Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler
Ha şöyle çeşitlilikler var şu sıralar ben de BB krem arayışında olduğundan biliyorum bazı BB kremler SPF koruma faktörlü , bazıları matlaştırıcı etkili. Bir de Missha'nın sitesinde gördüm orda belli çeşitler vardı kimisi daha baskın kapatıcı özellikliydi gibi ..
Ha şöyle çeşitlilikler var şu sıralar ben de BB krem arayışında olduğundan biliyorum bazı BB kremler SPF koruma faktörlü , bazıları matlaştırıcı etkili. Bir de Missha'nın sitesinde gördüm orda belli çeşitler vardı kimisi daha baskın kapatıcı özellikliydi gibi ..
Tabii var ama bildiğimiz yüz kremlerinden değil. Daha çok renkli nemlendirici diyebiliriz. Kozmetikteki anlamını kopyalıyorum sana.
Bb krem adı "Blemish Balm" kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Blemish, Türkçe'de "leke, hata, kusur" gibi anlamlara gelmektedir. Genellik Bayanların kullandığı Bb Krem yüzdeki lekeler, sivilce yada sivilce izlerini, yüzdeki hataları yada yüzdeki kusurları kapatmaya yarayan bir kremdir
BB krem bir fondöten gibi kusurları örtmez tabii , fondötenden daha hafif yapılıdır nispeten bir kapatıcılık sağlar. Rengi fondötenin rengi gibi olsa da örtücülük daha doğal görünümlüdür yüzüne sürdüğünde cildinin rengini alır.
En kısa tanımıyla kremin bir tık üstü fondötenin iki tık altı bir ürün
Fondöten kullanmayı tercih etmeyip daha iyi bir kapatıcılık istersen o zaman CC krem tercih et derim.
CC, İngilizce “Color Correcting” teriminin kısaltması ve renk düzgünleştirici anlamına geliyor. BB kremin geliştirilmiş hali olan bu kremin en ayırt edici özelliği daha hafif olması. Yağlı ciltler tarafından rahatlıkla kullanılabilen krem, güneş koruması sağlıyor, nemlendiriyor aynı zamanda bir fondöten misali cilt tonunu eşitliyor.
BB kreme kıyasla daha besleyici içeriklere sahip CC kremler, daha etkili bir kapatıcılık sağlıyor.
benim mucizem missha perfect cover 13 no.su cildime iyi gelen porselen gibi yapan tek kozmetik ürünü niye yıllardır kullanmadım diye hala pişmanlık içindeyim sürdüğüm günden beri çenemde ve burun kenarlarımdaki seboreik dermatiti yok edebilen tek krem seboreik dermatit için kortizonlu kremler kullanıyordum ne yazıkki 2 haftadır kaşıntıdan eser yok çok şükürler olsun çok mutluyum her zaman alınacaklar listemde 1 numara
Tabii var ama bildiğimiz yüz kremlerinden değil. Daha çok renkli nemlendirici diyebiliriz. Kozmetikteki anlamını kopyalıyorum sana.
Bb krem adı "Blemish Balm" kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Blemish, Türkçe'de "leke, hata, kusur" gibi anlamlara gelmektedir. Genellik Bayanların kullandığı Bb Krem yüzdeki lekeler, sivilce yada sivilce izlerini, yüzdeki hataları yada yüzdeki kusurları kapatmaya yarayan bir kremdir
BB krem bir fondöten gibi kusurları örtmez tabii , fondötenden daha hafif yapılıdır nispeten bir kapatıcılık sağlar. Rengi fondötenin rengi gibi olsa da örtücülük daha doğal görünümlüdür yüzüne sürdüğünde cildinin rengini alır.
Fondöten kullanmayı tercih etmeyip daha iyi bir kapatıcılık istersen o zaman CC krem tercih et derim.
CC, İngilizce “Color Correcting” teriminin kısaltması ve renk düzgünleştirici anlamına geliyor. BB kremin geliştirilmiş hali olan bu kremin en ayırt edici özelliği daha hafif olması. Yağlı ciltler tarafından rahatlıkla kullanılabilen krem, güneş koruması sağlıyor, nemlendiriyor aynı zamanda bir fondöten misali cilt tonunu eşitliyor.
BB kreme kıyasla daha besleyici içeriklere sahip CC kremler, daha etkili bir kapatıcılık sağlıyor.
Canıııım harikasın yaaaaaaaaHiç böyle bir şeyin varlığından haberdar değildim.fondoten ağır geliyordu.pudra da hafif.böyle bir ürün olduğunu sayende ilk defa öğreniyorum.cildim lekeli, yağ bezeleri falan var az da olsa.sorunlu yani.böyle bir krem hayatımı kurtarır.sağolllll canımmmm.bir de marka adı versen harika olacakkkkk
benim mucizem missha perfect cover 13 no.su cildime iyi gelen porselen gibi yapan tek kozmetik ürünü niye yıllardır kullanmadım diye hala pişmanlık içindeyim sürdüğüm günden beri çenemde ve burun kenarlarımdaki seboreik dermatiti yok edebilen tek krem seboreik dermatit için kortizonlu kremler kullanıyordum ne yazıkki 2 haftadır kaşıntıdan eser yok çok şükürler olsun çok mutluyum her zaman alınacaklar listemde 1 numara
Canıııım harikasın yaaaaaaaaHiç böyle bir şeyin varlığından haberdar değildim.fondoten ağır geliyordu.pudra da hafif.böyle bir ürün olduğunu sayende ilk defa öğreniyorum.cildim lekeli, yağ bezeleri falan var az da olsa.sorunlu yani.böyle bir krem hayatımı kurtarır.sağolllll canımmmm.bir de marka adı versen harika olacakkkkk
Rica ederim canım ne demek yararlı olabildiysem ne mutlu Canım öneride bulunayım ama bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir o yüzden pişman ol istemem kesinlikle. Mesela benim cildim pek problemli değil sadece bazı yerlerde kızarıklığım var bazen de sivilce çıkar bu yüzden BB krem olarak ben Diadermine'yi beğendim cildime gayet iyi geldi kapatıcılığından da memnun kaldım. Bim marketinde 10 liraya satılıyordu denemen için makul bir fiyat. Cildin için yetersiz gelirse üzerine pudra geçersin o şekilde dengelersin.
Bir de Misshanın beğeneni çok kapatıcılığı oldukça iyiymiş şahsen denemedim ama müptelası bir hayli fazla.
CC krem, BB kreme nispeten daha pahalıdır ve malesef hiç denemedim bunu. Eğer gittiğin kozmetik mağazalarında tester varsa almadan önce denemeni tavsiye ederim dediğim gibi bana iyi gelen sana gelmeyebilir parana yazık olmasın.
OTE="perican55, post: 36483830, member: 476930"]Rica ederim canım ne demek yararlı olabildiysem ne mutlu Canım öneride bulunayım ama bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir o yüzden pişman ol istemem kesinlikle. Mesela benim cildim pek problemli değil sadece bazı yerlerde kızarıklığım var bazen de sivilce çıkar bu yüzden BB krem olarak ben Diadermine'yi beğendim cildime gayet iyi geldi kapatıcılığından da memnun kaldım. Bim marketinde 10 liraya satılıyordu denemen için makul bir fiyat. Cildin için yetersiz gelirse üzerine pudra geçersin o şekilde dengelersin.
Bir de Misshanın beğeneni çok kapatıcılığı oldukça iyiymiş şahsen denemedim ama müptelası bir hayli fazla.
CC krem, BB kreme nispeten daha pahalıdır ve malesef hiç denemedim bunu. Eğer gittiğin kozmetik mağazalarında tester varsa almadan önce denemeni tavsiye ederim dediğim gibi bana iyi gelen sana gelmeyebilir parana yazık olmasın.[/QUOTE] Sagol canım.dediğin gibi yaparım.ay bu yeni site beni deli ettiiii
Yo yo, senin fotonu kastedmedim.ürünün fotosunu demek istedim[/QUOTE] tmm.canım şimdi anladım yarın eklerim canım ama misshanın sitesindende bakabilirsin ürün aynı sonuçta
Peki bakarım canım.teşekkürler..[/QUOTE] canım ben balm ın bb kremini kullanıyorum oldukça iyi yüzüme canlılık veriyor tavsiye ederim yağlı cildi olanlar bile bence güvenle kullanabilirler içinde 15 faktörlü güneş koruması da var ve göz altına dahi uygulanabiliyor bu bence önemli ayrı bi kapatıcıyla ugrasmana gerek kalmıyor.Balm ürünlerini gratislerden bulabilirsin ama özellikle indirimleri takip et normalde fiyatları yüksek indirimlerde neredeyse yarıya düşüyor en yakın indirim sanırım bayramda olur.
canım ben balm ın bb kremini kullanıyorum oldukça iyi yüzüme canlılık veriyor tavsiye ederim yağlı cildi olanlar bile bence güvenle kullanabilirler içinde 15 faktörlü güneş koruması da var ve göz altına dahi uygulanabiliyor bu bence önemli ayrı bi kapatıcıyla ugrasmana gerek kalmıyor.Balm ürünlerini gratislerden bulabilirsin ama özellikle indirimleri takip et normalde fiyatları yüksek indirimlerde neredeyse yarıya düşüyor en yakın indirim sanırım bayramda olur.[/QUOTE] Valla mııı???!!! Sağol canım beniiiiimmmBenim cildim yağlı.bana da olur o zaman.ilk fırsatte alıcam.peki nasıl kullanılıyor? Her dışarı cıkıldıgında herhalde?
Oncelikle ogrenci oldugum icin benim kullandigim urunler oyle cok pahali markalarin degilde fiyati uygun ve memnun oldugum urunler 1.Simdi en onde duran pembe şişeli şey oriflame nin pudrasi.duştan ciktiktan sonra kurulanip tum vucuduma uyguluyorum, mukemmel kokuyo. Cokta bereketli ben 1 yildir kullaniyorum yari olmadi.fiyati da 15 tl civarindaydi.
2. Beyaz sisede olan BEBAK aci badem sutu. Ben gratisten her bitisinde aliyorum, goz makyajimi silmek icin kullaniyorum cokk memnunum. Fiyatu da 10 tl civari
3. Pembe siseli el kremi de avonun. Fecii memnunum ben. Geceden suruyorum ve sabah kalktigimda mukemmel kokusu kalmis oluyor ve yumusacik ellerim oluyor
4. Nivea invisible deodarant. Siyah ve sari lekeleri önlüyor kokusu da parfum gibi bayiliyorum Roll on larim da var onlarda niveanin onlari cekmedim ama.nivea bana gore en iyisi diyebilirim
6. Kirmizi olan fircasini tuttugum rimelim oriflamenin. Alirken fircasi ne tuhaf demisim ama iyiki almisim. Maybellinenin rimeline tas cikarir o derece.1 yil once almistim 17 tl civarindaydi
7. Goz alti morluklarim cok olmadigi icin avonun kapaticisi yetiyor bana memnunumda, indirimdeyken 6 tl civari oluyor
!!!!!tek memnun olmadigim ortada duran maybellinenin pudrasi. Kalip gibi duruyor yuzumde ve simli. İgrenc duruyor, aldigimdan beri 2 kere anca kullanmisimdir
Sorunuz olursa cevaplayabilirim
The balmin alligini onermissiniz ama hangisi oldugunu goremedim ben. Yazarsaniz cok sevinirim