böyle yorumları okudukça gerçekten çooookkk sewiniyorummjiglypuff sana çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki bu konuyu açmışsın, iyi ki okumuşum. Bugün Watsons'a gittim ve tavsiyen üzerine Maybelline 620 Pink Brown rujumu aldım ve bayıldım kendilerine. Normalde ruj kullanamayan ve hiçbir rujun yakışmadığını düşünen ben bu renge resmen bayıldım. Bundan böyle ömür boyu bu ruju kullanırım ciddi söylüyorum. Loreal Elseve mucizevi yağımı da aldım; ama onu henüz denemediğim için yorum yapamayacağım. Denediğimde mutlaka düşncelerimi paylaşırım. Ruj tavsiyen için gerçekten çok sağol. Çok mutluyum.
çokkk iyi indrimlrde yakalamışsın süper olmuş walla :)Kızlar bu arada ürünlerimi almadan 3 yere baktım fiyat araştırması yaptım öyle aldım. Ruj Watsons'ta 14.90, Gratis'te 24.90 TL idi. Normalde Watsons'ta da o fiyat ama bayram indirimi vardı. Yağ ise Watsons'ta reyonda 14.90 görünüyordu. Kasaya gittiğimde 9.90 olduğunu öğrendim. Yani iki ürüne toplam 24.95 TL ödedim. Yağ Gratis'te 14.90 idi.
sevil parfümeride olabilir sephoradada olabilir cnmBu arada şu çok methedilen Yves Roche kayısılı yüz peelingi Watsons'ta yoktu. Kadın o markanın hiçbir ürününü satmadıklarını söyledi. Nereden bulabilirim? Acayip merak ediyorum herkes çok övüyor.
Hadi ya bilsem bakardım ikisi de vardı gittiğim avm de.sevil parfümeride olabilir sephoradada olabilir cnm
cnm anway avon gibi ürünleri satış yapan kişiler çok öwüyor hiç güwenmiyorum kullanmadım anway ben diadermine kullanıyorum peeling temizleme jeli rahatlatıcı jel tonik... krem olarakta loreal skin perfection kullanıyorum serumuyla birlikte reklamlarda görmüşsndür harika bi ürün tawsiye edrim cnm bende 26 yaşndymjiglypuff müsaitseniz benim yazdıklarımıda bakabilirmisiniz.
cildime pek bakamadım bu yaşıma kadar(26)
bundan sonra düzenli olarak peeling, yüz temizleme jeli ve iyi kremler kullanmak istiyorum. cildim kuru. burun çevremde siyah noktalar ve yağlanmalar var
Bcilt bakımı analizi yaptırdım..
AMWAY BEAUTYCYCLE SU CİLT BAKIM SETİ 4'LÜ SET
bunu tavsiye etti kadın. almayı düşünüyorum. geçe gündüz kremide var..
umarım iyi gelir. varmı aramızdaki kullanan.
sizin kullandığınız kremler nelerdir
bi çıktığnda bak cnm olabilir muhtemelenHadi ya bilsem bakardım ikisi de vardı gittiğim avm de.
O zaman bişey sorabilir miyim? Kaş kalemi kullanıyorum sürekli. Ya golden rose ya da flormar alıyordum. Ama artık daha kaliteli ve daha doğal duracak bi kalem arayışındayım. Önerebileceğin bi marka var mı canım? Kaşlarım kumral gibi kahve değil ama füme mi diyorlar o tonlarda.böyle yorumları okudukça gerçekten çooookkk sewiniyorummçok mutlu oldum cnm işim gereği kozmetik konular hakkında bilgim var istediğin konuda danışabilirsin :)zaten bu konuyu okudukça çok daha şey var cnm tawsiye edilen öğrenmişte olursun :)
Tatlım ben bu jellerin nerdeyse hepsini kullandım. En çok Nivea'dan memnun kaldım ama sadece tek bir modeli. Pure Efect Clean Deeper. 2 yıldır falan bunu kullanıyorum. Cildim yağlı.jiglypuff müsaitseniz benim yazdıklarımıda bakabilirmisiniz.
cildime pek bakamadım bu yaşıma kadar(26)
bundan sonra düzenli olarak peeling, yüz temizleme jeli ve iyi kremler kullanmak istiyorum. cildim kuru. burun çevremde siyah noktalar ve yağlanmalar var
Bcilt bakımı analizi yaptırdım..
AMWAY BEAUTYCYCLE SU CİLT BAKIM SETİ 4'LÜ SET
bunu tavsiye etti kadın. almayı düşünüyorum. geçe gündüz kremide var..
umarım iyi gelir. varmı aramızdaki kullanan.
sizin kullandığınız kremler nelerdir
cnm kaş kalemini h,ç tawsiye etmem kaş farı kullanırım ben hem daha doğal oluyo hem bulaşmıyo kalem çok demode tattoo gibi duruyo hiççç tawsiye etmem kaş farına geçO zaman bişey sorabilir miyim? Kaş kalemi kullanıyorum sürekli. Ya golden rose ya da flormar alıyordum. Ama artık daha kaliteli ve daha doğal duracak bi kalem arayışındayım. Önerebileceğin bi marka var mı canım? Kaşlarım kumral gibi kahve değil ama füme mi diyorlar o tonlarda.
Peki nasıl kullanımı rahat mı? Kalem çok rahat ya da alıştığım için bana öyle geliyor. Hangi markayı önerirsin, nerden kaça alabilirim?cnm kaş kalemini h,ç tawsiye etmem kaş farı kullanırım ben hem daha doğal oluyo hem bulaşmıyo kalem çok demode tattoo gibi duruyo hiççç tawsiye etmem kaş farına geç
cnm ben yurt dışından almıştım burda yok benim kullandığım marka thailanddan aldım adınıda yazamıyomPeki nasıl kullanımı rahat mı? Kalem çok rahat ya da alıştığım için bana öyle geliyor. Hangi markayı önerirsin, nerden kaça alabilirim?
Tokyo'da saat kaç olmuş ki?cnm ben yurt dışından almıştım burda yok benim kullandığım marka thailanddan aldım adınıda yazamıyomthai ce ama burdada war essencenin war mac in war dier markalardada wardır muhtemelen yoksada the balmın bronzeri war bahama mama onlada güzel oluyo ama açık kahve oluyor ben sarışın olduğum için tam istedğim gibi oluyor biraz araştr istersen
allah senii hahahaTokyo'da saat kaç olmuş ki?
Aklıma Burhan Altıntop geldi.
Watsons'a ve YKM'nin kozmetik standlarına bakar karar veririm artık. Sana güveniyorum. Bende acayip güven uyandırdın şu ruj olayından sonra.Kesinlikle kaş farına geçiş yapacağım, kalem ne öyle çok kroca.
Tamam şeker. En kısa sürede kaş farı alıyorum. Buraya yazarım yine.allah senii hahahasen beni dinle pişman olmazsın şekerim
tmm cnm hbrleşirz :)Tamam şeker. En kısa sürede kaş farı alıyorum. Buraya yazarım yine.
Canıııımmmm ah ah bu fondöteni almayı o kadar istiyordum ki. İstanbul'da yeğenim de gördüm ve Bostancı'dan aldığını söyledi. Çok kaliteli mutlaka al kullan dedi. Ben İstanbul dışındayım. Gittigidiyor.com da 30 TL ye görünce hemen atladım. Sipariş verdim. Ertesi gün bi geldi hem likit, yani pudra değil (ben pudra istiyordum) hem de çakma.Eki Görüntüle 1190791 bu işte hayatımın fondoteni nerdeyse tüm markaları denedim ama en iyisi bu muhteşem kapatıcılık
Bu parfümler nasıl? Ben ağır ve şekerli, tatlı kokuları hiç sevmiyorum. Fresh, sabunumsu, temizlik kokularını çok severim. Önerebileceğin bişey var mı? Yıllardır Lacoste Classic kullanıyorum. Sıkıldım. Dolce Gabbana Light Blue almayı düşünüyorum onu beğendim. Bana önerebileceğin kokular var mı canım? Kusura bakma ya çok soru soruyorum; ama napiyim bu işten anlayan birini bulmuşum sonunda. :)Cnm kesinlikle warrr ilk olarak cacharel noa bayilacaksinnnnn bi ortama gireyim herkes sorar 2. Olarak calvin clain euphoria 3. Olarak black xs paco rabene bunlar benim wazgecilmez parfumlerim esim noa we black xs e bayilir onlari sık hep dio :)) bu arada kapida odeme secenegi warsa super zaten tum internetteki bloglarda şanindan bahsediliyo:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?