Markası ne??bu lip balm olmadan asla yasayamammm son 3 yıldır surekli kullanıyorum cok memnunummEki Görüntüle 1198531
oriflameMarkası ne??
eh iste, karma ciltler icin pek uygun degil gibi. parlatiyor ve ciltte agirlik yapiyor biraz. ama bb cc creamlerde renk sorunum var benim, pek uygununu bulamiyorum. bunun rengide uydugu icin kullaniyorum.
Garnier bundan daha iyi ama
Aklıma geldikçe kullansam da sonuç çok iyi saçlarım kısa sürede uzadı ve yumuşacık oldu.
canım rosense gül suyu nerde satılıyorrosense gül suyunu bende kullanıyorum cnm çok güzel ya piyasadaki en iyisi el kremi olarak avon alıştım enson baya büyük onu kullanıyorum ama neutrogenia deniycem çok çıkıyo karşima
Şampuanı nerden aldın canım? Fiyatı ne, nerenin malı?Aklıma geldikçe kullansam da sonuç çok iyi saçlarım kısa sürede uzadı ve yumuşacık oldu.
Kokusu gerçekten de Nivea kremle birebir aynı şu ana kadar kullanmadığım duş jeli kalmadı diyebilirim.Gratis'ten indirimle 5.90'a almıştım kuru bir cildim olduğu için çok memnun kaldım.Duştan sonra ekstra vücut kremi kullanmama gerek kalmadı bu ürüne minnettarım diyebilirim.
ben cevaplıyım canım bu ürünün kendi sitesi var internetten alıyorsun dısarda satılmıyor diye biliyorum adını yaz google amcaya sana bulur sitesini :))Şampuanı nerden aldın canım? Fiyatı ne, nerenin malı?
Sagol canımben cevaplıyım canım bu ürünün kendi sitesi var internetten alıyorsun dısarda satılmıyor diye biliyorum adını yaz google amcaya sana bulur sitesini :))
canım excipial hydroyu yüzüne uyguluyor musun üre olduğu için zararlı olabilir diyolarbenim vazgeçilmezlerim demelerim sonucu şöyle
shiseido natural finish cream favori kapatıcım sonra mac longwear da iyi
lancome teint idole ultra fondöten
dior forever compact pudra
mac lustre drop aydınlatıcı
lancome artliner
skin blossom organik yıkama jeli
exipial hydro nemlendirici
bana öyle pahalı ve kimyasala boğulmuş cilt ürünleri iyi gelmiyor.
yüzüme kullanıyorum. zararını duymadım. üre zaten ciltte olan birşey. benim eczacı arkadaşım önerdi o yıllardır kullanıyor en zararsız nemlendirici diyor. o kadar kimyasal içeren nemlendiricidense tercih ettim ben de.canım excipial hydroyu yüzüne uyguluyor musun üre olduğu için zararlı olabilir diyolar
arkadaşlar elseve mucizevi yağ gerçekten harika.. bu arada 20 yaş ,t bölgesi yağlı cilt için çok memnun kaldığınız yüz temizleme jeli ve nemlendirici önerebilir misiniz
yağlı yüzler su bazlı nemlendirici kullanmalı canım bir dahaki nemlendiricin su bazlı olsun..Benimde cildim yağlı acnecinamide yüz temizleme jelini kullanıyorum çokta memnunum. Nemlendirici olarak da olay jel kremi kullanıyorum makyaj altına, akşamları da acnecinamide jel krem kullanıyorum ama ondan memnun değilim yapısı yağlı olduğu için bitsin diye kullanıyorum
evet benim doktorumda sadece kısa süreliğine kullan demişti içinde üre oldugu için bence dr a danısmadan kullanma süresini uzatma canımcanım excipial hydroyu yüzüne uyguluyor musun üre olduğu için zararlı olabilir diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?