Kızlar akmayan dağılmayan en güzel eyeliner veya kalem tavsiyelerinizi merak ediyorum
benim favori ürünüm rexona shower clean deodorant
bende bu yağdan çok memnun kaldım :)Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçen gratiste 3 al 2 öde kampanyası wardı 6 tane aldım valla ahaha baya bi stokladım çok kullanıyrum ben kullanmak zorundayım saç rengim platin :)bende bu yağdan çok memnun kaldım :)
bende dalgalı saça sahibim banyodan sonra tarak girmiyordu :)geçen gratiste 3 al 2 öde kampanyası wardı 6 tane aldım valla ahaha baya bi stokladım çok kullanıyrum ben kullanmak zorundayım saç rengim platin :)
o süngerden bende alıcaktım hiç bi şeye para wermeye acımam nedense bi süngere o kadar vermeye elim gitmediBenim vazgecemedigim urunler birkac tane.
1) Too Faced'in Shadow insurance goz fari bazi. fari surmeden once goz kapagina suruyosun, aksama kadar ne far dagiliyor ne eye liner
2) Kitogo Argan yagi - sacimi inanilmaz yumusatiyor ve muhtesem kokuyor
3) Beauty Blender makyaj sungeri - unlulerin makyajini yaparken de kullanilan bir urun, cok sahane puruzsuz bir uygulama yapiyor
aynenn cnm sorma yaa dalgalı saç iyi hoş da bakımı çok zorbende dalgalı saça sahibim banyodan sonra tarak girmiyordu :)
genelde tina turner gibi yoluk takılıyorum :) tarz gibi tarz :)aynenn cnm sorma yaa dalgalı saç iyi hoş da bakımı çok zor
hahaha koptum kız alemsin :) öyle ama gerçekler anca böyle yağlarla zaptediozgenelde tina turner gibi yoluk takılıyorum :) tarz gibi tarz :)
isyankar kafalar :)hahaha koptum kız alemsin :) öyle ama gerçekler anca böyle yağlarla zaptedioz
o süngerden bende alıcaktım hiç bi şeye para wermeye acımam nedense bi süngere o kadar vermeye elim gitmedi
hadi yaa o kadar diyosun walla meraklandırdın beni cnm bi antalyaya gittiğimde bakıyım alanyada yok çünküjiglypuff kesinlikle edinmelisin bi tane, her kuruşu hak ediyor!!
ben agır göz makyajımıda biodermayla cıkarıyorum hatta bazen üseniyorum yüzümü yıkamadan direk nemlendirici uyguluyorum ve yatıyorum yani garnier için bişi diyemem ama bioderma iyi bi ürünHah yeri gelmişken önceki sayfalarda bioderma ya muadil çıkarılan garnier ın temizleme suyu onerilmisti cilt makyajinda iyi ama gözde yetersiz ki bioderma için de aynı şeyi söylemişler keşfettiğiniz yağlı his bırakmayan bir göz makyaj temizleyicisi var mı hanımlar
bu yagdan bende kullanıyorum yağlandırmması iyi ama yağlı saca sahip olanlar için benm saclarım röfleden cok kurudu malesef o yüzden bu yağ bende cok işe yaramadı suana kadar hemen hemen bütün yağları denedim cok pahalı olanlarda dahil ama avaonun argan yağlı serumu kullandıklarım içinde en iyisiydi.ben su ara dustan cıktıktan sonra hafif nemli saclarıma jojoba yagı ve baobob yağını bikaç damla damlatıp boy ve uclarına uyguluyorum.sonra sacımı tarayarak kurutuyorum fön gibi dümdz olmuyor ama o kabarıklık gidiyor yag heryere işliyor saçlarım bu röfleden sonra ilk defa yumusacık oldu ellerimi alamıyorum saçlarımın arasından eger kuru saçınız varsa mutlaka deneyin ama yağlı sacı olanlar sakın denemesingeçen gratiste 3 al 2 öde kampanyası wardı 6 tane aldım valla ahaha baya bi stokladım çok kullanıyrum ben kullanmak zorundayım saç rengim platin :)
bende hint yağı ve badem yağını karıştryodum mucizevi yağ ile tanışmadan önce memnundum ama ağırlaştrıyodu kokusununda güzel olduğunu söyleyemembu yagdan bende kullanıyorum yağlandırmması iyi ama yağlı saca sahip olanlar için benm saclarım röfleden cok kurudu malesef o yüzden bu yağ bende cok işe yaramadı suana kadar hemen hemen bütün yağları denedim cok pahalı olanlarda dahil ama avaonun argan yağlı serumu kullandıklarım içinde en iyisiydi.ben su ara dustan cıktıktan sonra hafif nemli saclarıma jojoba yagı ve baobob yağını bikaç damla damlatıp boy ve uclarına uyguluyorum.sonra sacımı tarayarak kurutuyorum fön gibi dümdz olmuyor ama o kabarıklık gidiyor yag heryere işliyor saçlarım bu röfleden sonra ilk defa yumusacık oldu ellerimi alamıyorum saçlarımın arasından eger kuru saçınız varsa mutlaka deneyin ama yağlı sacı olanlar sakın denemesin
canım yanlış yapıyorsun :/ ben biodermanın makyaj temizleme suyunu yumusak ped yada pamuga döküyorum ve nazikce önce gözlerimi siliyorum sonra ikinci bi pamuga döküp tüm yüzümü siliyorum ardından üşnemzsem yüzümü yıkıyorum sadece suyla yıkamadgım zamanda zaten yaglı yapısı olmadgı için rahatsız etmiyor beni ama yıkamanı tavsiye ederim :) sonra yıkadıktan sonra eger kirpik diplerime aktıysa (cok yoğun makyaj yaptıgımda oluyor bazen) kulak çöpüyle nazikçe siliyorum ve nemlendirici kullanıp yatıyorum :)selam kızlar.. yüz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..
ben rimel göz kalemi tek kullanırım.
önce yüzümü yıkıyorum. akan göz kalemi ve rimeli garrier göz temizleme jeli ile çıkarıyorum. pamuğa deilde ıslak menile döküyorumyanlış şeyler yapıyorum sanırım. erken yaşlanıcam
sonra avaonun yüz yıkama jeli var onunla yıkıyorum.
bana ne tavsiye edersiniz.. cildim kuru..
günlük kullanmak için krem
yüz yıkama jeli
göz temizleyici olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?