Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

başlık bulaadığımdan buraya yazıyorum rossmandan aldığım helene darcy marka vücut losyonunu pek işe yaramaz buldum. çok hafif ve vucut onu emer emmez eski haline yanı kuru haline dönüyor.

eh iste, karma ciltler icin pek uygun degil gibi. parlatiyor ve ciltte agirlik yapiyor biraz. ama bb cc creamlerde renk sorunum var benim, pek uygununu bulamiyorum. bunun rengide uydugu icin kullaniyorum.
Garnier bundan daha iyi ama

Benim cildimde karma ve bu üründen hic memnun kalmadim. Karma ciltler icin fazla parlama yapmayan bb cc cream bulmak zor ve birde beyaz tenli olunca ben suan Kiehls ve Mary Kay kullaniyorum biraz tuzlular ama cildimi sivilceye bogmasindan iyidir.

Aklıma geldikçe kullansam da sonuç çok iyi saçlarım kısa sürede uzadı ve yumuşacık oldu.
Kokusu gerçekten de Nivea kremle birebir aynı şu ana kadar kullanmadığım duş jeli kalmadı diyebilirim.Gratis'ten indirimle 5.90'a almıştım kuru bir cildim olduğu için çok memnun kaldım.Duştan sonra ekstra vücut kremi kullanmama gerek kalmadı bu ürüne minnettarım diyebilirim.

bu sac için olan complexi nasıl kullanıyorsun ?benimde saclarım cok gec uzuyor

Şampuanı nerden aldın canım? Fiyatı ne, nerenin malı?

arkadaşlar elseve mucizevi yağ gerçekten harika.. bu arada 20 yaş ,t bölgesi yağlı cilt için çok memnun kaldığınız yüz temizleme jeli ve nemlendirici önerebilir misiniz

canım excipial hydroyu yüzüne uyguluyor musun üre olduğu için zararlı olabilir diyolar

flormar kaş farı vazgeçilmezim
onun dışında yeni denediğim ve devam edeceğim avon cc krem var

canım excipial hydroyu yüzüne uyguluyor musun üre olduğu için zararlı olabilir diyolar
yüzüme kullanıyorum. zararını duymadım. üre zaten ciltte olan birşey. benim eczacı arkadaşım önerdi o yıllardır kullanıyor en zararsız nemlendirici diyor. o kadar kimyasal içeren nemlendiricidense tercih ettim ben de.

arkadaşlar elseve mucizevi yağ gerçekten harika.. bu arada 20 yaş ,t bölgesi yağlı cilt için çok memnun kaldığınız yüz temizleme jeli ve nemlendirici önerebilir misiniz

Benimde cildim yağlı acnecinamide yüz temizleme jelini kullanıyorum çokta memnunum. Nemlendirici olarak da olay jel kremi kullanıyorum makyaj altına, akşamları da acnecinamide jel krem kullanıyorum ama ondan memnun değilim yapısı yağlı olduğu için bitsin diye kullanıyorum

merhaba...
normalden karmaya bir cildim var, sivilce problemim yok,
sadece cilt tonunu eşitleme ve siyah nokta temizleme yeterliğinde krem, temizleyici ..vs arıyorum
fiyat önemli değil, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

not:şu an sebamed face and body wash kullanıyorum, temizleme konusunda güveniyorum,
ek olarak yardımcı bir şeyler lütfen...

yağlı yüzler su bazlı nemlendirici kullanmalı canım bir dahaki nemlendiricin su bazlı olsun..

evet benim doktorumda sadece kısa süreliğine kullan demişti içinde üre oldugu için bence dr a danısmadan kullanma süresini uzatma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…