Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle cnm herkesin zevki farklı:)Zevkler ve renkler tartışılamaz diye boşuna dememişler jaquin cortes çok fena mide bulandırıcı basit bir koku bence. koluma sıktığıma pişman oldum o derece
Hangi markanın canım bu? Bilemedim..harika bir rimel insanın göz kapaklarınıda ağırlaştırmıyo. beni görenler takma kirpik mi diye kontrol ediyolar
Hangi markanın canım bu? Bilemedim..
Teşekkurler..[/QUOTE]QUOTE="elifnur1309, post: 37049332, member: 627367"]flormar 3 boyutlu etki
Bende rimel manyağıyımdır :)) bir türlü istediğim gibi bulamadım sizin rimelinizi deneyecğim umarım memnun kalırım :)flormar 3 boyutlu etki
Bende rimel manyağıyımdır :)) bir türlü istediğim gibi bulamadım sizin rimelinizi deneyecğim umarım memnun kalırım :)
inşallah birde oriflamenin 2 etkili rimeli var oda çok iyi ama biraz sertleştiriyo kirpiği ama uzunluk mükemmel
Teşekkür ederim canım ama benim isteklerimi karşılayacak rimel henüz icat edilmemiştir gerçi önemli olan marifet sürmekte yoksa hepsinde aynı etkiyi şekli elde ederiz gibime geliyor
:)sagol cnmevet rimeli yukarı doğru ve çok yavaş uygula gerşekten oluyo o zamn
Kızlar akmayan dağılmayan en güzel eyeliner veya kalem tavsiyelerinizi merak ediyorum
benim favori ürünüm rexona shower clean deodorant