diadermine çok güzel tawsiye ederim ama siyah nokta we siwilcelere bi etkisi yok ama harika temizlioAynen ya bende kaç gündür buraya yazacam diyorum ama daha önce konuşukduysa diye endişeleniyordum. Lafı ağzından aldı. Ama ben başka bişi sorucaktım. Önerdiğiniz ve vazgevçemen dediğiniz bir makyaj temizleyici lütfen.
oriflamenin makyaj temizleyicisi var su bazlı pamuga döküyorsun ve anında temizliyor tavsiye ederim
Dediğimiz markaya daha önce hiç bakmadım ama ondada çeşitler vardır eminim o yüzden rica etsem adını yazar mısınız?diadermine çok güzel tawsiye ederim ama siyah nokta we siwilcelere bi etkisi yok ama harika temizlio
http://tr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22860 veya suya dayanıklı ürünleri çıkartan bu da olabilir http://tr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22861Oriflameye daha öncede baktım ama o kadar çok seçenek var ki oişin içinden çıkamadım siz adını yazarsanız dediğimizi bulabilirm. Teşekkürler
bu cnmDediğimiz markaya daha önce hiç bakmadım ama ondada çeşitler vardır eminim o yüzden rica etsem adını yazar mısınız?
. Çok teşekkür ederimbu cnm
Tamam çok teşekkürlertatlım ben sana gönderdiklerimi kullandıgım için tavsiye ediyorum sen bilirsin tabiki
Aynen ya bende kaç gündür buraya yazacam diyorum ama daha önce konuşukduysa diye endişeleniyordum. Lafı ağzından aldı. Ama ben başka bişi sorucaktım. Önerdiğiniz ve vazgevçemen dediğiniz bir makyaj temizleyici lütfen.
bioderma makyaj temizleme suyu die geciyor tertemiz yapıyor ve yağlı his bırakmıyor sanırım bitttikçe alavagım bir ürün kendisi üstelik bazen eczanelerde 2 li amblajlarıoluyor cok daha uyguna geliyor kesinlikle tavsiye ederim :) birde ben gratsten bi pamuk almıstım adı aklımda değil pamuk peeling etkili üstünde mavi pütürcükler var kesinlikle onuda tavsiye ederim örnegin göz makyajımı pamugun normal yüzeyiyle cıkartıp pütürlü yüzeyle de kalan yerleri temizliyorum tertemiz bi cilt görünümü oluyor.sonrasında tonige ihtiyac duymuyorum ama kullanabilirsindeAynen ya bende kaç gündür buraya yazacam diyorum ama daha önce konuşukduysa diye endişeleniyordum. Lafı ağzından aldı. Ama ben başka bişi sorucaktım. Önerdiğiniz ve vazgevçemen dediğiniz bir makyaj temizleyici lütfen.
Bioderma H2O dan şaşma derim. Göz makyajında çok iyi olmasada ten makyajında harika ve içeriği de temiz. Eğer içeriği senin için çok önemli değilse Garnier'a ait bir temizleme suyu var. Bioderma'ya muadil gösteriliyor aynı zamanda.
Çok teşekkür ederim bide mesela ablamla bana alsam ikili paket kaç lira olur?bioderma makyaj temizleme suyu die geciyor tertemiz yapıyor ve yağlı his bırakmıyor sanırım bitttikçe alavagım bir ürün kendisi üstelik bazen eczanelerde 2 li amblajlarıoluyor cok daha uyguna geliyor kesinlikle tavsiye ederim :) birde ben gratsten bi pamuk almıstım adı aklımda değil pamuk peeling etkili üstünde mavi pütürcükler var kesinlikle onuda tavsiye ederim örnegin göz makyajımı pamugun normal yüzeyiyle cıkartıp pütürlü yüzeyle de kalan yerleri temizliyorum tertemiz bi cilt görünümü oluyor.sonrasında tonige ihtiyac duymuyorum ama kullanabilirsinde
2 lisi suanda 60 tl dermoeczanemde ama sen bulundgun yerdeki eczanelerede bak sık sık indirime giriyorÇok teşekkür ederim bide mesela ablamla bana alsam ikili paket kaç lira olur?
nE KADAR İNİYOR FİYATI CANMM2 lisi suanda 60 tl dermoeczanemde ama sen bulundgun yerdeki eczanelerede bak sık sık indirime giriyor
60 tl ikilisi indirimli hali suan :) canım tanesi 30 a geliyor ama uzun süre kullanırsın.nE KADAR İNİYOR FİYATI CANMM
İnternette daha ucıza alırsın ben ikili paketini netten 25tlye almıştım.. Ama şuan baktm aynı kampanyayı bulamadım.nE KADAR İNİYOR FİYATI CANMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?