- 28 Kasım 2011
- 266
- 25
- 123
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmmBenim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?
İpek keseyi nerden aldın canım?Merhaba gerçekten çok begendim bende burayı,sağlıklı güzel bir cilt kadar insanı güzelleştiren başka birşeyin olmadığını düşünüyorum. Benim cildimde çok sorunlu değildi ama ışıl ışıl da değildi gozeneklerim dolu doluydu bide özellikle burnum pul pul soyuluyordu.böyle olunca da fondöten kullansam da belli oluyordu ben yine burdan duyarak ipek kese ile yüzümü keselemeye başladım banyoda çok farketti pul pul soyulmuyor daha az siyah noktam var artık bu arada temizleme jeli tonikte kullanıyorum aynı zamanda ama ipek kesenin daha çok ise yaradığını düşünüyorum peeling bi nevi. Fondoten olarakta max factor kullanıyordum ama bitince mutlaka kryolan alicam bb krem de pure beauty kullanıyorum balm da var ama pure beauty daha güzel ama o da bitsin missha alicam.onun dışında burdan bi çok şey var almayı düşündüğüm
Sitenin yeni hali benim için de eziyet oldu.ben de tlfdan giriyorum.msj yazarken bir bakıyorum yazdıklarım en üste sıçramış, alıntıladığım kişinin yazılarının arasına girmiş.bu ne yaaaaa!!!!kızlar giriyor. te berbat olmus..banabakıyorılan cevapları bulamadım..alıntı yapamıyorum..zaten evde sedece tel den girebiliyorum o zaman hıc hıc bısey goremıyorum..(((
ya su maybellının rujunu en sonunda dogru sekılde kulandım ve de bayıldım bayıldım..cok teşekkur ederim
Top shop tu sanırım,gratis,watsons filan yoktu buralarda.birde internetten alabilirsin.İpek keseyi nerden aldın canım?
Merhaba gerçekten çok begendim bende burayı,sağlıklı güzel bir cilt kadar insanı güzelleştiren başka birşeyin olmadığını düşünüyorum. Benim cildimde çok sorunlu değildi ama ışıl ışıl da değildi gozeneklerim dolu doluydu bide özellikle burnum pul pul soyuluyordu.böyle olunca da fondöten kullansam da belli oluyordu ben yine burdan duyarak ipek kese ile yüzümü keselemeye başladım banyoda çok farketti pul pul soyulmuyor daha az siyah noktam var artık bu arada temizleme jeli tonikte kullanıyorum aynı zamanda ama ipek kesenin daha çok ise yaradığını düşünüyorum peeling bi nevi. Fondoten olarakta max factor kullanıyordum ama bitince mutlaka kryolan alicam bb krem de pure beauty kullanıyorum balm da var ama pure beauty daha güzel ama o da bitsin missha alicam.onun dışında burdan bi çok şey var almayı düşündüğüm
kızlar yaa site berbat olmus..bana yazılan cevapları bulamadım..alıntı yapamıyorum..zaten evde sedece tel den girebiliyorum o zaman hıc hıc bısey goremıyorum..(((
ya su maybellının rujunu en sonunda dogru sekılde kulandım ve de bayıldım bayıldım..cok teşekkur ederim
Ciltte çok doğal duruyor ama doğal bir ışıltı veriyor,aslında çok begendim pure beauty i ama missha yi merak ediyorumPure beauty düşünüyorsan watsonsta 3 al 2 öde kampanyası var haberin olsunDün kolumda tester denedim böyle simli birşeydi almadım o yüzden
Bilemedim ki gülüm ben bileğimdeki damarlarımın üzerine sürdüm bir de baktım pırıl pırıl :O Dedim bunu yüzüme sürersem disco topuna dönerimCiltte çok doğal duruyor ama doğal bir ışıltı veriyor,aslında çok begendim pure beauty i ama missha yi merak ediyorum
Yani dediğim gibi paril paril olmuyor ben aydınlık ve ışıltılı seviyorum birsürü denedim en iyisi buydu benim istediğine göre mat seviyorsan balm olabilir mat bişey çünkü ve rengi bana göre koyu biraz.Bilemedim ki gülüm ben bileğimdeki damarlarımın üzerine sürdüm bir de baktım pırıl pırıl :O Dedim bunu yüzüme sürersem disco topuna dönerimBen mat bitişleri sevdiğimden bana fazla ışıltılı geldi sanırım
Pure beauty düşünüyorsan watsonsta 3 al 2 öde kampanyası var haberin olsunDün kolumda tester denedim böyle simli birşeydi almadım o yüzden
TE="mavi_bal, post: 36495480, member: 484927"]Yaaaaanolcak o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?