• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

merhaba...
normalden karmaya bir cildim var, sivilce problemim yok,
sadece cilt tonunu eşitleme ve siyah nokta temizleme yeterliğinde krem, temizleyici ..vs arıyorum
fiyat önemli değil, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

not:şu an sebamed face and body wash kullanıyorum, temizleme konusunda güveniyorum,
ek olarak yardımcı bir şeyler lütfen...
ben dermotoliga nın ürünlerini cok begeniyorum özellikle peelingi cok güzel hergün kullanabiliyorsun yani o kadar yumusak bi ürün tavsiye ederim.

ben dermotoliga nın ürünlerini cok begeniyorum özellikle peelingi cok güzel hergün kullanabiliyorsun yani o kadar yumusak bi ürün tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim, bakıcam hemen netten..
ayrıca Dermalogica ...aynı ürün değil mi? bu şekilde yazılmış olanını buldum,
dermoeczanemde de kampanyalıymış;)

Son düzenleme:
sanırım riske giremiyeceğim :( hala nemlendirici arayışındayım sizin kullanıp memnun kaldığınız var mı acaba

sanırım riske giremiyeceğim :KK43: hala nemlendirici arayışındayım sizin kullanıp memnun kaldığınız var mı acaba
ben eczane grubu ürünlerini daha basarılı buluyorum nuxe cok iyi bir marka dermalogica DDF DCL bunlara bi bak derim cilt tipine uygun içeriklerni google da arastır oda önemli cünkü benim en son kullandığım nuxe cok memnunum ondan cildim karma kuruya dönük

bende sizlere kullandığım ürünü tavsiye etmek istiyorum benim saçlarım önceden kedi kuyruğu gibi bişeydi çok cansızdı, seyrekti fön bile tutmuyordu ne düzleştircim vardı ne de maşam;((düşünün yani. kuaföre giderdim arkadaşların saçlarına özenirdim. hep saçlarıma yorum yaparlardı ne kadar cansız falan diye eski saçımın fotosu olsa aradaki farkı görürdünüz sizde. saç için bakım ürünleri araştırması içerisindeydim bi kozmetikçi bu ürünü önerdi bitkisel yağlar içeriyor dedim alayım kimyasallardan hiç fayda görmedim. azimle her banyoya girişimde tüm saçıma uygulayıp 1 saat sonra yıkardım saçlarımı isterseniz fazla da durabilir zararı olmuyor. ama tabi düzleştirici gibi şeylerde kullanmadım hiç bunu yaparken zaten hiç kullanamıyordum da. o kadar değiştiki saçlarım ben inanmıyordum değiştiğine fakat etrafımdakiler sen saçına ne yaptın çok fark var arada diye hep soruyorlardı vs.. uzamayan saçlarım uzadı ve eski cansız hali gitti düzleştirici aldım maşa aldım kendime;))) fön bile çektirdiğimde çok güzel oluyordu artık şuan çok sık kullanmıyorum arada kullanmaya çalışıyorum üşeniyorum bazen. eski saçımın fotosunu bulursam koyarım buraya. ürünün fotosunu koydum bi araştırın derim.

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 159
bende sizlere kullandığım ürünü tavsiye etmek istiyorum benim saçlarım önceden kedi kuyruğu gibi bişeydi çok cansızdı, seyrekti fön bile tutmuyordu ne düzleştircim vardı ne de maşam;((düşünün yani. kuaföre giderdim arkadaşların saçlarına özenirdim. hep saçlarıma yorum yaparlardı ne kadar cansız falan diye eski saçımın fotosu olsa aradaki farkı görürdünüz sizde. saç için bakım ürünleri araştırması içerisindeydim bi kozmetikçi bu ürünü önerdi bitkisel yağlar içeriyor dedim alayım kimyasallardan hiç fayda görmedim. azimle her banyoya girişimde tüm saçıma uygulayıp 1 saat sonra yıkardım saçlarımı isterseniz fazla da durabilir zararı olmuyor. ama tabi düzleştirici gibi şeylerde kullanmadım hiç bunu yaparken zaten hiç kullanamıyordum da. o kadar değiştiki saçlarım ben inanmıyordum değiştiğine fakat etrafımdakiler sen saçına ne yaptın çok fark var arada diye hep soruyorlardı vs.. uzamayan saçlarım uzadı ve eski cansız hali gitti düzleştirici aldım maşa aldım kendime:KK66:)) fön bile çektirdiğimde çok güzel oluyordu artık şuan çok sık kullanmıyorum arada kullanmaya çalışıyorum üşeniyorum bazen. eski saçımın fotosunu bulursam koyarım buraya. ürünün fotosunu koydum bi araştırın derim.
bhen bu ürünü yıllar önce almıstım vazelin gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam benim saclarım zaten gür sadece hızlı uzasın diye almıstım ama hiç uzama olmadı saclarımda :( bende saç uzamasyla ilgli herseyi yaptım ama genetik oldguna karar verdim bi ayda 0,5 cm uzuma oluyor bazı arkadaslarımın ayda 2 cm uzadgı oluyor benim 4 ayda uzuyor okadar :(

ben eczane grubu ürünlerini daha basarılı buluyorum nuxe cok iyi bir marka dermalogica DDF DCL bunlara bi bak derim cilt tipine uygun içeriklerni google da arastır oda önemli cünkü benim en son kullandığım nuxe cok memnunum ondan cildim karma kuruya dönük
çok teşekkürler araşştıracağım ben de içeriğe çok önem veriyorum içinde sls paraben olmamalı.. güneş korumalı mı nemlendirici

bhen bu ürünü yıllar önce almıstım vazelin gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam benim saclarım zaten gür sadece hızlı uzasın diye almıstım ama hiç uzama olmadı saclarımda :KK43: bende saç uzamasyla ilgli herseyi yaptım ama genetik oldguna karar verdim bi ayda 0,5 cm uzuma oluyor bazı arkadaslarımın ayda 2 cm uzadgı oluyor benim 4 ayda uzuyor okadar :KK43:
düzenli kullandın mı peki? vazelin gibi ama biraz sıcakta durunca sürmesi daha kolay oluyor saçlarımın fotosunu bulursam atıcam

çok teşekkürler araşştıracağım ben de içeriğe çok önem veriyorum içinde sls paraben olmamalı.. güneş korumalı mı nemlendirici
malesef değil eczacım güneş korumayı ayrıca kullanmalısın diyo ürün ne kadar cok işlevli olursa yaptıgı en iyi işi yapamazmıs tek bi konuda bişey vaadeden ürünler al der o konuda uzmanlaşmıtır der ne kadar haklı bilemiyorum o yüzden bende ayrı kullanıyorum biodermanın güneş korumasınıkullanıyorum yüzümü bembeyaz yapmıyor ama bana kalırsa yağlı bi ürün parlama yapıyor kullandıktan sonra bende üstüne pudra uyguluyorm.deneme boyları mevcut almadan önce denemelisin bence canım.

düzenli kullandın mı peki? vazelin gibi ama biraz sıcakta durunca sürmesi daha kolay oluyor saçlarımın fotosunu bulursam atıcam
bi büyük kutuyu bitirmiştim küçükten daha hesaplıydı bende cok hevesliydim saçım uzasın die almıstım her hafta uyguladım kaç kutu bitirmek lazım bilemm ama sacımda uzama olmadı onun dısında benm sacım dedğim gibi gür ve 7 yıl önce sacımda boya yoktu saglıklıydı o yüzden diğer konularda etkisini bilemiyorum yorum yapamıcam ama uzama konusunda bence bende basarılı olmadı :(

bhen bu ürünü yıllar önce almıstım vazelin gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam benim saclarım zaten gür sadece hızlı uzasın diye almıstım ama hiç uzama olmadı saclarımda :KK43: bende saç uzamasyla ilgli herseyi yaptım ama genetik oldguna karar verdim bi ayda 0,5 cm uzuma oluyor bazı arkadaslarımın ayda 2 cm uzadgı oluyor benim 4 ayda uzuyor okadar :KK43:

foto yu buldum bakabilirsin

eski yeni hali biraz saçlar dağınık ama:110:

Eklentiler

• 5.jpg
    5.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 163
  • DSCN6201 2.jpg
    DSCN6201 2.jpg
    205,1 KB · Görüntüleme: 134
bi büyük kutuyu bitirmiştim küçükten daha hesaplıydı bende cok hevesliydim saçım uzasın die almıstım her hafta uyguladım kaç kutu bitirmek lazım bilemm ama sacımda uzama olmadı onun dısında benm sacım dedğim gibi gür ve 7 yıl önce sacımda boya yoktu saglıklıydı o yüzden diğer konularda etkisini bilemiyorum yorum yapamıcam ama uzama konusunda bence bende basarılı olmadı :KK43:
bir kutuyla olmaz canım kutu bittikçe alcaksın benim amacım uzamasından çok canlanmasını çok istemiştim ve çok iyi geldi hatta şuan saçım balyajlı açma bile yaptırdım eski cansız haline dönmedi hiç o yüzden memnun kaldım. senin saçlar gür ya sürmesi zor olmuştur.

bir kutuyla olmaz canım kutu bittikçe alcaksın benim amacım uzamasından çok canlanmasını çok istemiştim ve çok iyi geldi hatta şuan saçım balyajlı açma bile yaptırdım eski cansız haline dönmedi hiç o yüzden memnun kaldım. senin saçlar gür ya sürmesi zor olmuştur.
cok güzel uzamısar bu ne kadar zamanda bu hale geldi canım evet ben sabırsızım sanırım ama bi kutuda baya bi gitmişti bana ben sadece diplerine sürmüştüm diye hatırlıyorum sen heryerinemi sürdün

cok güzel uzamısar bu ne kadar zamanda bu hale geldi canım evet ben sabırsızım sanırım ama bi kutuda baya bi gitmişti bana ben sadece diplerine sürmüştüm diye hatırlıyorum sen heryerinemi sürdün
her yerine masaj yapıp yediriyordum yağlı kalıyo biliyorum nerdeyse 3 kez şampuan yapıyordum her banyoya girdiğinde uygulucaksın tabi insan üşeniyor şimdi ben bile yapmıyorum o zaman saçlarımın halini gördükçe azimliydim 1 ayda farkı gösterdi tabi sonra sonra daha bi farklı olmaya başladı yani 1 yıl içinde düzeldi saçlarım diyebilirim

her yerine masaj yapıp yediriyordum yağlı kalıyo biliyorum nerdeyse 3 kez şampuan yapıyordum her banyoya girdiğinde uygulucaksın tabi insan üşeniyor şimdi ben bile yapmıyorum o zaman saçlarımın halini gördükçe azimliydim 1 ayda farkı gösterdi tabi sonra sonra daha bi farklı olmaya başladı yani 1 yıl içinde düzeldi saçlarım diyebilirim
her banyoya girdiğinde mi baya azimliymişin :) bide pahalı bi ürün bu ama sacların gercekten bakımlı olmus :)

Back