Hııımm öyle mi diyorsun canım. Sağol cevabın için. .
Demek bb krem diye bir krem türü varmış.ne demek acaba bb??Ha şöyle çeşitlilikler var şu sıralar ben de BB krem arayışında olduğundan biliyorum bazı BB kremler SPF koruma faktörlü , bazıları matlaştırıcı etkili. Bir de Missha'nın sitesinde gördüm orda belli çeşitler vardı kimisi daha baskın kapatıcı özellikliydi gibi ..
Tabii var ama bildiğimiz yüz kremlerinden değil. Daha çok renkli nemlendirici diyebiliriz. Kozmetikteki anlamını kopyalıyorum sana.Demek bb krem diye bir krem türü varmış.ne demek acaba bb??
Canıııım harikasın yaaaaaaaaTabii var ama bildiğimiz yüz kremlerinden değil. Daha çok renkli nemlendirici diyebiliriz. Kozmetikteki anlamını kopyalıyorum sana.
Bb krem adı "Blemish Balm" kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Blemish, Türkçe'de "leke, hata, kusur" gibi anlamlara gelmektedir. Genellik Bayanların kullandığı Bb Krem yüzdeki lekeler, sivilce yada sivilce izlerini, yüzdeki hataları yada yüzdeki kusurları kapatmaya yarayan bir kremdir
BB krem bir fondöten gibi kusurları örtmez tabii , fondötenden daha hafif yapılıdır nispeten bir kapatıcılık sağlar. Rengi fondötenin rengi gibi olsa da örtücülük daha doğal görünümlüdür yüzüne sürdüğünde cildinin rengini alır.
En kısa tanımıyla kremin bir tık üstü fondötenin iki tık altı bir ürün
Fondöten kullanmayı tercih etmeyip daha iyi bir kapatıcılık istersen o zaman CC krem tercih et derim.
CC, İngilizce “Color Correcting” teriminin kısaltması ve renk düzgünleştirici anlamına geliyor. BB kremin geliştirilmiş hali olan bu kremin en ayırt edici özelliği daha hafif olması. Yağlı ciltler tarafından rahatlıkla kullanılabilen krem, güneş koruması sağlıyor, nemlendiriyor aynı zamanda bir fondöten misali cilt tonunu eşitliyor.
BB kreme kıyasla daha besleyici içeriklere sahip CC kremler, daha etkili bir kapatıcılık sağlıyor.
Tabi cc kremden bir marka istiyorumTabii var ama bildiğimiz yüz kremlerinden değil. Daha çok renkli nemlendirici diyebiliriz. Kozmetikteki anlamını kopyalıyorum sana.
Bb krem adı "Blemish Balm" kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Blemish, Türkçe'de "leke, hata, kusur" gibi anlamlara gelmektedir. Genellik Bayanların kullandığı Bb Krem yüzdeki lekeler, sivilce yada sivilce izlerini, yüzdeki hataları yada yüzdeki kusurları kapatmaya yarayan bir kremdir
BB krem bir fondöten gibi kusurları örtmez tabii , fondötenden daha hafif yapılıdır nispeten bir kapatıcılık sağlar. Rengi fondötenin rengi gibi olsa da örtücülük daha doğal görünümlüdür yüzüne sürdüğünde cildinin rengini alır.
En kısa tanımıyla kremin bir tık üstü fondötenin iki tık altı bir ürün
Fondöten kullanmayı tercih etmeyip daha iyi bir kapatıcılık istersen o zaman CC krem tercih et derim.
CC, İngilizce “Color Correcting” teriminin kısaltması ve renk düzgünleştirici anlamına geliyor. BB kremin geliştirilmiş hali olan bu kremin en ayırt edici özelliği daha hafif olması. Yağlı ciltler tarafından rahatlıkla kullanılabilen krem, güneş koruması sağlıyor, nemlendiriyor aynı zamanda bir fondöten misali cilt tonunu eşitliyor.
BB kreme kıyasla daha besleyici içeriklere sahip CC kremler, daha etkili bir kapatıcılık sağlıyor.
13 numara aşırı açık diilmibenim mucizem missha perfect cover 13 no.su cildime iyi gelen porselen gibi yapan tek kozmetik ürünü niye yıllardır kullanmadım diye hala pişmanlık içindeyim sürdüğüm günden beri çenemde ve burun kenarlarımdaki seboreik dermatiti yok edebilen tek krem seboreik dermatit için kortizonlu kremler kullanıyordum ne yazıkki 2 haftadır kaşıntıdan eser yok çok şükürler olsun çok mutluyum her zaman alınacaklar listemde 1 numara
Fotoğrafını koyabilir msn canım??benim mucizem missha perfect cover 13 no.su cildime iyi gelen porselen gibi yapan tek kozmetik ürünü niye yıllardır kullanmadım diye hala pişmanlık içindeyim sürdüğüm günden beri çenemde ve burun kenarlarımdaki seboreik dermatiti yok edebilen tek krem seboreik dermatit için kortizonlu kremler kullanıyordum ne yazıkki 2 haftadır kaşıntıdan eser yok çok şükürler olsun çok mutluyum her zaman alınacaklar listemde 1 numara
bende aşırı açığım zaten 21 no.suda güzel ama 13 benim rengim,üzgünüm canım şuan foto.koyamam eşim pek müsaade etmiyor malesefFotoğrafını koyabilir msn canım??
Canıııım harikasın yaaaaaaaaHiç böyle bir şeyin varlığından haberdar değildim.fondoten ağır geliyordu.pudra da hafif.böyle bir ürün olduğunu sayende ilk defa öğreniyorum.cildim lekeli, yağ bezeleri falan var az da olsa.sorunlu yani.böyle bir krem hayatımı kurtarır.sağolllll canımmmm.bir de marka adı versen harika olacakkkkk
Yo yo, senin fotonu kastedmedim.ürünün fotosunu demek istedim[QUOTE="strawberrylips, post: 36483801, member: 44865"istedimaşırı açığım zaten 21 no.suda güzel ama 13 benim rengim,üzgünüm canım şuan foto.koyamam eşim pek müsaade etmiyor malesef
canım ben balm ın bb kremini kullanıyorum oldukça iyi yüzüme canlılık veriyor tavsiye ederim yağlı cildi olanlar bile bence güvenle kullanabilirler içinde 15 faktörlü güneş koruması da var ve göz altına dahi uygulanabiliyor bu bence önemli ayrı bi kapatıcıyla ugrasmana gerek kalmıyor.Balm ürünlerini gratislerden bulabilirsin ama özellikle indirimleri takip et normalde fiyatları yüksek indirimlerde neredeyse yarıya düşüyorPeki bakarım canım.teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?