Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

böyle yorumları okudukça gerçekten çooookkk sewiniyorumm çok mutlu oldum cnm işim gereği kozmetik konular hakkında bilgim var istediğin konuda danışabilirsin :)zaten bu konuyu okudukça çok daha şey var cnm tawsiye edilen öğrenmişte olursun :)

çokkk iyi indrimlrde yakalamışsın süper olmuş walla :)

jiglypuff müsaitseniz benim yazdıklarımıda bakabilirmisiniz.
cildime pek bakamadım bu yaşıma kadar(26)
bundan sonra düzenli olarak peeling, yüz temizleme jeli ve iyi kremler kullanmak istiyorum. cildim kuru. burun çevremde siyah noktalar ve yağlanmalar var

Bcilt bakımı analizi yaptırdım..
AMWAY BEAUTYCYCLE SU CİLT BAKIM SETİ 4'LÜ SET

bunu tavsiye etti kadın. almayı düşünüyorum. geçe gündüz kremide var..
umarım iyi gelir. varmı aramızdaki kullanan.
sizin kullandığınız kremler nelerdir

sevil parfümeride olabilir sephoradada olabilir cnm

cnm anway avon gibi ürünleri satış yapan kişiler çok öwüyor hiç güwenmiyorum kullanmadım anway ben diadermine kullanıyorum peeling temizleme jeli rahatlatıcı jel tonik... krem olarakta loreal skin perfection kullanıyorum serumuyla birlikte reklamlarda görmüşsndür harika bi ürün tawsiye edrim cnm bende 26 yaşndym

O zaman bişey sorabilir miyim? Kaş kalemi kullanıyorum sürekli. Ya golden rose ya da flormar alıyordum. Ama artık daha kaliteli ve daha doğal duracak bi kalem arayışındayım. Önerebileceğin bi marka var mı canım? Kaşlarım kumral gibi kahve değil ama füme mi diyorlar o tonlarda.

Tatlım ben bu jellerin nerdeyse hepsini kullandım. En çok Nivea'dan memnun kaldım ama sadece tek bir modeli. Pure Efect Clean Deeper. 2 yıldır falan bunu kullanıyorum. Cildim yağlı.

Kızlar bana Avon temsilcisi olan tanımadığım bi kadın yıllar önce "Avon'un cilt ürünlerini kullanmayın sakın yüzünüze Avon marka bişey sürmeyin." demişti. Bence doğru söylüyor. Bi fondötenim vardı Avon hep cildimi mahvetmişti.

cnm kaş kalemini h,ç tawsiye etmem kaş farı kullanırım ben hem daha doğal oluyo hem bulaşmıyo kalem çok demode tattoo gibi duruyo hiççç tawsiye etmem kaş farına geç

cnm kaş kalemini h,ç tawsiye etmem kaş farı kullanırım ben hem daha doğal oluyo hem bulaşmıyo kalem çok demode tattoo gibi duruyo hiççç tawsiye etmem kaş farına geç
Peki nasıl kullanımı rahat mı? Kalem çok rahat ya da alıştığım için bana öyle geliyor. Hangi markayı önerirsin, nerden kaça alabilirim?

Peki nasıl kullanımı rahat mı? Kalem çok rahat ya da alıştığım için bana öyle geliyor. Hangi markayı önerirsin, nerden kaça alabilirim?
cnm ben yurt dışından almıştım burda yok benim kullandığım marka thailanddan aldım adınıda yazamıyom thai ce ama burdada war essencenin war mac in war dier markalardada wardır muhtemelen yoksada the balmın bronzeri war bahama mama onlada güzel oluyo ama açık kahve oluyor ben sarışın olduğum için tam istedğim gibi oluyor biraz araştr istersen

Tokyo'da saat kaç olmuş ki?
Aklıma Burhan Altıntop geldi.
Watsons'a ve YKM'nin kozmetik standlarına bakar karar veririm artık. Sana güveniyorum. Bende acayip güven uyandırdın şu ruj olayından sonra. Kesinlikle kaş farına geçiş yapacağım, kalem ne öyle çok kroca.

allah senii hahaha sen beni dinle pişman olmazsın şekerim

Eki Görüntüle 1190791 bu işte hayatımın fondoteni nerdeyse tüm markaları denedim ama en iyisi bu muhteşem kapatıcılık
Canıııımmmm ah ah bu fondöteni almayı o kadar istiyordum ki. İstanbul'da yeğenim de gördüm ve Bostancı'dan aldığını söyledi. Çok kaliteli mutlaka al kullan dedi. Ben İstanbul dışındayım. Gittigidiyor.com da 30 TL ye görünce hemen atladım. Sipariş verdim. Ertesi gün bi geldi hem likit, yani pudra değil (ben pudra istiyordum) hem de çakma.En çok üzüldüğüm kozmetik anım. Öyle bi hevesle sipariş etmiştim ki. Ben bu ürüne nasıl ulaşabilirim? Gerçi bayramda İstanbul'da olacağım; ama bunun satıldığı yere gidip gidemeyeceğim meçhul. Bu marka pudra istiyorum, ivory ton. En açığı ivory mi oluyordu?

Bu parfümler nasıl? Ben ağır ve şekerli, tatlı kokuları hiç sevmiyorum. Fresh, sabunumsu, temizlik kokularını çok severim. Önerebileceğin bişey var mı? Yıllardır Lacoste Classic kullanıyorum. Sıkıldım. Dolce Gabbana Light Blue almayı düşünüyorum onu beğendim. Bana önerebileceğin kokular var mı canım? Kusura bakma ya çok soru soruyorum; ama napiyim bu işten anlayan birini bulmuşum sonunda. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…