- 31 Ağustos 2014
- 59
- 7
- 13
Temizleme jeli sormussun canim ben de cilt tipine göre bakmani tavsiye ederim , benim cildim yağlı, la roche posay effaclar jel kullanıyorum cok memnunum , buraya da yazmıştım hatta , su an kaçınciyi kullaniyorun bilmiyorum bileOoooooo 25 çok iyiymişbulsam o fiyataaa...
Ya bu konularda pek bi bilgim yok ama cildim ne yağlı ne de kuru bi cilt. Normal bir cildim var. Ne önerirsiniz? Teşekkür ederim bu arada farklı bi bakış açısı için.Temizleme jeli sormussun canim ben de cilt tipine göre bakmani tavsiye ederim , benim cildim yağlı, la roche posay effaclar jel kullanıyorum cok memnunum , buraya da yazmıştım hatta , su an kaçınciyi kullaniyorun bilmiyorum bile
Rica ederimYa bu konularda pek bi bilgim yok ama cildim ne yağlı ne de kuru bi cilt. Normal bir cildim var. Ne önerirsiniz? Teşekkür ederim bu arada farklı bi bakış açısı için.
Eczanelerdeki cilt analizlerine de hiç güvenemiyorum.eczacılar ellerindeki ürüne yönlendiriyorlar.sinir oluyorum.Rica ederim
Eczanelerde cilt analizi yapiyorlar , yaptırmanı tavsiye ederim , ben gittiğimden beri yüzüme kullandığım her ürünü ona gore alıyorum.
Normal ve hassas cilt icin la roche posay toleriane gel mousse var , la roche ürünlerini severim termal su icerir su sabun paraben yoktur içeriğinde, la roche gibi bioderma da dermokozmetiktir onlarin ürünlerini de güvenle kullanabilecegini düşünüyorum, bloglarda cok yazı yazılır cilt tipinize göre istediğinizi alirsaniz daha memnun kalırsınız . Bir de dermokozmetik ürünler, kozmetik ürünlerden birkac tık ileridir guvenle kullanma açısından :)
aynen ya geçen cilt bakımına çağırdılar sürekli müşterileriyim bakım sonrası ürünleri satmaya çalışıyolar fiyat sordum 750 lira çıkardılar yuhhh dedim yaaEczanelerdeki cilt analizlerine de hiç güvenemiyorum.eczacılar ellerindeki ürüne yönlendiriyorlar.sinir oluyorum.
Çok teşekkürlerRica ederim
Eczanelerde cilt analizi yapiyorlar , yaptırmanı tavsiye ederim , ben gittiğimden beri yüzüme kullandığım her ürünü ona gore alıyorum.
Normal ve hassas cilt icin la roche posay toleriane gel mousse var , la roche ürünlerini severim termal su icerir su sabun paraben yoktur içeriğinde, la roche gibi bioderma da dermokozmetiktir onlarin ürünlerini de güvenle kullanabilecegini düşünüyorum, bloglarda cok yazı yazılır cilt tipinize göre istediğinizi alirsaniz daha memnun kalırsınız . Bir de dermokozmetik ürünler, kozmetik ürünlerden birkac tık ileridir guvenle kullanma açısından :)
Vay vay vay fiyata bakkk!! Bana da böyle fiyat verdiklerinde o eczaneye bir daha gidemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum.[QUOTE="jiglypuff, post: 36847118, member: 59921l ya geçen cilt bakımına çağırdılar sürekli müşterileriyim bakım sonrası ürünleri satmaya çalışıyolar fiyat sordum 750 lira çıkardılar yuhhh dedim yaa
abartı yaa insanlar o para 1 ay çalışarak ulaşıyo nerdeyse[/QUOTE]Vay vay vay fiyata bakkk!! Bana da böyle fiyat verdiklerinde o eczaneye bir daha gidemiyorum. Kendimi kötü hissediyorum.
Cilt analizinde guvenilmeyecek bir durum yok cilt tipini öğreniyorsun , ordaki uzman da cildindeki sorunlara gore sana ürün öneriyor, ürünü almayabilirsin ,almak zorunda degilsin ama sonuc olarak cilt tipini öğreniyorsunEczanelerdeki cilt analizlerine de hiç güvenemiyorum.eczacılar ellerindeki ürüne yönlendiriyorlar.sinir oluyorum.
Rica ederim :)Çok teşekkürlercilt analizini de yaptırmadan almıycam inşallah. Önerdiğin markalarda önceliğim olucak. Tekrar da saol.
jaquin cortessss sahane bi kokuuuu cnmm kesinlikleeee
Hah yeri gelmişken önceki sayfalarda bioderma ya muadil çıkarılan garnier ın temizleme suyu onerilmisti cilt makyajinda iyi ama gözde yetersiz ki bioderma için de aynı şeyi söylemişler keşfettiğiniz yağlı his bırakmayan bir göz makyaj temizleyicisi var mı hanımlarBioderma h2o temizleme suyu bir harika. vazgeçilmezim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?