Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmmBenim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?[/QUOTE]canım ben balm ın bb kremini kullanıyorum oldukça iyi yüzüme canlılık veriyor tavsiye ederim yağlı cildi olanlar bile bence güvenle kullanabilirler içinde 15 faktörlü güneş koruması da var ve göz altına dahi uygulanabiliyor bu bence önemli ayrı bi kapatıcıyla ugrasmana gerek kalmıyor.Balm ürünlerini gratislerden bulabilirsin ama özellikle indirimleri takip et normalde fiyatları yüksek indirimlerde neredeyse yarıya düşüyor en yakın indirim sanırım bayramda olur.
the balm fırat boy mat olan bi allık ve cok hos bronzlaşmadan öncede sonrada aynı güzellikte durdu bende ama biraz içinde parıltılar olsun dersen hot mama favorim yalnız biraz tozutuyo aklında bulunsun google amca ya balm allık yaz görsellere tıkla ordanda net görebilirsin :))Oncelikle ogrenci oldugum icin benim kullandigim urunler oyle cok pahali markalarin degilde fiyati uygun ve memnun oldugum urunler
1.Simdi en onde duran pembe şişeli şey oriflame nin pudrasi.duştan ciktiktan sonra kurulanip tum vucuduma uyguluyorum, mukemmel kokuyo. Cokta bereketli ben 1 yildir kullaniyorum yari olmadi.fiyati da 15 tl civarindaydi.
2. Beyaz sisede olan BEBAK aci badem sutu. Ben gratisten her bitisinde aliyorum, goz makyajimi silmek icin kullaniyorum cokk memnunum. Fiyatu da 10 tl civari
3. Pembe siseli el kremi de avonun. Fecii memnunum ben. Geceden suruyorum ve sabah kalktigimda mukemmel kokusu kalmis oluyor ve yumusacik ellerim oluyor
4. Nivea invisible deodarant. Siyah ve sari lekeleri önlüyor kokusu da parfum gibi bayiliyorum Roll on larim da var onlarda niveanin onlari cekmedim ama.nivea bana gore en iyisi diyebilirim
5. Makyaj temizleme mendili. Freshn softun gratisten almistim 4 tl civariydi sanirim
6. Kirmizi olan fircasini tuttugum rimelim oriflamenin. Alirken fircasi ne tuhaf demisim ama iyiki almisim. Maybellinenin rimeline tas cikarir o derece.1 yil once almistim 17 tl civarindaydi
7. Goz alti morluklarim cok olmadigi icin avonun kapaticisi yetiyor bana memnunumda, indirimdeyken 6 tl civari oluyor
!!!!!tek memnun olmadigim ortada duran maybellinenin pudrasi. Kalip gibi duruyor yuzumde ve simli. İgrenc duruyor, aldigimdan beri 2 kere anca kullanmisimdir
Sorunuz olursa cevaplayabilirim
The balmin alligini onermissiniz ama hangisi oldugunu goremedim ben. Yazarsaniz cok sevinirim
evet topik cok iyi ya ilk takip ettiğim topik bu benim :)) kutlarım seni bu topik için :)kızlar benim topik iyce patlamış ben bile yetişemez oldum yakın zamanda duş jeli we wücut peelingi tawsiyem olucak eskiden telefondan tak tak hemen ekliodum kazen artık uygulama olmuyacak dedi bilmiom nası olcak en yakın zamanda eklerim
teşekkürler cnm gerçekten hepimiz için çok faydalı oldu :)evet topik cok iyi ya ilk takip ettiğim topik bu benim ) kutlarım seni bu topik için
aUygulama olmucak ne demek canim? Msj yazmak işkence resmen.reklamlardan mesajları bulamıyorum.kızlar benim topik iyce patlamış ben bile yetişemez oldum yakın zamanda duş jeli we wücut peelingi tawsiyem olucak eskiden telefondan tak tak hemen ekliodum kazen artık uygulama olmuyacak dedi bilmiom nası olcak en yakın zamanda eklerim
cnm iphonelarda app store oluyo ya uygulamalar ordan giriyodum kadınlar kulübüne o artık çalışmıyo kazen kullanmıycaz onu dediUygul
aUygulama olmucak ne demek canim? Msj yazmak işkence resmen.reklamlardan mesajları bulamıyorum.
Hımmmm tamam canımcnm iphonelarda app store oluyo ya uygulamalar ordan giriyodum kadınlar kulübüne o artık çalışmıyo kazen kullanmıycaz onu dedi
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmmBenim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?[/QUOTE]canım ben balm ın bb kremini kullanıyorum oldukça iyi yüzüme canlılık veriyor tavsiye ederim yağlı cildi olanlar bile bence güvenle kullanabilirler içinde 15 faktörlü güneş koruması da var ve göz altına dahi uygulanabiliyor bu bence önemli ayrı bi kapatıcıyla ugrasmana gerek kalmıyor.Balm ürünlerini gratislerden bulabilirsin ama özellikle indirimleri takip et normalde fiyatları yüksek indirimlerde neredeyse yarıya düşüyor en yakın indirim sanırım bayramda olur.
Oncelikle ogrenci oldugum icin benim kullandigim urunler oyle cok pahali markalarin degilde fiyati uygun ve memnun oldugum urunler
1.Simdi en onde duran pembe şişeli şey oriflame nin pudrasi.duştan ciktiktan sonra kurulanip tum vucuduma uyguluyorum, mukemmel kokuyo. Cokta bereketli ben 1 yildir kullaniyorum yari olmadi.fiyati da 15 tl civarindaydi.
2. Beyaz sisede olan BEBAK aci badem sutu. Ben gratisten her bitisinde aliyorum, goz makyajimi silmek icin kullaniyorum cokk memnunum. Fiyatu da 10 tl civari
3. Pembe siseli el kremi de avonun. Fecii memnunum ben. Geceden suruyorum ve sabah kalktigimda mukemmel kokusu kalmis oluyor ve yumusacik ellerim oluyor
4. Nivea invisible deodarant. Siyah ve sari lekeleri önlüyor kokusu da parfum gibi bayiliyorum Roll on larim da var onlarda niveanin onlari cekmedim ama.nivea bana gore en iyisi diyebilirim
5. Makyaj temizleme mendili. Freshn softun gratisten almistim 4 tl civariydi sanirim
6. Kirmizi olan fircasini tuttugum rimelim oriflamenin. Alirken fircasi ne tuhaf demisim ama iyiki almisim. Maybellinenin rimeline tas cikarir o derece.1 yil once almistim 17 tl civarindaydi
7. Goz alti morluklarim cok olmadigi icin avonun kapaticisi yetiyor bana memnunumda, indirimdeyken 6 tl civari oluyor
!!!!!tek memnun olmadigim ortada duran maybellinenin pudrasi. Kalip gibi duruyor yuzumde ve simli. İgrenc duruyor, aldigimdan beri 2 kere anca kullanmisimdir
Sorunuz olursa cevaplayabilirim
The balmin alligini onermissiniz ama hangisi oldugunu goremedim ben. Yazarsaniz cok sevinirim
Avonun cokk begendigim balm i. Dudagimin rengini canlandiriyor ve hafif bir kirmizilik katiyor. Cok dogal duruyor favorim
Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmmBenim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?
YaaaaaEee nolcak o zaman[/QUOTE]Bu ürün çok çabuk oksitlendiğini okudum bir çok blogda bir de kapatıcılık çok azmış maalesef
Kullanabilirsin canım.ben siyahını kullanıyorum.memnunum.birçok kişi de olumlu yorum yapıyor.yalnız ilk fırsatta nashi argan alıcamHanimlar glissin sampuanini onermisolumluma ben bugun gratise gittim ve siyah siseli olanida altin sarili olanida kokladim ama kokusu hicc hosuma gitmedi
2 tane alana 1 tanede bedavaydi. Tanesi 10 tlydi. Yani 3 sisesi 20 tl. Bayada iyiydi fiyati aslinda ama kokusunu begenmedigim icin almadim, acaba saca uygulayinca kokusu guzellesir mi
Bu arada Elsevin mucize yagi gratiste 10 tlye indirime girmiss..!!!!!
Saldirin kizlarrr