Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

tşk ederim. elim ıslak olunca pamuk hep elime yapışıyor. ondan kullanmıyorum aslında.

bana ne tavsiye edersiniz.. cildim kuru..

günlük kullanmak için krem
yüz yıkama jeli
göz temizleyici olarak

cnm o çok kötü zaten geçen gratisteyim işte 6 tane aldım kız dediki kusura bakmayın merakımdan soruyorum saçlarınız boyalı neden boyalı saçlar için olanını almadınız dedi bende o çok bi işe yaramıyo bu daha iyi dedim cnm kırmızı kapaklı çok kötü sarı olanını dene bide ben onu kullanıyorum we burda abartısız 20 kişi benim önerimle aldı we hepsi çook beğendi

cnm ben diadermine ürünlerini kullanıyorum temizleme jeli temizleme toniği ferahlatıcı jeli ve arındırıcı peelingi çookk çok memnunum bide adet öncesi ara ara sivilcelerim çıkar malesef o dönemde kükürtlü sabun ve gül suyu

tşk ederim. elim ıslak olunca pamuk hep elime yapışıyor. ondan kullanmıyorum aslında.

bana ne tavsiye edersiniz.. cildim kuru..

günlük kullanmak için krem
yüz yıkama jeli
göz temizleyici olarak
makyaj temizleme pedleri var eline yapısmaz onlar hatta benri diye bi marka var onun bi yüzeyi peeling etklili benimde cildim kuru o yüzden peeling etkili sini haftada bir kullanıyorum.dedğim gibi ben biodermanın h2o temizleme suyunu kullanıyorum göz ve yüz için onu kullanablirsin cildim içinse nuxe kullanıyorum eczaneden sana uygun olanı verrler ama illede yağ bazlı ürünler kullanacaksan ben en son niveayı kullandım ama pek sevmedim yaglı oldugu için gidip yıkamak gerekiyor.birde aklıma şimdi geldi avonun 3 ü bi arada yüz yıkama jeli vardı oda cok güzel hiç kurutmadı cildimi onu da deniyebilirsin )

birde onu deniyim suan gratiste sanırım 7,50 ye düşüyor indirimli :))

Nude tonda gunluk kullanmak icin harika bi urun dudaklari cok dolgun gosteriyor maybeline 620 pinkbrown

Eki Görüntüle 1188900

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu ruj nasıl tam olarak? Beyaz tenliyim. Ruj sürdüğümün belli olmasını istemiyorum ama dudaklarımın solgun ve çatlağımsı görünümünden de kurtulmak istiyorum. Bu ruj bana yardımcı olabilir mi bu anlamda?

tam isteğine göre cnm testerdan sür almadan önce hoşuna giderse alırsın ama bence beklentilerini karşılar :)

inanamıyorum o fiyatı verdiniz demek, gerçi elimde olsa ben de veririm çatlak iğrenç birşey. %100 geçiriyor demek. Bunu da takip etmeliyim.

Aynı durumdaymışız hiç bir ruju yakıştıramıyorum kendime. Çok belli oluyor ve yakışmıyor gibime geliyor. Ben de belli belirsiz bi ruj arayışındayken bu konuda maybelline 620 ile karşılaştım. İlk fırsatta alacağım sanırım. Sizin yorumunuzdan bayağı etkilendim.

inanamıyorum o fiyatı verdiniz demek, gerçi elimde olsa ben de veririm çatlak iğrenç birşey. %100 geçiriyor demek. Bunu da takip etmeliyim.
cnm boyum 1,78 manken gibide fiziğim wardı hamilelkle kilo we çatlak çok moralimi bozdu diyetisyen we bu çatlak kremine başladım ehh daha mutluyum diyelim daha war ama eski halime gelmeme :) yoksa wermezdim ama işte çok canımı sıktı

sewindimm cnm konumu beğenmene herkese faydalı oldu cidden :)
Bahsettiğin mucizevi yağı da ilk fırsatta alacağım. Bu arada yüz temizleme jelimden bahsetmek istiyorum; zira kendisinden çok memnunum. Nivea pure effect clean deeper. Bütün jelleri denemişimdir şu çok pahalılar hariç. İçlerinde en çok bunu beğeniyorum. Bazen de kızımın şampuanıyla yıkıyorum yüzümü.

stoklarım bitsin bide onu deniyim cnm :)

jiglypuff sana çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki bu konuyu açmışsın, iyi ki okumuşum. Bugün Watsons'a gittim ve tavsiyen üzerine Maybelline 620 Pink Brown rujumu aldım ve bayıldım kendilerine. Normalde ruj kullanamayan ve hiçbir rujun yakışmadığını düşünen ben bu renge resmen bayıldım. Bundan böyle ömür boyu bu ruju kullanırım ciddi söylüyorum. Loreal Elseve mucizevi yağımı da aldım; ama onu henüz denemediğim için yorum yapamayacağım. Denediğimde mutlaka düşncelerimi paylaşırım. Ruj tavsiyen için gerçekten çok sağol. Çok mutluyum.

maybelline 620 pink brown bende denicem inşALLAH.. belli olmayan ama solgunluk hissini gidermek için bişi istiyordum..

cilt bakımı analizi yaptırdım..
AMWAY BEAUTYCYCLE SU CİLT BAKIM SETİ 4'LÜ SET

bunu tavsiye etti kadın. almayı düşünüyorum. geçe gündüz kremide var..
umarım iyi gelir. varmı aramızdaki kullanan.
sizin kullandığınız kremler nelerdir

Kızlar bu arada ürünlerimi almadan 3 yere baktım fiyat araştırması yaptım öyle aldım. Ruj Watsons'ta 14.90, Gratis'te 24.90 TL idi. Normalde Watsons'ta da o fiyat ama bayram indirimi vardı. Yağ ise Watsons'ta reyonda 14.90 görünüyordu. Kasaya gittiğimde 9.90 olduğunu öğrendim. Yani iki ürüne toplam 24.95 TL ödedim. Yağ Gratis'te 14.90 idi.

Eklentiler

• IMG_8207.JPG
    1,9 MB · Görüntüleme: 148
Canım hiç düşünmeden al derim ruju. Gerçekten çok güzel.

Bu arada şu çok methedilen Yves Roche kayısılı yüz peelingi Watsons'ta yoktu. Kadın o markanın hiçbir ürününü satmadıklarını söyledi. Nereden bulabilirim? Acayip merak ediyorum herkes çok övüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…