R
Bence bir son kullanım tarihine göz at, ben babe hakkında hiçbir hastamdan şikayet almadım benim özellikle önerdiğim saç bakım ürünleri babede, cildine uygun toniği bulamamış olabilirsin. Artık birçok eczanede cilt analizi yapılıyor.[/QUOTE
Tarihinin geçtiğini sanmıyorum her zaman alışveriş yaptığım eczaneden analiz sonrasında aldım zaten de Beğenmedim sadece üründe sorun yok burada paylaşmak istedim sonuçta Babe iyi bir marka insanlar benim gibi iyi beklentilerle boşa almasınlar. oil free güneş kremi de genelde beğeniliyor ama bana göre yine yoğun ve yağlı his veriyor onu da sevmedim yağsız diye iki tane birden almıştım zorla kullandım.
Bir de şikayet gelmemiş olması o ürünün iyi olduğunu göstermiyor bence; yani size değil genel olarak söylüyorum çoğu şeyi alıyoruz beğenmiyoruz ama satıcılara dönüş yapmak mümkün olmuyor fırsat olmuyor veya sonuçta alerji yapmamış geri verecek halim yok diyoruz; ama durumu kendilerine de söyledim pamuğa dökünce bile deterjan gibi köpük çıkıyor aldım ama içime sinmedi yüzümü tekrar yıkıyorum dedim olur mu kalsın yüzünüzde filan dedi