• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

konu bos kalmasın :) kızlar ben peeling olarak Dermalogica Daily Microfoliant Arındırıcı Peeling in testerinı kullanmıştım inanılmaz güzel bir ürün kesinlikle kullanın derim suara cok fazla para haradım fiyatı oldukça yüksek bi ürün 200tl civarı ama 1 yıl rahat yeter de artar bile yumusacık bi his bırakıyor kesinlikle tahriş etmiyor içinde pirinç özleri oldugu için zamanla beyazlatıyormus bilginiz olsun eczacı tanıdıgınız varsa bi tane deneme boyu isteyin :)

konu bos kalmasın :) kızlar ben peeling olarak Dermalogica Daily Microfoliant Arındırıcı Peeling in testerinı kullanmıştım inanılmaz güzel bir ürün kesinlikle kullanın derim suara cok fazla para haradım fiyatı oldukça yüksek bi ürün 200tl civarı ama 1 yıl rahat yeter de artar bile yumusacık bi his bırakıyor kesinlikle tahriş etmiyor içinde pirinç özleri oldugu için zamanla beyazlatıyormus bilginiz olsun eczacı tanıdıgınız varsa bi tane deneme boyu isteyin :)
ayy baya pahalıymış benim çatlak kremmim azaldı 480 küsür ona wercem bunada weremem daha uygun bi peeling warmı tawsiye?

2014-08-21 11.07.44.jpg

Benim vazgecilmezlerim bunlarmis :)
Haftasonu 4 haftalik tatile cikiyorum ve makyaj cantami düzenledim

Kiko ve Sleek Alliklarim
Essence far bazim, p2 sivi far, Kiko göz paletim, essence far/aydinlatici, Kiko sivi farim, wet n wild far paleti
Maybelline fit me kapatici, Max Factor cc cream, Revlon PhotoReady Fondoten, Chanel Vitalumiere Aqua Fondoten, Dior Ruj, Clinique Kapatici, Mac Ruj, ve astor LipButterlar...

ayy baya pahalıymış benim çatlak kremmim azaldı 480 küsür ona wercem bunada weremem daha uygun bi peeling warmı tawsiye?
ben diadermine kullanıyorum cok ucuz :) birde clinicte vardı peelng o ikiisnn arasında kalıyor clinictekini deneme sansın olursa dene derim canım yada dermotoliganınkini belki bi arkasınla ortak alabilirisin ;) buarada senn catlak kremin gercekten işe yarıyormu tam adını yazarmısın yalnız benm catlaklar 17 yıllık :(

ben diadermine kullanıyorum cok ucuz :) birde clinicte vardı peelng o ikiisnn arasında kalıyor clinictekini deneme sansın olursa dene derim canım yada dermotoliganınkini belki bi arkasınla ortak alabilirisin :KK66: buarada senn catlak kremin gercekten işe yarıyormu tam adını yazarmısın yalnız benm catlaklar 17 yıllık :KK43:
cnm yıl fark etmio j.lo bile bunu kulanıyomuş%100 garantisi war ama 1 tüpte geçmio tabi 3 tüpte anca buda nerden baksan 1.500 tl üstlerde ayrıntılı açıklamıştım fotosuda war bakim bi sen de bak denk gelirsem yazarım

ben diadermine kullanıyorum cok ucuz :) birde clinicte vardı peelng o ikiisnn arasında kalıyor clinictekini deneme sansın olursa dene derim canım yada dermotoliganınkini belki bi arkasınla ortak alabilirisin :KK66: buarada senn catlak kremin gercekten işe yarıyormu tam adını yazarmısın yalnız benm catlaklar 17 yıllık :KK43:
47. sayfayı oku cnm

Eki Görüntüle 1223019

Kiko ve Sleek Alliklarim
Essence far bazim, p2 sivi far, Kiko göz paletim, essence far/aydinlatici, Kiko sivi farim, wet n wild far paleti
Maybelline fit me kapatici, Max Factor cc cream, Revlon PhotoReady Fondoten, Chanel Vitalumiere Aqua Fondoten, Dior Ruj, Clinique Kapatici, Mac Ruj, ve astor LipButterlar...
Makyaj çantanı nerden aldin canim??

diadermine high tolerance yüz temizleme jeli çok memnun olduğum bi ürün yaklaşık 2 yıldır kullanırım makyajımı temizlemek için cildime çok iyi geliyor paraben içermediği içinde seviyorum,flormar kaş farımda vazgeçemeyeceğim ürünler arasına girdi onu sürmeden dışarı çıkamıyorum sanki, en açık rengini kullanıyorum çokta bereketli bi ürün

47. sayfayı oku cnm
canım bu kremi arastırdım az önce cok tsk edrim ayrıca bu krem botox ekliyimiş kırıskılıklara cok iyi geliyormus aklında bulunsun kullanmak istersin belki bende alıcam bu kremden ve azcık kaz ayaklarımada kullanmayı düşünüyorum :))
bak burda yazıyo http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/strivectin-sd-Çatlak-kremi.143227/

birde canım bak burda kremin fiyatı cok düşük neden acaba http://cerrahoglueczanesi.com.tr/ecz/ayrintili.php?wIDURUN=1347

Son düzenleme:
canım bu kremi arastırdım az önce cok tsk edrim ayrıca bu krem botox ekliyimiş kırıskılıklara cok iyi geliyormus aklında bulunsun kullanmak istersin belki bende alıcam bu kremden ve azcık kaz ayaklarımada kullanmayı düşünüyorum :))
bak burda yazıyo http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/strivectin-sd-Çatlak-kremi.143227/
biliyorum cnm şuan hiç kırışmam yok ama başlayınca aklımmda kesinlikle önce şu çatlakları halledeyimde ozamanada kırışırım zaten hahaha :KK53::KK45::D:D çok pahalı ama ya :KK62:

Eki Görüntüle 1223019

Kiko ve Sleek Alliklarim

Böyle makyaj cantalarinin icine bakmak cok hosuma gidiyor :). Max Factor CC Creamden memnunmusun? Kendisi benim yüzümü mafettide :(

Böyle makyaj cantalarinin icine bakmak cok hosuma gidiyor :). Max Factor CC Creamden memnunmusun? Kendisi benim yüzümü mafettide :KK43:

eh iste, karma ciltler icin pek uygun degil gibi. parlatiyor ve ciltte agirlik yapiyor biraz. ama bb cc creamlerde renk sorunum var benim, pek uygununu bulamiyorum. bunun rengide uydugu icin kullaniyorum.
Garnier bundan daha iyi ama

O

Oooh my got:KK43::mad: yok mu benzerini bulabilecegimiz bir yer canımo_O

hic bi fikrim yok tatlim, bende düzenli durmasi adina aldim. diger makyaj cantalarimda karman corman oluyordu

Back