Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

stila nın ufak cam kavanozda eyelinerları vardı, bilmem ne pot tu adı hatta
onlar asla çıkmazdı ama iyi koruyucaksın, kapagını sıkı kapatacaksın

Kızlar akmayan dağılmayan en güzel eyeliner veya kalem tavsiyelerinizi merak ediyorum

benim favori ürünüm rexona shower clean deodorant

Sana uygun fiyatlı önereyim ucuz diye kaçma cidden bomba bir eyeliner, Markaın adını hatırlamıyom ama üzerinde 4*4 woterproof yazıyordu 4 lira gibi bi rakam ve japon pazarı türü yerden almıştım ama cidden süpper. Tam adını istersen yarın yazarım şimdi hatırlayamadım

Benim vazgecemedigim urunler birkac tane.

1) Too Faced'in Shadow insurance goz fari bazi. fari surmeden once goz kapagina suruyosun, aksama kadar ne far dagiliyor ne eye liner
2) Kitogo Argan yagi - sacimi inanilmaz yumusatiyor ve muhtesem kokuyor
3) Beauty Blender makyaj sungeri - unlulerin makyajini yaparken de kullanilan bir urun, cok sahane puruzsuz bir uygulama yapiyor

bende bu yağdan çok memnun kaldım :)

o süngerden bende alıcaktım hiç bi şeye para wermeye acımam nedense bi süngere o kadar vermeye elim gitmedi

ben agır göz makyajımıda biodermayla cıkarıyorum hatta bazen üseniyorum yüzümü yıkamadan direk nemlendirici uyguluyorum ve yatıyorum yani garnier için bişi diyemem ama bioderma iyi bi ürün yağlı yağlı his beni rahatsız ediyor sanki ondan sonra kullanacagım ürün cildime bu yagdan alta gecemicek gibi hissediyorum ve gidip jelle yıkıyorum sonrasında :))

geçen gratiste 3 al 2 öde kampanyası wardı 6 tane aldım valla ahaha baya bi stokladım çok kullanıyrum ben kullanmak zorundayım saç rengim platin :)
bu yagdan bende kullanıyorum yağlandırmması iyi ama yağlı saca sahip olanlar için benm saclarım röfleden cok kurudu malesef o yüzden bu yağ bende cok işe yaramadı suana kadar hemen hemen bütün yağları denedim cok pahalı olanlarda dahil ama avaonun argan yağlı serumu kullandıklarım içinde en iyisiydi.ben su ara dustan cıktıktan sonra hafif nemli saclarıma jojoba yagı ve baobob yağını bikaç damla damlatıp boy ve uclarına uyguluyorum.sonra sacımı tarayarak kurutuyorum fön gibi dümdz olmuyor ama o kabarıklık gidiyor yag heryere işliyor saçlarım bu röfleden sonra ilk defa yumusacık oldu ellerimi alamıyorum saçlarımın arasından eger kuru saçınız varsa mutlaka deneyin ama yağlı sacı olanlar sakın denemesin

bende hint yağı ve badem yağını karıştryodum mucizevi yağ ile tanışmadan önce memnundum ama ağırlaştrıyodu kokusununda güzel olduğunu söyleyemem ama elseve beklentilerimi karşıladı jojoba ağırlaştrmıyomu cnm?

canım ben de hiç etkisi olmadı bu mucizevi yağın yalnız bendeki boyalı saçlar için olanı ve hiç yag gibi değil değişik bi yapısı var su gibi cok akışkan kıvamlı sacıma uygulayana kadar sagıma soluma damlatıyorum avcumda ısıtamıyorum bile yada tek pompa lıp yapıyorum acaba bendekinin tarihi filen mi gecti ki birde benm saçlarım kalın telli ve röfleden inanılmaz kurudu belki o yüzden etki etmedi ben jojoba yagıyla baobab yagını bikaç damla elleirme döküyorum ellerimde sürterek ısıtıyorum (bunun etkisi cok büyükmüş ) sonra uc ve boylarına uyguluyorum sacımı tarakla ve sac kurutma makinesiyle kurutyorum yaptıgım sadece bu ve inanılmaz yumusadı yalnız saclar ince telliyse ağırlaştrabilir denemek lazım acıkcası :/

selam kızlar.. yüz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..

ben rimel göz kalemi tek kullanırım.
önce yüzümü yıkıyorum. akan göz kalemi ve rimeli garrier göz temizleme jeli ile çıkarıyorum. pamuğa deilde ıslak menile döküyorum yanlış şeyler yapıyorum sanırım. erken yaşlanıcam
sonra avaonun yüz yıkama jeli var onunla yıkıyorum.

bana ne tavsiye edersiniz.. cildim kuru..

günlük kullanmak için krem
yüz yıkama jeli
göz temizleyici olarak

canım yanlış yapıyorsun :/ ben biodermanın makyaj temizleme suyunu yumusak ped yada pamuga döküyorum ve nazikce önce gözlerimi siliyorum sonra ikinci bi pamuga döküp tüm yüzümü siliyorum ardından üşnemzsem yüzümü yıkıyorum sadece suyla yıkamadgım zamanda zaten yaglı yapısı olmadgı için rahatsız etmiyor beni ama yıkamanı tavsiye ederim :) sonra yıkadıktan sonra eger kirpik diplerime aktıysa (cok yoğun makyaj yaptıgımda oluyor bazen) kulak çöpüyle nazikçe siliyorum ve nemlendirici kullanıp yatıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…