• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Katalogdan tekrar kontrol ettim bakım ürünlerinde var. Elinde katalog yoksa watsons facebook sayfasından bakabilirsin :KK66:
Keşke bb kremde de olsaydı yedeklerdim hemen :(
Valla bacı ben de rafteki etiketin yalancısıyım BB kremlerin olduğu sırada bu etiketi görünce söyleyeyim dedim ama açıkçası ben ürünü pırıltılı olduğunu almaktan vazgeçtiğim için çok da incelemedim. Kızlar bu arada Gratiste 15-16-17 ağustos tarihlerine özel şu çoook meşhur The Balm'ın Nude tude ve jovi makyaj paletlerinde Gratis card'a %50 indirim var ilgilenenlere duyrulur kesin bilgidir yayalım :-)

Valla bacı ben de rafteki etiketin yalancısıyım BB kremlerin olduğu sırada bu etiketi görünce söyleyeyim dedim ama açıkçası ben ürünü pırıltılı olduğunu almaktan vazgeçtiğim için çok da incelemedim. Kızlar bu arada Gratiste 15-16-17 ağustos tarihlerine özel şu çoook meşhur The Balm'ın Nude tude ve jovi makyaj paletlerinde Gratis card'a %50 indirim var ilgilenenlere duyrulur kesin bilgidir yayalım :-)

Özellikle yapıyorlar zaten bütün ürünlerde varmış gibi gösteriyorlar maalesef :(

Hatunlaaaar :KK54:

Bu aralar yine kozmetik çılgınlığım tuttu , deli gibi bloglardan kozmetik ürünleri yorumlarına bakıyorum ve kafayı kapatıcıya takmış haldeyim elimde 4 tane olmasına rağmen :KK22:

Ama böyle daha iyi bişi istiyorum kapatıcılık özelliği daha iyi olan var mı önerisi olan ?

Bu aralar yine kozmetik çılgınlığım tuttu , deli gibi bloglardan kozmetik ürünleri yorumlarına bakıyorum ve kafayı kapatıcıya takmış haldeyim elimde 4 tane olmasına rağmen :KK22:

Ama böyle daha iyi bişi istiyorum kapatıcılık özelliği daha iyi olan var mı önerisi olan ?
Topik sahibi kryolan demişti canım.görmedin galiba:KK53:

benim vazgeçilmezlerim demelerim sonucu şöyle

shiseido natural finish cream favori kapatıcım sonra mac longwear da iyi

lancome teint idole ultra fondöten

dior forever compact pudra

mac lustre drop aydınlatıcı

lancome artliner

skin blossom organik yıkama jeli
exipial hydro nemlendirici
bana öyle pahalı ve kimyasala boğulmuş cilt ürünleri iyi gelmiyor.

aynen mesela jovi paletinde 2 rujj fırat boy allık marylou aydınlatıcı ve 12 tane far var yani bu paletin yanına sadece rimel ve fondoten lazım :)) ben severek kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederimm :))

mac marka kapatıcının cok iyi oldgunu duydum ama deneme sansım olmadı ben ayrı bir kapatıcı kullanmıyorum son aldığım loreal true match fondoten kullanıyorum ve gerek kalmıyor üstelik fiyatıda indrimde (watsonsta bayram indirimi) %40 dı cok uyguna gelmişti.

O kadar paralar verdim loreal, max factor, lancome gibi ürünler denedim ama 10 liralık catherine arley pudrası kadar etkilisini görmedim. Eskiden pudra öncesi fondoten kullanırdım. Artık sadece göz kapatıcısı ile pudra ile işimi görüyorum. Kaliteli bir sünger alarak rahatça kullanabilirsiniz :)

mac marka kapatıcının cok iyi oldgunu duydum ama deneme sansım olmadı ben ayrı bir kapatıcı kullanmıyorum son aldığım loreal true match fondoten kullanıyorum ve gerek kalmıyor üstelik fiyatıda indrimde (watsonsta bayram indirimi) %40 dı cok uyguna gelmişti.
Mac'in namını ben de çok duydum ama yaşadığım şehirde malesef mac görmedim ve denemeden ürün almak pek adedim değildir çünkü birine çok iyi gelen bana iyi gelmeyebiliyor bu kez onca parama acıyorum.
Loreal True Match bende de var fondöteni gerçekten çok güzel bir ürün şimdilik fondötendeki favorimdir ama göz altına fondöteni önermiyorlar zamanla kırışma yapabiliyormuş

O kadar paralar verdim loreal, max factor, lancome gibi ürünler denedim ama 10 liralık catherine arley pudrası kadar etkilisini görmedim. Eskiden pudra öncesi fondoten kullanırdım. Artık sadece göz kapatıcısı ile pudra ile işimi görüyorum. Kaliteli bir sünger alarak rahatça kullanabilirsiniz :)
Aynen bacı ben de yıllardır Catherine Arley Silky touch kullanıyorum ve mükemmel bir şey cildim bebeksi oluyor kapatıcılığı da oldukça kaliteli. Geçenlerde baktım yine burda 5,5 Lira stoklasam mı dedim ama elimdeki daha yarılanmadı bile :D

Aynen bacı ben de yıllardır Catherine Arley Silky touch kullanıyorum ve mükemmel bir şey cildim bebeksi oluyor kapatıcılığı da oldukça kaliteli. Geçenlerde baktım yine burda 5,5 Lira stoklasam mı dedim ama elimdeki daha yarılanmadı bile :D
Kapatıcısını da deneyeyim o halde:)

mac ürünleri çok güzel oluyor.özellikle fondotenleri.kaliteli kuaförlerde genelde bu marka tercih ediliyor.

Kapatıcısını da deneyeyim o halde:)

Dur kız kapatıcısı iyi demedim kapatıcılığı iyi dedim :KK45:

Kapatıcısını denemedim ama testerden bileğimde denemiş ve beğenmemiştim diye hatırlıyorum ama almayı düşünürsen de genelde tester oluyor onu bir dene göz altında bence

Ha bir de , catherine arleyden tavsiye edebileceğim diğer ürün de mat rujları. Ben capcanlı mat bir kırmızı ruj arıyordum ve yine imdadıma tesadüfen catherine arley çıktı gerçekten hem mat hem de canlı bir renkti. Fiyatı da yalanım olmasın 4,5 diye hatırlıyorum ki mat rujların araştırdığım kadarıyla en ucuzu 13 lira

Garnier'in göz altı rolonu benim can kurtarıcım. Hafif kapatıcı olduğundan da belli olmadan göz altı morluklarımdan kurtuluyorum:) Flormar'ın ikili allığı da favorim. Ama onun üretimi durmuş:(

Back