Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

diadermine çok güzel tawsiye ederim ama siyah nokta we siwilcelere bi etkisi yok ama harika temizlio

Bioderma H2O dan şaşma derim. Göz makyajında çok iyi olmasada ten makyajında harika ve içeriği de temiz. Eğer içeriği senin için çok önemli değilse Garnier'a ait bir temizleme suyu var. Bioderma'ya muadil gösteriliyor aynı zamanda.

bioderma makyaj temizleme suyu die geciyor tertemiz yapıyor ve yağlı his bırakmıyor sanırım bitttikçe alavagım bir ürün kendisi üstelik bazen eczanelerde 2 li amblajlarıoluyor cok daha uyguna geliyor kesinlikle tavsiye ederim :) birde ben gratsten bi pamuk almıstım adı aklımda değil pamuk peeling etkili üstünde mavi pütürcükler var kesinlikle onuda tavsiye ederim örnegin göz makyajımı pamugun normal yüzeyiyle cıkartıp pütürlü yüzeyle de kalan yerleri temizliyorum tertemiz bi cilt görünümü oluyor.sonrasında tonige ihtiyac duymuyorum ama kullanabilirsinde

Çok teşekkür ederim bide mesela ablamla bana alsam ikili paket kaç lira olur?

Kızlr benim yüzümde karma bir cilde sahip gün içeisnde Garnier 3ü bir arada kullanıyorum fakat bakım kreminede ihtiycm var önerileriniz neler?

Arko nem meyveli bakım (c vitaminli) "incir greyfurt" bakım kremiini kullanıyorum kokusuna ayrı bi bayılıyorum elini ve yüzümü çok kısa südde yumuşacık yapmasına da. Diğer şekilde söylemek gerekirse "Canlandırıcı bakım kremi •/•100 doğal meyve özleri". Süper kesin öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…