- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
her banyoya girdiğinde mi baya azimliymişin :) bide pahalı bi ürün bu ama sacların gercekten bakımlı olmus :)
Canım ben adını okuyamadım.yazar mısın?25 liraydı büyük boyu küçük boyu da 10 tl di sanırım. diğer kimyasallara göre iyiydi fiyatı hemde içi de yoğun ya iyiydi. şuan hep saçla ilgili şeyler araştırırım hala bakım yapmayı seviyorum.
rosense mazaları war cnm ben ordan aldımcanım rosense gül suyu nerde satılıyor
Canım ben adını okuyamadım.yazar mısın?
Şampuan değil saç bakım yağı markası Hair Care ben kuaför arkadaşımdan almıştım internette satışı varŞampuanı nerden aldın canım? Fiyatı ne, nerenin malı?
Haftada iki kez kullanmak gerekiyor sürüyorsun içinden bone çıkıyor onu takıp en az iki saat beklemiyordum ama yağı sürüp sabah uyanınca yıkarsanız daha etkili oluyorbu sac için olan complexi nasıl kullanıyorsun ?benimde saclarım cok gec uzuyor
nerden temin edebiliriz bu ürünü siz nerden almıştınız zamanında saçlarınız resmen evrim geçirmiş maşallah diyorum25 liraydı büyük boyu küçük boyu da 10 tl di sanırım. diğer kimyasallara göre iyiydi fiyatı hemde içi de yoğun ya iyiydi. şuan hep saçla ilgili şeyler araştırırım hala bakım yapmayı seviyorum.
Dün watsonsta gördüm büyük boyu %25 indirimle 22 liraydı. İndirimsiz 29 lira ve küçük boyu yoktunerden temin edebiliriz bu ürünü siz nerden almıştınız zamanında saçlarınız resmen evrim geçirmiş maşallah diyorum
nerden temin edebiliriz bu ürünü siz nerden almıştınız zamanında saçlarınız resmen evrim geçirmiş maşallah diyorum
Canım mrb cok gec cvp yaziyorum biliyorum ama uzun suredir kk ya girmiyordum .fiyat fark edermi cnm ona göre edeyim?
cnm allıkta ucuz we kalitei oan the balmdır allıklarıyla meşhurdur ama sanırım yaşadığın yerde yoktu gratis o yüzden maybeline çok soft tonları olan allıklar üretir hoşuna gidebilir aslında keşke the balm alabilsen we asıl en güzel allık mac in allıklarıdır ama pahalıdrCanım mrb cok gec cvp yaziyorum biliyorum ama uzun suredir kk ya girmiyordum .
Bu arada tavsiye ettigin elseve mucizevi yağı aldim cok memnunum hele kokusuna ba yıl dimmm :)
Alintiladigim mesaj allık sormustum sana , fiyat 30 tl den fazla olmamasi tercihim, onerecegin birsey olursa cok memnun olurum teşekkür ederim :))
Tamam canim tsk ederim :)cnm allıkta ucuz we kalitei oan the balmdır allıklarıyla meşhurdur ama sanırım yaşadığın yerde yoktu gratis o yüzden maybeline çok soft tonları olan allıklar üretir hoşuna gidebilir aslında keşke the balm alabilsen we asıl en güzel allık mac in allıklarıdır ama pahalıdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?