Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapatıcı mı bu ürün ? Ne tür bir özelliği var acaba ?Farmasi BB Eye Cream. Bir çok marka kullandım ama bu ürün gerçekten çok başarılı. Kapatıcılığına hayranım.
ayy baya pahalıymış benim çatlak kremmim azaldı 480 küsür ona wercem bunada weremem daha uygun bi peeling warmı tawsiye?konu bos kalmasın :) kızlar ben peeling olarak Dermalogica Daily Microfoliant Arındırıcı Peeling in testerinı kullanmıştım inanılmaz güzel bir ürün kesinlikle kullanın derim suara cok fazla para haradım fiyatı oldukça yüksek bi ürün 200tl civarı ama 1 yıl rahat yeter de artar bile yumusacık bi his bırakıyor kesinlikle tahriş etmiyor içinde pirinç özleri oldugu için zamanla beyazlatıyormus bilginiz olsun eczacı tanıdıgınız varsa bi tane deneme boyu isteyin :)
ben diadermine kullanıyorum cok ucuz :) birde clinicte vardı peelng o ikiisnn arasında kalıyor clinictekini deneme sansın olursa dene derim canım yada dermotoliganınkini belki bi arkasınla ortak alabilirisin buarada senn catlak kremin gercekten işe yarıyormu tam adını yazarmısın yalnız benm catlaklar 17 yıllıkayy baya pahalıymış benim çatlak kremmim azaldı 480 küsür ona wercem bunada weremem daha uygun bi peeling warmı tawsiye?
cnm yıl fark etmio j.lo bile bunu kulanıyomuş%100 garantisi war ama 1 tüpte geçmio tabi 3 tüpte anca buda nerden baksan 1.500 tl üstlerde ayrıntılı açıklamıştım fotosuda war bakim bi sen de bak denk gelirsem yazarımben diadermine kullanıyorum cok ucuz :) birde clinicte vardı peelng o ikiisnn arasında kalıyor clinictekini deneme sansın olursa dene derim canım yada dermotoliganınkini belki bi arkasınla ortak alabilirisin buarada senn catlak kremin gercekten işe yarıyormu tam adını yazarmısın yalnız benm catlaklar 17 yıllık
47. sayfayı oku cnmben diadermine kullanıyorum cok ucuz :) birde clinicte vardı peelng o ikiisnn arasında kalıyor clinictekini deneme sansın olursa dene derim canım yada dermotoliganınkini belki bi arkasınla ortak alabilirisin buarada senn catlak kremin gercekten işe yarıyormu tam adını yazarmısın yalnız benm catlaklar 17 yıllık
Makyaj çantanı nerden aldin canim??Eki Görüntüle 1223019
Benim vazgecilmezlerim bunlarmis :)
Haftasonu 4 haftalik tatile cikiyorum ve makyaj cantami düzenledim
Kiko ve Sleek Alliklarim
Essence far bazim, p2 sivi far, Kiko göz paletim, essence far/aydinlatici, Kiko sivi farim, wet n wild far paleti
Maybelline fit me kapatici, Max Factor cc cream, Revlon PhotoReady Fondoten, Chanel Vitalumiere Aqua Fondoten, Dior Ruj, Clinique Kapatici, Mac Ruj, ve astor LipButterlar...
Makyaj çantanı nerden aldin canim??
canım bu kremi arastırdım az önce cok tsk edrim ayrıca bu krem botox ekliyimiş kırıskılıklara cok iyi geliyormus aklında bulunsun kullanmak istersin belki bende alıcam bu kremden ve azcık kaz ayaklarımada kullanmayı düşünüyorum :))47. sayfayı oku cnm
biliyorum cnm şuan hiç kırışmam yok ama başlayınca aklımmda kesinlikle önce şu çatlakları halledeyimde ozamanada kırışırım zaten hahaha çok pahalı ama yacanım bu kremi arastırdım az önce cok tsk edrim ayrıca bu krem botox ekliyimiş kırıskılıklara cok iyi geliyormus aklında bulunsun kullanmak istersin belki bende alıcam bu kremden ve azcık kaz ayaklarımada kullanmayı düşünüyorum :))
bak burda yazıyo http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/strivectin-sd-Çatlak-kremi.143227/
Eki Görüntüle 1223019
Benim vazgecilmezlerim bunlarmis :)
Haftasonu 4 haftalik tatile cikiyorum ve makyaj cantami düzenledim
Kiko ve Sleek Alliklarim
Essence far bazim, p2 sivi far, Kiko göz paletim, essence far/aydinlatici, Kiko sivi farim, wet n wild far paleti
Maybelline fit me kapatici, Max Factor cc cream, Revlon PhotoReady Fondoten, Chanel Vitalumiere Aqua Fondoten, Dior Ruj, Clinique Kapatici, Mac Ruj, ve astor LipButterlar...
Oooh my got yok mu benzerini bulabilecegimiz bir yer canımalmanya
Böyle makyaj cantalarinin icine bakmak cok hosuma gidiyor :). Max Factor CC Creamden memnunmusun? Kendisi benim yüzümü mafettide
O
Oooh my got yok mu benzerini bulabilecegimiz bir yer canım
Parfümün adı ne ?Cnm koku isi zewk meselesi ya zaten bnnu eger sekerli koku sewmem deseydi aslaa tawsiye etmezdim bide nisaasin diye bi uye war oda kullaniyomus cok sewerek ikimiz tawsiyesi uzerine bnnuda memnun kaldi cok mutlu oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi