cnm kryolanda pudra olmaz onlar sadece transparan bebek pudrası gibi bi pudra satıyolar pudra arıyosan mac den asla wazgeçmem ama ciiddiii bi kapatıcılık sağlayan bi fondoten istiosan orjinal bayisinden kryolan alCanıııımmmm ah ah bu fondöteni almayı o kadar istiyordum ki. İstanbul'da yeğenim de gördüm ve Bostancı'dan aldığını söyledi. Çok kaliteli mutlaka al kullan dedi. Ben İstanbul dışındayım. Gittigidiyor.com da 30 TL ye görünce hemen atladım. Sipariş verdim. Ertesi gün bi geldi hem likit, yani pudra değil (ben pudra istiyordum) hem de çakma.En çok üzüldüğüm kozmetik anım. Öyle bi hevesle sipariş etmiştim ki. Ben bu ürüne nasıl ulaşabilirim? Gerçi bayramda İstanbul'da olacağım; ama bunun satıldığı yere gidip gidemeyeceğim meçhul. Bu marka pudra istiyorum, ivory ton. En açığı ivory mi oluyordu?
cnm çiçekli koku pek kullanmam ben ama 2 tane sewdiğim koku war çiçekli olarak bunlarda cacharel noa ve jean gaultierBu parfümler nasıl? Ben ağır ve şekerli, tatlı kokuları hiç sevmiyorum. Fresh, sabunumsu, temizlik kokularını çok severim. Önerebileceğin bişey var mı? Yıllardır Lacoste Classic kullanıyorum. Sıkıldım. Dolce Gabbana Light Blue almayı düşünüyorum onu beğendim. Bana önerebileceğin kokular var mı canım? Kusura bakma ya çok soru soruyorum; ama napiyim bu işten anlayan birini bulmuşum sonunda. :)
bu arada diğer önerdiklerimi alma sewmezsin şekerli çünkü cnmBu parfümler nasıl? Ben ağır ve şekerli, tatlı kokuları hiç sevmiyorum. Fresh, sabunumsu, temizlik kokularını çok severim. Önerebileceğin bişey var mı? Yıllardır Lacoste Classic kullanıyorum. Sıkıldım. Dolce Gabbana Light Blue almayı düşünüyorum onu beğendim. Bana önerebileceğin kokular var mı canım? Kusura bakma ya çok soru soruyorum; ama napiyim bu işten anlayan birini bulmuşum sonunda. :)
Pudra derken sıkıştırılmış pudra. Fondöten gibi yağlı olmayan. Senin resmini koyduğun öyle değil mi?cnm kryolanda pudra olmaz onlar sadece transparan bebek pudrası gibi bi pudra satıyolar pudra arıyosan mac den asla wazgeçmem ama ciiddiii bi kapatıcılık sağlayan bi fondoten istiosan orjinal bayisinden kryolan al
Ciddi bi kapatılıcığa ihtiyacım yok aslında sanırım. Cildim sivilceli, sorunlu bi cilt değil. Sadece mat göstersin, renk eşitlesin, kaş boyam rujum göz makyajım daha bi hoş dursun diye tercih ediyorum pudra kullanmayı. Mac mi alayım yani?cnm kryolanda pudra olmaz onlar sadece transparan bebek pudrası gibi bi pudra satıyolar pudra arıyosan mac den asla wazgeçmem ama ciiddiii bi kapatıcılık sağlayan bi fondoten istiosan orjinal bayisinden kryolan al
cnm benim resmini koyduğum şey pudra diil o fondoten yapısı margarin gibi kalıp şeklinde ama dokun bildiğin fondotenPudra derken sıkıştırılmış pudra. Fondöten gibi yağlı olmayan. Senin resmini koyduğun öyle değil mi?
Çok cahilim keşke ölsem.cnm benim resmini koyduğum şey pudra diil o fondoten yapısı margarin gibi kalıp şeklinde ama dokun bildiğin fondotensn görünüşünden dolayı pudra sandın sanırım onu pudra arıyosan bildiğimiz pudra yani ewet mac al onunda resmini koydum daha önceki sayfalarda :)
olur öyle şeyleeerr :) araştır cnm :)Çok cahilim keşke ölsem.
Zaten internetten aldığımın şekli de buna benziyordu. Ama o bildiğin fondötendi yağlı yağlı. Şu pudranın resmini araştırayım bari.
Pudra derken sıkıştırılmış pudra. Fondöten gibi yağlı olmayan. Senin resmini koyduğun öyle değil mi?[/QUOTE kryolan web sayfasından baktım 135 lira ya değer mi bilmiyorum tester bakmak lazım
Bu arada şu çok methedilen Yves Roche kayısılı yüz peelingi Watsons'ta yoktu. Kadın o markanın hiçbir ürününü satmadıklarını söyledi. Nereden bulabilirim? Acayip merak ediyorum herkes çok övüyor.
Ben yorum istesem bu marka için ?hangi şehirdesin? o markanın kendine aiğ mağazası var . yves rocher yaz google a. mağazaları çıkar. bu arada o peeling çok mu övülmüş bende kullanıyorum ama çok faydasını görmedim. o markadan yüz yıkama jelim toniğim fondtnm pudram göz altı kapatıcım , güneş koruyucu kremim normal peelingim ve vucut peelingim, duş jelim var. yorum istediğin ürün olursa sor çok kullandıgm bi marka
Çok faydalı bir paylaşımNude tonda gunluk kullanmak icin harika bi urun dudaklari cok dolgun gosteriyor maybeline 620 pinkbrown
Eki Görüntüle 1188900
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürlerrr :)Çok faydalı bir paylaşım
daha önce çok yazdım bi kez daha yazayım rimel olarak benefit they're real eyeliner olarak da mac bence en iyisiNeden kimse bana cevap vermiyor????
Neden kimse bana cevap vermiyor????
Çok teşekkürler canım.benefit marka mı ? Ilk defa duydum.mac dışında daha alınabilir, daha kolay bulunabilen bir marka önerebilir misin? Bir de renkli rimel ne önerirsin?[/QUOTE][QUO="jiglypuff, post: 37198583, member: 599214"]daha önce çok yazdım bi kez daha yazayım rimel olarak benefit they're real eyeliner olarak da mac bence en iyisi
Çok teşekkürler canım.benefit marka mı ? Ilk defa duydum.mac dışında daha alınabilir, daha kolay bulunabilen bir marka önerebilir misin? Bir de renkli rimel ne önerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?