- 28 Kasım 2011
- 266
- 25
- 123
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmmBenim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?
Bu ürün çok çabuk oksitlendiğini okudum bir çok blogda bir de kapatıcılık çok azmış maalesef [/QUOTE]
ositlendiğini duydum hatta kremin tüpten cıkıs yerinde koyulaşma var ama bu cildimde olmadı ki acık tenliyimdir.Kapatacılığa gelirsek bu sadece BB krem fondoten değil hatta ben dermotaliga nın renkli nemlendiricini kullandım ki dermotoliganın ürünlerne bayılırım kötüsü yok suana kadar kullandıgım bütün ürünleri tatminkardı benim için onda da kapatıcılık yoktu ama nemlendirmesi gün boyu devam ediyordu güzel bi ürün maddi acıdan rahatsanız başka hiçbir ürüne bakmayın derim balm da nemlendirme yok mesela birde benim kullandığım maybeline avon calming effects gibi fondatenlerde bunun gibiydi kapatmıyordu.tabi bu tarz ürünleri kullanmadan almamak gerekiyor benm cildimde oksitlenme yapmamıstr ama baskalrında yapabilir yada sivilce yapabilir hepsi olabilir ama gidip küçük bi alanda denemek gerekir diye düşünüyorum canım