• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Avonun cokk begendigim balm i. Dudagimin rengini canlandiriyor ve hafif bir kirmizilik katiyor. Cok dogal duruyor favorim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 81
canım ben balm ın bb kremini kullanıyorum oldukça iyi yüzüme canlılık veriyor tavsiye ederim yağlı cildi olanlar bile bence güvenle kullanabilirler içinde 15 faktörlü güneş koruması da var ve göz altına dahi uygulanabiliyor bu bence önemli ayrı bi kapatıcıyla ugrasmana gerek kalmıyor.Balm ürünlerini gratislerden bulabilirsin ama özellikle indirimleri takip et normalde fiyatları yüksek indirimlerde neredeyse yarıya düşüyor ;) en yakın indirim sanırım bayramda olur.
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmm:KK15:Benim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?:KK51:[/QUOTE]
renkli nemlendirici zaten içinde güneş korumasıda var ben gece özel zamanlarda loreal true match kullanıyorum fonfoten olarak gündüz de bunu kullanıyorum işe giderken fondoten yerine bu krem daha kullanışlı benim için :) ilk basta ciltte parlama yapsada sanki içinde pudra varmıs gibi gün içerisinde matlaşıyor yani yağlı olan ciltlerde kullanabilerler.

Oncelikle ogrenci oldugum icin benim kullandigim urunler oyle cok pahali markalarin degilde fiyati uygun ve memnun oldugum urunler :KK45:
1.Simdi en onde duran pembe şişeli şey oriflame nin pudrasi.duştan ciktiktan sonra kurulanip tum vucuduma uyguluyorum, mukemmel kokuyo. Cokta bereketli ben 1 yildir kullaniyorum yari olmadi.fiyati da 15 tl civarindaydi.

2. Beyaz sisede olan BEBAK aci badem sutu. Ben gratisten her bitisinde aliyorum, goz makyajimi silmek icin kullaniyorum cokk memnunum. Fiyatu da 10 tl civari

3. Pembe siseli el kremi de avonun. Fecii memnunum ben. Geceden suruyorum ve sabah kalktigimda mukemmel kokusu kalmis oluyor ve yumusacik ellerim oluyor:KK52:

4. Nivea invisible deodarant. Siyah ve sari lekeleri önlüyor kokusu da parfum gibi bayiliyorum :KK59: Roll on larim da var onlarda niveanin onlari cekmedim ama.nivea bana gore en iyisi diyebilirim

5. Makyaj temizleme mendili. Freshn softun gratisten almistim 4 tl civariydi sanirim

6. Kirmizi olan fircasini tuttugum rimelim oriflamenin. Alirken fircasi ne tuhaf demisim ama iyiki almisim. Maybellinenin rimeline tas cikarir o derece.1 yil once almistim 17 tl civarindaydi

7. Goz alti morluklarim cok olmadigi icin avonun kapaticisi yetiyor bana memnunumda, indirimdeyken 6 tl civari oluyor

!!!!!tek memnun olmadigim ortada duran maybellinenin pudrasi. Kalip gibi duruyor yuzumde ve simli. İgrenc duruyor, aldigimdan beri 2 kere anca kullanmisimdir:KK43:

Sorunuz olursa cevaplayabilirim :KK15:

The balmin alligini onermissiniz ama hangisi oldugunu goremedim ben. Yazarsaniz cok sevinirim
the balm fırat boy mat olan bi allık ve cok hos bronzlaşmadan öncede sonrada aynı güzellikte durdu bende ama biraz içinde parıltılar olsun dersen hot mama favorim yalnız biraz tozutuyo aklında bulunsun ;)google amca ya balm allık yaz görsellere tıkla ordanda net görebilirsin :))

kızlar benim topik iyce patlamış ben bile yetişemez oldum :D yakın zamanda duş jeli we wücut peelingi tawsiyem olucak eskiden telefondan tak tak hemen ekliodum kazen artık uygulama olmuyacak dedi bilmiom nası olcak en yakın zamanda eklerim

kızlar benim topik iyce patlamış ben bile yetişemez oldum :D yakın zamanda duş jeli we wücut peelingi tawsiyem olucak eskiden telefondan tak tak hemen ekliodum kazen artık uygulama olmuyacak dedi bilmiom nası olcak en yakın zamanda eklerim
evet topik cok iyi ya ilk takip ettiğim topik bu benim :)) kutlarım seni bu topik için :)

Uygul
aUygulama olmucak ne demek canim? Msj yazmak işkence resmen.reklamlardan mesajları bulamıyorum.:KK43::KK61:

Eğer mis gibi şeftali kokusuna benim gibi bayılıyorsanız, o zaman bu yaz alıp her gün kullandığım bu vücut spreyini MUTLAKA denemelisiniz!

Body Shop - Vineyard Peach Body Mist :KK72:

The+Body+Shop+Vineyard+Peach+Body+Mist.jpg

canım ben balm ın bb kremini kullanıyorum oldukça iyi yüzüme canlılık veriyor tavsiye ederim yağlı cildi olanlar bile bence güvenle kullanabilirler içinde 15 faktörlü güneş koruması da var ve göz altına dahi uygulanabiliyor bu bence önemli ayrı bi kapatıcıyla ugrasmana gerek kalmıyor.Balm ürünlerini gratislerden bulabilirsin ama özellikle indirimleri takip et normalde fiyatları yüksek indirimlerde neredeyse yarıya düşüyor ;) en yakın indirim sanırım bayramda olur.
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmm:KK15:Benim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?:KK51:[/QUOTE]

Bu ürün çok çabuk oksitlendiğini okudum bir çok blogda bir de kapatıcılık çok azmış maalesef :(

Oncelikle ogrenci oldugum icin benim kullandigim urunler oyle cok pahali markalarin degilde fiyati uygun ve memnun oldugum urunler :KK45:
1.Simdi en onde duran pembe şişeli şey oriflame nin pudrasi.duştan ciktiktan sonra kurulanip tum vucuduma uyguluyorum, mukemmel kokuyo. Cokta bereketli ben 1 yildir kullaniyorum yari olmadi.fiyati da 15 tl civarindaydi.

2. Beyaz sisede olan BEBAK aci badem sutu. Ben gratisten her bitisinde aliyorum, goz makyajimi silmek icin kullaniyorum cokk memnunum. Fiyatu da 10 tl civari

3. Pembe siseli el kremi de avonun. Fecii memnunum ben. Geceden suruyorum ve sabah kalktigimda mukemmel kokusu kalmis oluyor ve yumusacik ellerim oluyor:KK52:

4. Nivea invisible deodarant. Siyah ve sari lekeleri önlüyor kokusu da parfum gibi bayiliyorum :KK59: Roll on larim da var onlarda niveanin onlari cekmedim ama.nivea bana gore en iyisi diyebilirim

5. Makyaj temizleme mendili. Freshn softun gratisten almistim 4 tl civariydi sanirim

6. Kirmizi olan fircasini tuttugum rimelim oriflamenin. Alirken fircasi ne tuhaf demisim ama iyiki almisim. Maybellinenin rimeline tas cikarir o derece.1 yil once almistim 17 tl civarindaydi

7. Goz alti morluklarim cok olmadigi icin avonun kapaticisi yetiyor bana memnunumda, indirimdeyken 6 tl civari oluyor

!!!!!tek memnun olmadigim ortada duran maybellinenin pudrasi. Kalip gibi duruyor yuzumde ve simli. İgrenc duruyor, aldigimdan beri 2 kere anca kullanmisimdir:KK43:

Sorunuz olursa cevaplayabilirim :KK15:

The balmin alligini onermissiniz ama hangisi oldugunu goremedim ben. Yazarsaniz cok sevinirim

Bebak çok bereketli bir ürün bitsin diye gözünün içine bakıyorum resmen :) O bitse garnier kusursuz makyaj temizleme suyuna geçicem ama aylardır bitmiyor bir türlü.

Arkadaşlar bir türlü resim yükleyemedim sizlere tanıtacaktım :/

Neyse benim cildim yağlıdır şimdiye dek sayısız göz kalemi kullandım hepsi ya aktı ya dağıldı yumruk yemişe döndüm :D

Flormarın tahta kalemini aldım ama bu yağlı kalemi değil dış tengi beyaz olandan fiyatı da 3.75 liraydı. Sabah sürdüm ve akşama dek ne aktı ne bulaştı gerçekten çok memnun kaldım.

Yine flormarın yağlı olmayan tahta dudak kaleminden aldım aynı fiyata Nude renginden o da oldukça kalıcıydı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmm:KK15:Benim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?:KK51:

Bu ürün çok çabuk oksitlendiğini okudum bir çok blogda bir de kapatıcılık çok azmış maalesef :([/QUOTE]
Yaaaaa:eek:Eee nolcak o zamano_O

TE="mavi_bal, post: 36495480, member: 484927"]Yaaaaa:eek: nolcak o zamano_O[/QUOTE]

Bir çok blog var makyaj üzerine oralardan araştırma yapabilirsiniz. 3 ayda bir yenisini alabilirim diye düşünürseniz alın derim ben.[/QUOTE]
Herhangi bir şeyi düzenli kullanma alışkanlığım yok maalesef.o yüzden 3 ay olur 6 ay olur bilemem.benim için önemli olan çok pahalı olmayan düzgün bir ürün.bloglara da pek güvenemiyorum maalesef.nasıl oluyorsa denedikleri her ürüne bayılıyorlar.senin güvendiğin bloglar varsa bana söyleyebilirsin.teşekkürler canım:KK15:

Bu arada arkadaşlar bir üründen daha bahsetmek istiyorum. Açıkçası ben ucuzcu bir insanımdır ve şansıma mıdır bilmiyorum ama çok ucuza aldığım ürünlerde dahi çok güzel sonuçlar alıyorum.

Her neyse bugün flormara gittim ve şu meşhur mac fix plus ( makyaj sabitleyici ) ' in aynısından flormar da çıkarmış. Tester de vardı ben de almadan önce denedim ve şu sıcak havalarda yüzümden terler akarken bu sabitleyiciyi sıktıktan sonra cildim matlaştı ve terleme olayı olmadı aynı zamanda makyajımı da oldukça iyi sabitledi.

Böyle bir ürün almayı düşünenler mac fix plus'a tonla para ödemek yerine flormarın ürününü 14.50 liraya alabilirsiniz.

Hanimlar glissin sampuanini onermissiniz ama ben bugun gratise gittim ve siyah siseli olanida altin sarili olanida kokladim ama kokusu hicc hosuma gitmedi :KK43:
2 tane alana 1 tanede bedavaydi. Tanesi 10 tlydi. Yani 3 sisesi 20 tl. Bayada iyiydi fiyati aslinda ama kokusunu begenmedigim icin almadim, acaba saca uygulayinca kokusu guzellesir mi:KK53:

Bu arada Elsevin mucize yagi gratiste 10 tlye indirime girmiss..!!!!!
Saldirin kizlarrr :KK48::D

Hanimlar glissin sampuanini onermisolumluma ben bugun gratise gittim ve siyah siseli olanida altin sarili olanida kokladim ama kokusu hicc hosuma gitmedi :KK43:
2 tane alana 1 tanede bedavaydi. Tanesi 10 tlydi. Yani 3 sisesi 20 tl. Bayada iyiydi fiyati aslinda ama kokusunu begenmedigim icin almadim, acaba saca uygulayinca kokusu guzellesir mi:KK53:

Bu arada Elsevin mucize yagi gratiste 10 tlye indirime girmiss..!!!!!
Saldirin kizlarrr :KK48::D
Kullanabilirsin canım.ben siyahını kullanıyorum.memnunum.birçok kişi de olumlu yorum yapıyor.yalnız ilk fırsatta nashi argan alıcam:KK45:

Back