- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
canım yanlış yapıyorsun :/ ben biodermanın makyaj temizleme suyunu yumusak ped yada pamuga döküyorum ve nazikce önce gözlerimi siliyorum sonra ikinci bi pamuga döküp tüm yüzümü siliyorum ardından üşnemzsem yüzümü yıkıyorum sadece suyla yıkamadgım zamanda zaten yaglı yapısı olmadgı için rahatsız etmiyor beni ama yıkamanı tavsiye ederim :) sonra yıkadıktan sonra eger kirpik diplerime aktıysa (cok yoğun makyaj yaptıgımda oluyor bazen) kulak çöpüyle nazikçe siliyorum ve nemlendirici kullanıp yatıyorum :)
cnm o çok kötü zaten geçen gratisteyim işte 6 tane aldım kız dediki kusura bakmayın merakımdan soruyorum saçlarınız boyalı neden boyalı saçlar için olanını almadınız dedi bende o çok bi işe yaramıyo bu daha iyi dedim cnm kırmızı kapaklı çok kötü sarı olanını dene bide ben onu kullanıyorum we burda abartısız 20 kişi benim önerimle aldı we hepsi çook beğendicanım ben de hiç etkisi olmadı bu mucizevi yağın yalnız bendeki boyalı saçlar için olanı ve hiç yag gibi değil değişik bi yapısı var su gibi cok akışkan kıvamlı sacıma uygulayana kadar sagıma soluma damlatıyorum avcumda ısıtamıyorum bile yada tek pompa lıp yapıyorum acaba bendekinin tarihi filen mi gecti kibirde benm saçlarım kalın telli ve röfleden inanılmaz kurudu belki o yüzden etki etmedi ben jojoba yagıyla baobab yagını bikaç damla elleirme döküyorum ellerimde sürterek ısıtıyorum (bunun etkisi cok büyükmüş ) sonra uc ve boylarına uyguluyorum sacımı tarakla ve sac kurutma makinesiyle kurutyorum yaptıgım sadece bu ve inanılmaz yumusadı yalnız saclar ince telliyse ağırlaştrabilir denemek lazım acıkcası :/
cnm ben diadermine ürünlerini kullanıyorum temizleme jeli temizleme toniği ferahlatıcı jeli ve arındırıcı peelingi çookk çok memnunum bide adet öncesi ara ara sivilcelerim çıkar malesef o dönemde kükürtlü sabun ve gül suyuselam kızlar.. yüz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..
ben rimel göz kalemi tek kullanırım.
önce yüzümü yıkıyorum. akan göz kalemi ve rimeli garrier göz temizleme jeli ile çıkarıyorum. pamuğa deilde ıslak menile döküyorumyanlış şeyler yapıyorum sanırım. erken yaşlanıcam
sonra avaonun yüz yıkama jeli var onunla yıkıyorum.
bana ne tavsiye edersiniz.. cildim kuru..
günlük kullanmak için krem
yüz yıkama jeli
göz temizleyici olarak
makyaj temizleme pedleri var eline yapısmaz onlar hatta benri diye bi marka var onun bi yüzeyi peeling etklili benimde cildim kuru o yüzden peeling etkili sini haftada bir kullanıyorum.dedğim gibi ben biodermanın h2o temizleme suyunu kullanıyorum göz ve yüz için onu kullanablirsin cildim içinse nuxe kullanıyorum eczaneden sana uygun olanı verrlertşk ederim. elim ıslak olunca pamuk hep elime yapışıyor. ondan kullanmıyorum aslında.
bana ne tavsiye edersiniz.. cildim kuru..
günlük kullanmak için krem
yüz yıkama jeli
göz temizleyici olarak
birde onu deniyim suan gratiste sanırım 7,50 ye düşüyor indirimli :))cnm o çok kötü zaten geçen gratisteyim işte 6 tane aldım kız dediki kusura bakmayın merakımdan soruyorum saçlarınız boyalı neden boyalı saçlar için olanını almadınız dedi bende o çok bi işe yaramıyo bu daha iyi dedim cnm kırmızı kapaklı çok kötü sarı olanını dene bide ben onu kullanıyorum we burda abartısız 20 kişi benim önerimle aldı we hepsi çook beğendi
4 gün önce antalyadaydım ( alanyada yaşıyorum alanyada gratis yok) 3 al 2 öde kampanyası wardı 6 tane aldım cnm şuan bilmiyorumbirde onu deniyim suan gratiste sanırım 7,50 ye düşüyor indirimli :))
Bu ruj nasıl tam olarak? Beyaz tenliyim. Ruj sürdüğümün belli olmasını istemiyorum ama dudaklarımın solgun ve çatlağımsı görünümünden de kurtulmak istiyorum. Bu ruj bana yardımcı olabilir mi bu anlamda?Nude tonda gunluk kullanmak icin harika bi urun dudaklari cok dolgun gosteriyor maybeline 620 pinkbrown
Eki Görüntüle 1188900
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tam isteğine göre cnm testerdan sür almadan önce hoşuna giderse alırsın ama bence beklentilerini karşılar :)Bu ruj nasıl tam olarak? Beyaz tenliyim. Ruj sürdüğümün belli olmasını istemiyorum ama dudaklarımın solgun ve çatlağımsı görünümünden de kurtulmak istiyorum. Bu ruj bana yardımcı olabilir mi bu anlamda?
Canım çok sağol cevap verdiğin için. 40 sayfa okudum yoruldum yarın da diğer sayfaları okuyacağım. Bayıldım bu konuya.tam isteğine göre cnm testerdan sür almadan önce hoşuna giderse alırsın ama bence beklentilerini karşılar :)
inanamıyorum o fiyatı verdiniz demek, gerçi elimde olsa ben de veririm çatlak iğrenç birşey. %100 geçiriyor demek. Bunu da takip etmeliyim.Strivectin-sd catlak kremi
Bu kremi eczacimin tawsiyesi uzerine almakla almamak aradinda kaldim cunku bi krem icin kucuk bi serwettieczacim kesinlikle guwenilir biri we sirf satmak icin bana satmaz yillardir tanirim kadini her konuda yardim etmistir dogum sonrasi korse kullanmami we catlaklar icin bu kremi kullanmami soyledi fiyatini sorunca sok oldum tabi 480 kusurdu kusuratini tam hatirlamiyorum ama sanki 489 du tabi esim inanmiyorum bi kreme neredeyse yarim milyarmi wericeksin desede tinlayan kim ahahaha %100 geciriyo lafini duyunca we esime ya bu kremi alirim yada catlak olan her yerime dowme yaptiririm diyince aman tamam al dedi we 3 ay filan duzenli kullandim suan hawa cok sicak o yuzden kremli vicik vicik o histen hic hoslanmam hawalar biraz soguyunca dewam edicem ama bayaaaaaa bi fark oldu %60 i azaldi %40 lik bolumude bu kis hallederim umarimm Eki Görüntüle 1207907
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı durumdaymışız hiç bir ruju yakıştıramıyorum kendime. Çok belli oluyor ve yakışmıyor gibime geliyor. Ben de belli belirsiz bi ruj arayışındayken bu konuda maybelline 620 ile karşılaştım. İlk fırsatta alacağım sanırım. Sizin yorumunuzdan bayağı etkilendim.ben hayatta ruj kullanamazdım,yani kırmızı,pembe ya da tuhaf bir renkte dururdu ve kullandığım belli olurdu.Bense belli olmayan bir şey istiyordum.Yıllar sonra evet,bu diyebileceğim ruju sayende buldum.Teşekkür etmek için yazdım sana da.Maybeline 620 pink brown cidden çok hoşmuş.
cnm boyum 1,78 manken gibide fiziğim wardı hamilelkle kilo we çatlak çok moralimi bozdu diyetisyen we bu çatlak kremine başladım ehh daha mutluyum diyeliminanamıyorum o fiyatı verdiniz demek, gerçi elimde olsa ben de veririm çatlak iğrenç birşey. %100 geçiriyor demek. Bunu da takip etmeliyim.
sewindimm cnm konumu beğenmene herkese faydalı oldu cidden :)Canım çok sağol cevap verdiğin için. 40 sayfa okudum yoruldum yarın da diğer sayfaları okuyacağım. Bayıldım bu konuya.
Bahsettiğin mucizevi yağı da ilk fırsatta alacağım. Bu arada yüz temizleme jelimden bahsetmek istiyorum; zira kendisinden çok memnunum. Nivea pure effect clean deeper. Bütün jelleri denemişimdir şu çok pahalılar hariç. İçlerinde en çok bunu beğeniyorum. Bazen de kızımın şampuanıyla yıkıyorum yüzümü.sewindimm cnm konumu beğenmene herkese faydalı oldu cidden :)
stoklarım bitsin bide onu deniyim cnm :)Bahsettiğin mucizevi yağı da ilk fırsatta alacağım. Bu arada yüz temizleme jelimden bahsetmek istiyorum; zira kendisinden çok memnunum. Nivea pure effect clean deeper. Bütün jelleri denemişimdir şu çok pahalılar hariç. İçlerinde en çok bunu beğeniyorum. Bazen de kızımın şampuanıyla yıkıyorum yüzümü.
Canım hiç düşünmeden al derim ruju. Gerçekten çok güzel.maybelline 620 pink brown bende denicem inşALLAH.. belli olmayan ama solgunluk hissini gidermek için bişi istiyordum..
cilt bakımı analizi yaptırdım..
AMWAY BEAUTYCYCLE SU CİLT BAKIM SETİ 4'LÜ SET
bunu tavsiye etti kadın. almayı düşünüyorum. geçe gündüz kremide var..
umarım iyi gelir. varmı aramızdaki kullanan.
sizin kullandığınız kremler nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?