- 14 Ağustos 2014
- 3
- 1
- 1
Canım BB ve CC kremlerin olduğu yerde 3 al 2 öde yazıyorduWatsonsta ki indirim bakım ürünleri diye biliyorum ben.
Canım BB ve CC kremlerin olduğu yerde 3 al 2 öde yazıyordu
Valla bacı ben de rafteki etiketin yalancısıyım BB kremlerin olduğu sırada bu etiketi görünce söyleyeyim dedim ama açıkçası ben ürünü pırıltılı olduğunu almaktan vazgeçtiğim için çok da incelemedim. Kızlar bu arada Gratiste 15-16-17 ağustos tarihlerine özel şu çoook meşhur The Balm'ın Nude tude ve jovi makyaj paletlerinde Gratis card'a %50 indirim var ilgilenenlere duyrulur kesin bilgidir yayalımKatalogdan tekrar kontrol ettim bakım ürünlerinde var. Elinde katalog yoksa watsons facebook sayfasından bakabilirsin
Keşke bb kremde de olsaydı yedeklerdim hemen
Valla bacı ben de rafteki etiketin yalancısıyım BB kremlerin olduğu sırada bu etiketi görünce söyleyeyim dedim ama açıkçası ben ürünü pırıltılı olduğunu almaktan vazgeçtiğim için çok da incelemedim. Kızlar bu arada Gratiste 15-16-17 ağustos tarihlerine özel şu çoook meşhur The Balm'ın Nude tude ve jovi makyaj paletlerinde Gratis card'a %50 indirim var ilgilenenlere duyrulur kesin bilgidir yayalım
Topik sahibi kryolan demişti canım.görmedin galibaHatunlaaaar
Bu aralar yine kozmetik çılgınlığım tuttu , deli gibi bloglardan kozmetik ürünleri yorumlarına bakıyorum ve kafayı kapatıcıya takmış haldeyim elimde 4 tane olmasına rağmen
Ama böyle daha iyi bişi istiyorum kapatıcılık özelliği daha iyi olan var mı önerisi olan ?
Onu fondöten için dememiş miydiTopik sahibi kryolan demişti canım.görmedin galiba
Anladım canımOnu fondöten için dememiş miydiKryolan profosyonel ürünlerdir ve yapısı da biraz ağırdır. Ben daha çok günlük kullanım için istiyorum ve mümkünse de birazcık cüzzi bir rakamlı ürün
aynen mesela jovi paletinde 2 rujj fırat boy allık marylou aydınlatıcı ve 12 tane far var yani bu paletin yanına sadece rimel ve fondoten lazım :)) ben severek kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederimm :))Valla bacı ben de rafteki etiketin yalancısıyım BB kremlerin olduğu sırada bu etiketi görünce söyleyeyim dedim ama açıkçası ben ürünü pırıltılı olduğunu almaktan vazgeçtiğim için çok da incelemedim. Kızlar bu arada Gratiste 15-16-17 ağustos tarihlerine özel şu çoook meşhur The Balm'ın Nude tude ve jovi makyaj paletlerinde Gratis card'a %50 indirim var ilgilenenlere duyrulur kesin bilgidir yayalım
mac marka kapatıcının cok iyi oldgunu duydum ama deneme sansım olmadı ben ayrı bir kapatıcı kullanmıyorum son aldığım loreal true match fondoten kullanıyorum ve gerek kalmıyor üstelik fiyatıda indrimde (watsonsta bayram indirimi) %40 dı cok uyguna gelmişti.Hatunlaaaar
Bu aralar yine kozmetik çılgınlığım tuttu , deli gibi bloglardan kozmetik ürünleri yorumlarına bakıyorum ve kafayı kapatıcıya takmış haldeyim elimde 4 tane olmasına rağmen
Ama böyle daha iyi bişi istiyorum kapatıcılık özelliği daha iyi olan var mı önerisi olan ?
Mac'in namını ben de çok duydum ama yaşadığım şehirde malesef mac görmedim ve denemeden ürün almak pek adedim değildir çünkü birine çok iyi gelen bana iyi gelmeyebiliyor bu kez onca parama acıyorum.mac marka kapatıcının cok iyi oldgunu duydum ama deneme sansım olmadı ben ayrı bir kapatıcı kullanmıyorum son aldığım loreal true match fondoten kullanıyorum ve gerek kalmıyor üstelik fiyatıda indrimde (watsonsta bayram indirimi) %40 dı cok uyguna gelmişti.
Aynen bacı ben de yıllardır Catherine Arley Silky touch kullanıyorum ve mükemmel bir şey cildim bebeksi oluyor kapatıcılığı da oldukça kaliteli. Geçenlerde baktım yine burda 5,5 Lira stoklasam mı dedim ama elimdeki daha yarılanmadı bileO kadar paralar verdim loreal, max factor, lancome gibi ürünler denedim ama 10 liralık catherine arley pudrası kadar etkilisini görmedim. Eskiden pudra öncesi fondoten kullanırdım. Artık sadece göz kapatıcısı ile pudra ile işimi görüyorum. Kaliteli bir sünger alarak rahatça kullanabilirsiniz :)
Kapatıcısını da deneyeyim o halde:)Aynen bacı ben de yıllardır Catherine Arley Silky touch kullanıyorum ve mükemmel bir şey cildim bebeksi oluyor kapatıcılığı da oldukça kaliteli. Geçenlerde baktım yine burda 5,5 Lira stoklasam mı dedim ama elimdeki daha yarılanmadı bile
Kapatıcısını da deneyeyim o halde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?