Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmmBenim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?

Bu ürün çok çabuk oksitlendiğini okudum bir çok blogda bir de kapatıcılık çok azmış maalesef [/QUOTE]
ositlendiğini duydum hatta kremin tüpten cıkıs yerinde koyulaşma var ama bu cildimde olmadı ki acık tenliyimdir.Kapatacılığa gelirsek bu sadece BB krem fondoten değil hatta ben dermotaliga nın renkli nemlendiricini kullandım ki dermotoliganın ürünlerne bayılırım kötüsü yok suana kadar kullandıgım bütün ürünleri tatminkardı benim için onda da kapatıcılık yoktu ama nemlendirmesi gün boyu devam ediyordu güzel bi ürün maddi acıdan rahatsanız başka hiçbir ürüne bakmayın derim balm da nemlendirme yok mesela birde benim kullandığım maybeline avon calming effects gibi fondatenlerde bunun gibiydi kapatmıyordu.tabi bu tarz ürünleri kullanmadan almamak gerekiyor benm cildimde oksitlenme yapmamıstr ama baskalrında yapabilir yada sivilce yapabilir hepsi olabilir ama gidip küçük bi alanda denemek gerekir diye düşünüyorum canım

[QUcanım,E="bikullanici, post: 36duyuyoruember: 338474"]Bu ürün çok çabuk oksitlendiğini okudum bir çok blogda bir de kapatıcılık çok azmış maalesef [/QUOTE]
ositlendiğini duydum hatta kremin tüpten cıkıs yerinde koyulaşma var ama bu cildimde olmadı ki acık tenliyimdir.Kapatacılığa gelirsek bu sadece BB krem fondoten değil hatta ben dermotaliga nın renkli nemlendiricini kullandım ki dermotoliganın ürünlerne bayılırım kötüsü yok suana kadar kullandıgım bütün ürünleri tatminkardı benim için onda da kapatıcılık yoktu ama nemlendirmesi gün boyu devam ediyordu güzel bi ürün maddi acıdan rahatsanız başka hiçbir ürüne bakmayın derim balm da nemlendirme yok mesela birde benim kullandığım maybeline avon calming effects gibi fondatenlerde bunun gibiydi kapatmıyordu.tabi bu tarz ürünleri kullanmadan almamak gerekiyor benm cildimde oksitlenme yapmamıstr ama baskalrında yapabilir yada sivilce yapabilir hepsi olabilir ama gidip küçük bi alanda denemek gerekir diye düşünüyorum canım[/QUOTE]
Ay canım , bu oksitlenmeyi senden duyuyorum ilk defa.oksitlenme işlemi yüzde nasıl anlaşılıyor canım? Yani kızarma falan mı yapıyor? Hani demissin ya önce küçük bir yerde dene diye.ordan nasıl anlarız?

kızlar yaa site berbat olmus..bana yazılan cevapları bulamadım..alıntı yapamıyorum..zaten evde sedece tel den girebiliyorum o zaman hıc hıc bısey goremıyorum..(((
ya su maybellının rujunu en sonunda dogru sekılde kulandım ve de bayıldım bayıldım..cok teşekkur ederim

Merhaba gerçekten çok begendim bende burayı,sağlıklı güzel bir cilt kadar insanı güzelleştiren başka birşeyin olmadığını düşünüyorum. Benim cildimde çok sorunlu değildi ama ışıl ışıl da değildi gozeneklerim dolu doluydu bide özellikle burnum pul pul soyuluyordu.böyle olunca da fondöten kullansam da belli oluyordu ben yine burdan duyarak ipek kese ile yüzümü keselemeye başladım banyoda çok farketti pul pul soyulmuyor daha az siyah noktam var artık bu arada temizleme jeli tonikte kullanıyorum aynı zamanda ama ipek kesenin daha çok ise yaradığını düşünüyorum peeling bi nevi. Fondoten olarakta max factor kullanıyordum ama bitince mutlaka kryolan alicam bb krem de pure beauty kullanıyorum balm da var ama pure beauty daha güzel ama o da bitsin missha alicam.onun dışında burdan bi çok şey var almayı düşündüğüm

ben de aşık olduğum ürünlerimi paylaşıyorum....

• parfüm 4 yıldır = chanel chance ((daha önce tommy ve hugo boss intense))
  • yüz temizliği 2 yıldır = sebamed face and body wash
  • ek olarak protex ultra turuncu kalıp sabun çok da ekonomik ve yanılmıyorsam 6 yıldır benimle
  • el kremi = neutrogena konsantre formül
  • rimel = avon shock ve oriflame maxi lash
  • diş macunu = ipana 7 ya da colgate white now
  • ruj 4 yıl= avon ultra colour -chilli- (yemek yemediiim sürece bozulmaz)
  • pudra = max factor creme puff 41
  • göz kalemi = hem üzerine likit olarak hem de içe, avon asansörlü kalemler, özellikle blackest black
  • bulamazsam golden rose asansörlü kalem black
  • eşim için de adidas team force roll on ve edt (ben bayıldıım için
  • güneş kremi = sebamed 50+
  • saçlarım için = bepanten ve evigen ampul ((ek olarak badem, zeytin, susam, argan yağı))
  • saç kremi = wella pro series

İpek keseyi nerden aldın canım?

Sitenin yeni hali benim için de eziyet oldu.ben de tlfdan giriyorum.msj yazarken bir bakıyorum yazdıklarım en üste sıçramış, alıntıladığım kişinin yazılarının arasına girmiş.bu ne yaaaaa!!!! maybelinn ruju sonunda doğru kullandım demişsin.onu merak ettim daha önce na s ıl kullanıyordun ruju diye..

Pure beauty düşünüyorsan watsonsta 3 al 2 öde kampanyası var haberin olsun :) Dün kolumda tester denedim böyle simli birşeydi almadım o yüzden

Dün watsons'a gittiğimde bu rujun tester denedim ne bileyim enerjimiz pek uyuşmadı gibi

Pure beauty düşünüyorsan watsonsta 3 al 2 öde kampanyası var haberin olsun Dün kolumda tester denedim böyle simli birşeydi almadım o yüzden
Ciltte çok doğal duruyor ama doğal bir ışıltı veriyor,aslında çok begendim pure beauty i ama missha yi merak ediyorum

Ciltte çok doğal duruyor ama doğal bir ışıltı veriyor,aslında çok begendim pure beauty i ama missha yi merak ediyorum
Bilemedim ki gülüm ben bileğimdeki damarlarımın üzerine sürdüm bir de baktım pırıl pırıl :O Dedim bunu yüzüme sürersem disco topuna dönerim Ben mat bitişleri sevdiğimden bana fazla ışıltılı geldi sanırım

Şimdi ben ipek kese kullanıp ciltteki ölü deriyi atıyorum sonra bura bir arkadaş söylemişti ama kimdi hatirlamiyorum yuzukle siyah noktalarimi temizliyorum sonra temizlenen gozenekler için ne yapmalıyım bu konuda tonik gerek biliyorum ama daha etkili ne olabilir yada hangi tonik bu konuda iyidir sonra da cildi beslemek gerek bunun için de bakım yağları çok iyi diye duymustum.papatya,argan vs ama hangisi acaba ne ise yarıyor bilen var mi bir de güvenilir bir yer bilen var mi almak için doğal olmasi önemli.

Yani dediğim gibi paril paril olmuyor ben aydınlık ve ışıltılı seviyorum birsürü denedim en iyisi buydu benim istediğine göre mat seviyorsan balm olabilir mat bişey çünkü ve rengi bana göre koyu biraz.

Ben de kullandığım ve memnun kaldığım ürünleri paylaşmak istiyorum.
Öncelikle mutlaka her hafta vücudumla birlikte yüzüme kese yapıyorum. Yüzüm için ayrı bir kese kullanıyorum. watsons'tan yeni bir tane aldım cilt+yüz kesesi. Cilt bakım ürünü olarak clinique'ten
  • Liquid Facial Soap Hassas Ciltlere Özel Yüz Temizleme Jeli
  • Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon 2
  • Dramatically Different Nemlendirici Losyon kullanıyorum.
göz kalemi olarak estee louderden
Double WearStay-in-Place Eye Pencil kullanıyorum. aynı zamanda eye liner olarak da kullanılabilen bir ürün.

eye liner
olarak estee louderden
Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner ve lorealden jel eye liner kullanıyorum. ikisi de çok güzel. esteeninki suyla yıkamayla bile çıkmıyor. jel eye linerin ise sürümü çok rahat.

güneş kremi olarak avenee nin 50 faktörlük güneş kremini kullanıyorum yüzüme. vücut ve yüz kremi ayrı. yaz aylarına doğru setleri çıkıyor indirimli oluyor biraz daha.

ayrıca ddf ten sülfür içerikli kil maskesi almıştım 115 liraydı galiba. hiç memnun kalmadım. Satıcı kadın öve öve bitiremedi. resmen parayı çöpe attım. almak isteyen arkadaşlar varsa önermiyorum

Bir de makyaj temizleyici olarak lorealin göz ve dudak makyaj temizleyicisi var çok çok memnunum. diğer kremsi yapıda olan makyaj temizleyicisinden memnun kalmadım. zaten dışarıdan geldikten sonra yüzünüzü güzel bir temizleme jeli ile yıkayınca allık fondöten pudra ne varsa akıp gidiyor. göz makyajı için de söylediğim makyaj temizleyicisi yeterli oluyor.
Daha önce nivea ve garnierin göz ve dudak makyaj temizleyicilerini kullanmıştım loreal kadar iyi değil kesinlikle.

bioderma sebium foaming gel
bioderma h2O
elseve mucizevi yağ
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

kızlar artık telden girmediğim için hala çekim yapma fırsatı bulamadım size sürekli aldığım 2 üründen bahsedicem geçen ekliycem demiştim eğer sizde benim gibi şekerli koku vs.. vanilya aşığıysanız size şiddeeeeetle öneriyorum bee beauty wücud peelingi inanılmaz güzel bi peeling yapınca bebek gibi cilt oluyo we durulatınca bi yağ vücudu kaplıyo oda nem sağlıyo wee arkasından aşk yaşadığım palmolive wanilya duş jeim harikalarr sonraaa misss gibi kokun bana teşekkür edin

Eklentiler

• Product_153_Medium.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 98
  • SG_2577055.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 82
TE="mavi_bal, post: 36495480, member: 484927"]Yaaaaa nolcak o zaman

Bir çok blog var makyaj üzerine oralardan araştırma yapabilirsiniz. 3 ayda bir yenisini alabilirim diye düşünürseniz alın derim ben.[/QUOTE]
Herhangi bir şeyi düzenli kullanma alışkanlığım yok maalesef.o yüzden 3 ay olur 6 ay olur bilemem.benim için önemli olan çok pahalı olmayan düzgün bir ürün.bloglara da pek güvenemiyorum maalesef.nasıl oluyorsa denedikleri her ürüne bayılıyorlar.senin güvendiğin bloglar varsa bana söyleyebilirsin.teşekkürler canım[/QUOTE]

Ben hemen hemen tüm blogları takip ettiğim için artısınıda eksisinide görüyorum. Mine Canan bir karşılık beklemeden blog yazar onu okuyabilirsin. Sonra Miss Poine oldukça dobradır. Başka Görkem Karman çok profesyoneldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…