allah allah şaşrdım çook uzun zamandr kullanıyorum we gayet mat yani şaşırdımgratiste denedim. kadında söyledim o verdi hatta. simliydi benim sürdüğüm rengide diğer sayfalardaki fotoğraflar gibiydi
Nasıl bişey bu pudra?daha önce hacim veren şeyler denedim ama bir sonuç alamadımcnm yağlandran saçı ağrlaştran bi ürün diil sana tony&guy ın hacim veren pudrasını önereyim eğer sönük hacimsiz bi saça sahipsen
Evet rengi güzel ama benimde dudaklarımı kuruttu,pastelin yeni çıkan nümde ve pembe paletini de aldım çok ihtiyacım vardı o tarz bir ürüne ama dudaklarım kuruya kuruya şekli bozuldu,nemlendirme özelliği de olması çok önemli runda,tamam fiyatları uygun ama böyle olunca hepsi bir köşede kalıyor ne yazık kikendimize en uyan nude tonu bulmak önemli 620 630 hiçbiri gitmedi bana ay zaten kazık gibi bi ruj hayatta alıp sürmem
Anti acne dediğiniz ürünün tam adı nedir acaba??Ben yağlı ve sivilceli bir cilde sahibim.Böyle bir cilde tavsiye edeceğim hakikaten mucizevi bir ürün tavsiyem var.Benim bu ürünle tanışmam da kadınlar kulübü sayesinde oldu.Bi arkadaş sağolsun yeni bir başlık açmıştı araştırırsanız bulursunuz.mucize bir ürün olduğunu gözenekleri gözle görülür derecede küçülttüğünü ve yağlanmayı ilk sürüşte bile engellediğini yazmıştı.o gün bugündür hep o ürünü kullanırım.Adı bioderma sebium pure rafiner.özellikle yağlanmayı engelleme konusunda muzice.ilk sürüşte bile çok etkili içindeki pudra yağı emiyor kadife gibi oluyor cildiniz.üç günden sonra sürmeseniz bile cildinizin dengelendiğini görüyorsunuz.ama nemlendirme konusunda özellikle de kışın yeterli değil.Ben bioderma sebium AKN ile kullanıyorum.Bioderma AKN kullandığım en iyi sivilce ve gözenek küçültücü ürün.cildi nazikçe soyarak peeling de yapıyor.Bu ikisi ( ve tabiki de yüz yıkama jeli) her işi yaptığı için de ayrıca maske kullanmama gerek kalmıyor.
Tonik olarak da lilakutumdan anti acne diye fısfıslı birşey çıkmıştı hakikaten sivilcelerime iyi gelmekle kalmadı aydınlattı da üstelik 30 lira ve içeriği çok temiz.hamilelere bile öneriyorlar.
son olarak da fonföten kullanmam diyorsanız fondoten kadar kapatıcı bir pudra tavsiyem var Alix avien terracota pudra.zaten mucize pudra diye geçiyor.
Canım kimyasal kozmetik ürünlerine tonlarca para verme derim. Benim cildim alabildiğine yağlıdır elimi yüzüme sürdüğümde parmaklarımda sinek konsa ayağı kayıp düşer o derece yağlı .. Hal böyle olunca sivilce de kaçıılmaz sonum oluyor tabii .. Sana en güzel tavsiyem yeşil kil maskesi tatlım. Aktarlardan açık haliyle bir liralık alsan sana 1 ay çok rahat gider hem ciltteki fazla yağı alıyor hem de sivilcelere elveda ..Anti acne dediğiniz ürünün tam adı nedir acaba??
Ben de çok kimyasal kullanmak istemiyorum,, Kil maskesini düşünüyordum dediğin gibi çok iyi geliyormuş,, lilakutu organik ve doğal ürünler bulunduran bir site o yüzden merak ettim canım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim :))Canım kimyasal kozmetik ürünlerine tonlarca para verme derim. Benim cildim alabildiğine yağlıdır elimi yüzüme sürdüğümde parmaklarımda sinek konsa ayağı kayıp düşer o derece yağlı .. Hal böyle olunca sivilce de kaçıılmaz sonum oluyor tabii .. Sana en güzel tavsiyem yeşil kil maskesi tatlım. Aktarlardan açık haliyle bir liralık alsan sana 1 ay çok rahat gider hem ciltteki fazla yağı alıyor hem de sivilcelere elveda ..
Şahsen deneyen biri olarak kil maskesinin faydasını gerçekten gördüm hem cebim rahatladı hem cildim :)Ben de çok kimyasal kullanmak istemiyorum,, Kil maskesini düşünüyordum dediğin gibi çok iyi geliyormuş,, lilakutu organik ve doğal ürünler bulunduran bir site o yüzden merak ettim canım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim :))
Canım kil maskesini bir süredir ben kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Hazırlanma şekli ise şu şekilde bir miktar kilin içine ılık su katıyoruz, kıvamı ne cıvık ne de katı olmamalı nasıl tarif etsem böyle çamurumsu bir yapısı olacak. İçine cilt tipine ve isteğe göre bitkisel yağ ekleyenler de var mesela cildi çok yağlı olanlar limon yağından 1-2 damla damlatıyormuş bunu ben de deneyeceğim. Google'dan aratırsan çok daha fazla bilgiye ulaşabilirsin canım ama muhakkak 1 liralık alıp denemeni tavsiye ediyorum.Kil maskesini daha önce duydum ama asıl kullananların yorumlarını bilmediğimden almamıştım, kesinlikle deneyecem, herhangi bir hazırlama şekli var mı acaba?
Canım kil maskesini bir süredir ben kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Hazırlanma şekli ise şu şekilde bir miktar kilin içine ılık su katıyoruz, kıvamı ne cıvık ne de katı olmamalı nasıl tarif etsem böyle çamurumsu bir yapısı olacak. İçine cilt tipine ve isteğe göre bitkisel yağ ekleyenler de var mesela cildi çok yağlı olanlar limon yağından 1-2 damla damlatıyormuş bunu ben de deneyeceğim. Google'dan aratırsan çok daha fazla bilgiye ulaşabilirsin canım ama muhakkak 1 liralık alıp denemeni tavsiye ediyorum.
Aynı dertten ben de muzdaribim alın ve burun bölgem inanılmaz derecede yağlı. olumlu gelişmelerini merakla bekliyorum canım inşallah sana da iyi gelir. Yalnız alırken özellikle yeşil kil istediğini söyle canımKesinlikle ilk fırsatta alıyorum, teşekkür ederim :) gelişmeleri mutlaka paylaşıcam, benim t bölgesinde çok yağlanma oluyorhaliyle sivilce de
Yves Rocher'in besleyici şampuanı veya daha uygun fiyatlı olarak Gliss Ultimate Oil Elixir öneririm. Maskeleriyle veya saç kremleriyle birlikte kullanırsanız daha güzel sonuçlar elde edersiniz: )benim bir dönem saç dökülmesi problemim vardı ciddi anlamda, bir ara durdu şimdi tekrar ara ara yaşıyorum; en iyi bakım şampuanı nedir? bir tavsiyeniz var mı bana da :)
Biodermayı eczanelerden satın alabilirsin veya online alışveriş sitelerinden.selam kızlar
telefonuma "bioderme h20 temizleme suyu" diye not almışım. ama gratiste topshopta yoktu. kızda bana yanlış yazmışssındır. diodermedır o dediama netten baktım böyle bişi varmış yanlış yazmamışım. nereden bulabilirimki
maybline 620pink denedim tam istediğim renk. azıcık bir renklendirme veriyor. ama benim denediğim simliydi. o an sormak aklıma gelmedi. simsizide varmıki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?