• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Elimdekiler bitince bioderma ya bi şans tanıyacağım sanırım. Neutragina kullanıyordum oil free yazıyor memnundum ama bildiğimiz yağlı his bırakıyor

Elimdekiler bitince bioderma ya bi şans tanıyacağım sanırım. Neutragina kullanıyordum oil free yazıyor memnundum ama bildiğimiz yağlı his bırakıyor

Ama ben de daha hah budur imza kokum filan diyebileceğim bi koku bulamadım çabuk sıkılıyorum lancome hypnose severim her duyduğumda hoşuma gider ama 75 ml i bitirene kadar canım çıktı;)

Y rocher vanilyali deo
H2o temizleme suyu
Mac faxtor false lash effect maskara
Mac studio fix fondotenim
Mac melba alligim
Mac bronzerim

harika bir rimel insanın göz kapaklarınıda ağırlaştırmıyo. beni görenler takma kirpik mi diye kontrol ediyolar :KK71:

Eklentiler

• ÖziBio-0027.jpg
    ÖziBio-0027.jpg
    204,4 KB · Görüntüleme: 196
QUOTE="elifnur1309, post: 37049332, member: 627367"]flormar 3 boyutlu etki[/QUOTE]
Teşekkurler..

Teşekkür ederim canım ama benim isteklerimi karşılayacak rimel henüz icat edilmemiştir :KK48:gerçi önemli olan marifet sürmekte yoksa hepsinde aynı etkiyi şekli elde ederiz gibime geliyoro_O

Kızlar akmayan dağılmayan en güzel eyeliner veya kalem tavsiyelerinizi merak ediyorum:KK15:

benim favori ürünüm rexona shower clean deodorant:D

Pardon yanlışlık oldu söylediğiniz markada var mı bilmiyorum ama nivea da var alüminyum içermeyen cesitlerini kullanmanızı öneririm

Back