bende sizlere kullandığım ürünü tavsiye etmek istiyorum benim saçlarım önceden kedi kuyruğu gibi bişeydi çok cansızdı, seyrekti fön bile tutmuyordu ne düzleştircim vardı ne de maşam;((düşünün yani. kuaföre giderdim arkadaşların saçlarına özenirdim. hep saçlarıma yorum yaparlardı ne kadar cansız falan diye eski saçımın fotosu olsa aradaki farkı görürdünüz sizde. saç için bakım ürünleri araştırması içerisindeydim bi kozmetikçi bu ürünü önerdi bitkisel yağlar içeriyor dedim alayım kimyasallardan hiç fayda görmedim. azimle her banyoya girişimde tüm saçıma uygulayıp 1 saat sonra yıkardım saçlarımı isterseniz fazla da durabilir zararı olmuyor. ama tabi düzleştirici gibi şeylerde kullanmadım hiç bunu yaparken zaten hiç kullanamıyordum da. o kadar değiştiki saçlarım ben inanmıyordum değiştiğine fakat etrafımdakiler sen saçına ne yaptın çok fark var arada diye hep soruyorlardı vs.. uzamayan saçlarım uzadı ve eski cansız hali gitti düzleştirici aldım maşa aldım kendime
)) fön bile çektirdiğimde çok güzel oluyordu artık şuan çok sık kullanmıyorum arada kullanmaya çalışıyorum üşeniyorum bazen. eski saçımın fotosunu bulursam koyarım buraya. ürünün fotosunu koydum bi araştırın derim.