Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

cnm kryolanda pudra olmaz onlar sadece transparan bebek pudrası gibi bi pudra satıyolar pudra arıyosan mac den asla wazgeçmem ama ciiddiii bi kapatıcılık sağlayan bi fondoten istiosan orjinal bayisinden kryolan al

cnm çiçekli koku pek kullanmam ben ama 2 tane sewdiğim koku war çiçekli olarak bunlarda cacharel noa ve jean gaultier

bu arada diğer önerdiklerimi alma sewmezsin şekerli çünkü cnm

cnm kryolanda pudra olmaz onlar sadece transparan bebek pudrası gibi bi pudra satıyolar pudra arıyosan mac den asla wazgeçmem ama ciiddiii bi kapatıcılık sağlayan bi fondoten istiosan orjinal bayisinden kryolan al
Pudra derken sıkıştırılmış pudra. Fondöten gibi yağlı olmayan. Senin resmini koyduğun öyle değil mi?

Ciddi bi kapatılıcığa ihtiyacım yok aslında sanırım. Cildim sivilceli, sorunlu bi cilt değil. Sadece mat göstersin, renk eşitlesin, kaş boyam rujum göz makyajım daha bi hoş dursun diye tercih ediyorum pudra kullanmayı. Mac mi alayım yani?

Pudra derken sıkıştırılmış pudra. Fondöten gibi yağlı olmayan. Senin resmini koyduğun öyle değil mi?
cnm benim resmini koyduğum şey pudra diil o fondoten yapısı margarin gibi kalıp şeklinde ama dokun bildiğin fondoten sn görünüşünden dolayı pudra sandın sanırım onu pudra arıyosan bildiğimiz pudra yani ewet mac al onunda resmini koydum daha önceki sayfalarda :)

Çok cahilim keşke ölsem.
Zaten internetten aldığımın şekli de buna benziyordu. Ama o bildiğin fondötendi yağlı yağlı. Şu pudranın resmini araştırayım bari.

Kızlar, rimel alıcam şöyle dolgun göstereninden istiyorum.suya dayanikli olmasa da olur.düzgün bir şey olsun yeter.ha bir de renkli rimel olarak ne önerebilirsiniz??? Ayliner alayım dedim.nasıl bir şey alacağımı bilemedim.kalem kullandığım için ayliner bilmiyorum.ona da bir el atıverseniz

hangi şehirdesin? o markanın kendine aiğ mağazası var . yves rocher yaz google a. mağazaları çıkar. bu arada o peeling çok mu övülmüş bende kullanıyorum ama çok faydasını görmedim. o markadan yüz yıkama jelim toniğim fondtnm pudram göz altı kapatıcım , güneş koruyucu kremim normal peelingim ve vucut peelingim, duş jelim var. yorum istediğin ürün olursa sor çok kullandıgm bi marka

Ben yorum istesem bu marka için ?
Özellikle önereceğin ve kaç kurtar kendini diyeceğin ürünü nedir ?

[QUO="jiglypuff, post: 37198583, member: 599214"]daha önce çok yazdım bi kez daha yazayım rimel olarak benefit they're real eyeliner olarak da mac bence en iyisi[/QUOTE]
Çok teşekkürler canım.benefit marka mı ? Ilk defa duydum.mac dışında daha alınabilir, daha kolay bulunabilen bir marka önerebilir misin? Bir de renkli rimel ne önerirsin?

[QUO="jiglypuff, post: 37198583, member: 599214"]daha önce çok yazdım bi kez daha yazayım rimel olarak benefit they're real eyeliner olarak da mac bence en iyisi
Çok teşekkürler canım.benefit marka mı ? Ilk defa duydum.mac dışında daha alınabilir, daha kolay bulunabilen bir marka önerebilir misin? Bir de renkli rimel ne önerirsin?[/QUOTE]
Sana cevap yazdıktan sonra baktım.öyle bir marka varmış.Baya da beğeniliyormuş.ama fiyatı yüksek.vermem o kadar para.daha uygun fiyatlı önerin var mi?

Çok teşekkürler canım.benefit marka mı ? Ilk defa duydum.mac dışında daha alınabilir, daha kolay bulunabilen bir marka önerebilir misin? Bir de renkli rimel ne önerirsin?

walla cnm ben bu işi prof. anlamda yaptğm için hem kendi kullandıklarımı hemde en iyilerini önerdim sana ucuz etin yahniside ona göre olur ama ozaman maybeline one by one die turuncu bi rimeli war o fena diildir eyelinerde maybeline tercih edebirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…