkça alıorum bende yada gettryorum :D

başıma öyle bi olay geldi benim gümrüğe takıldı gelmedi we o kadar param gitti far paleti siparişim o gün bu gündür aslaa internetten hiç bişi sipariş etmem tövbe ettim :D ama yurt dışına çıktıkça alıorum bende yada gettryorum :D
bildiğim iyi oldu bende hep sipariş ediyimmi etmiyimmi diye ikilemde kalıyordum artık napalım zorunlu yurtdışına gidicez :D

aynen cnm yapıcak bişi yok :D sinir oluyorum türkiyedeki kozmetik kıtlığınaaa:KK62:
bende öyle genelde pahalı markaları getiriyorlar pahalı kalitelidir bide bilindik marka diye aldığım çoğu şeyleri hiç kullanmadım bile böyle güzel ucuz ve kaliteli şeyleri bi türlü getirmiyorlar yada çok sonra getiriyorlar :KK43:

bende öyle genelde pahalı markaları getiriyorlar pahalı kalitelidir bide bilindik marka diye aldığım çoğu şeyleri hiç kullanmadım bile böyle güzel ucuz ve kaliteli şeyleri bi türlü getirmiyorlar yada çok sonra getiriyorlar :KK43:
aynennn maleseff öyleee markalar warki şahane türkiye böyle markaların warlığından haberi dahi yok malesef yapcak bişi yok ama çok takıyorum bu durumu nette bişi bakıyorum off türkiyede yokki modundayım hep çok sinirrr

Back