• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

rimmel markasının kaş kalemi ve mat rujlarına hastayım hephephep alıyorum tavsiye ediyorum mü kem mel :16:

Kizlar yeni aldiklarim ve begendiklerimi paylasmak istedim.
Note markasinin fondotenini denedim ve bayildim. Cildim yagli. Kesinlikle kusma yapmadi kontorleme yaparken asla kalip gibi bronzeri tutmadi. Cok begendim hep kullancam sanirim.
Maybelline color tatto far zaten favorim dagilmiyo ve kalip gibi de durmuyo. Yumusak.
Loreal gel eyeliner yeni denedim bunada bayildim. Gozume ne surersem sureyim hemen akar ve dagilir. Ama bu bana dayandi. Bazsiz kullanmama ragmen kaliciligi super ve simsiyah.
Wet n wild kas kitini aldim son olarak. Benim kaslarimin yarisindan sonrasi yok maalesef. Surekli kas kalemi kullaniyorum. Kaliteli ve dogal dursun diyede 80 tl para veriyorom kalemlere. Ama bunuda begendim beyaz olan vaksi bence guzel kalici renkleri koyu biraz ama hem fiyati uygun hemde dogal duruyor. Bu kadar😊 onerileriniz varsa lutfen soyleyin deneyeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407612197826.jpg
    $1407612197826.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $1407612213926.jpg
    $1407612213926.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $1407612230206.jpg
    $1407612230206.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $1407612252149.jpg
    $1407612252149.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 93
Kizlar yeni aldiklarim ve begendiklerimi paylasmak istedim.
Note markasinin fondotenini denedim ve bayildim. Cildim yagli. Kesinlikle kusma yapmadi kontorleme yaparken asla kalip gibi bronzeri tutmadi. Cok begendim hep kullancam sanirim.
Maybelline color tatto far zaten favorim dagilmiyo ve kalip gibi de durmuyo. Yumusak.
Loreal gel eyeliner yeni denedim bunada bayildim. Gozume ne surersem sureyim hemen akar ve dagilir. Ama bu bana dayandi. Bazsiz kullanmama ragmen kaliciligi super ve simsiyah.
Wet n wild kas kitini aldim son olarak. Benim kaslarimin yarisindan sonrasi yok maalesef. Surekli kas kalemi kullaniyorum. Kaliteli ve dogal dursun diyede 80 tl para veriyorom kalemlere. Ama bunuda begendim beyaz olan vaksi bence guzel kalici renkleri koyu biraz ama hem fiyati uygun hemde dogal duruyor. Bu kadar😊 onerileriniz varsa lutfen soyleyin deneyeyim.

Note fondotenin tam ismini yazabilir misin?

Bide parlama kalicilik nasildi ? Ve sivilceye meyilli mi cildiniz?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Peki teşekkür ederim ;)

rica ederim :) youtube'daki güzellik kanallarına aşinaysanız gossmakeupartist'i bilirsiniz. onun siyah noktalara kesin çözüm olduğunu iddia ettiği şey salisilik asit içeren ürünler. aspirinde var mesela salisilik asit, peeling niyetine suda aspirin eritip kullanabiliriz.

katiliyorum, bende yarim senedir her sac yikamadan sonra kullaniyorum asla yaglandirmiyor.
bu özelligi cok güzel gercekten, ben sac uclarima uyguluyorum sadece biraz düzeldiler
mucizevi bi etkisi oldu diyemem ama saclarim eskisi kadar kabarmiyor.
youtubeda sebibebi bu yag hakkinda video cekmisti, bi cok uygulama cesiti var.
hangi yağdan bahsediyorsunuz arkadaşlar ben takip edemedim de

Kızlar ben normalde ruj pek kullanamam çünkü genelde dudağım emer sadece kenarlarda kalem çekmiş gibi çizgisi kalır :D Bir de dudakta yapış yapış sevemiyom pek o yüzden aynı dertten yakınan varsa pastel ve cecile markaların likit kalıcı rujları var. sürdükten bi kaç dakika içinde dudakta kuruyor ve gün boyu kalıcılık garanti asla da bulaşmıyor ona buna

ya sorma bide benim her yazımın altında hamilelik takvimi çıkıyo hamile filan diilim ne alaka yaa sinir oldum
Aynen yaaaaa:confused: başım döndü resmen!! Reklamlardan ne yazıldığını okuyamadım.gözlerim yoruldu.çok ciddiyim.hiç sevmedim bu halini.alışabileceğimi hiç sanmıyorum.eski hali daha iyiydi.:(

bende sabah girdiğimmde acaba farklı bi siteyemi girdim diye düşündüm ama kullanıcı kodu ve sifreyi kabul edince sitenin değiştigini anladım kurcalayıp duruyorum bende sabahtan buyana pek begenmedim acıkcası

Rimelde vazgeçemeyeceğim ve bittikçe paraya acımadan alacağım tek ürün ''Beyu Power Volume ''
İçinde kirpik parçacıkları var ve inanın takma kirpik etkisi veriyor hem uzatıyor hem de süper bir hacim şiddetle tavsiye ederim

Pudrada ise inanmayacaksınız ama Catherine Arley Silky Touch gerçekten çok güzel. Bir arkadaşım kullanıyordu normalde çok ucuz fiyatlı bir pudra ne kadar iyi olabilir ki derken arkadaşımdan denedim ve pudraya haksızlık ettiğim için utandım resmen :D Beyaz tenliyim 5 ve 6 numarası gayet uyumlu cildimle. Sadece pudra sürdüğümde bile cildin ne güzel görünüyor diyenler var o derece yani ve fiyatı piyasa değerlerine göre bedavaya yakın.

BB krem olarak Diadermine kullanıyorum oldukça memnunum hatta Bim marketinde 10 liraya satılıyordu fiyatına göre performans oldukça iyi.

Fondöten olarak kullandıklarım içinde en memnun kaldığım Loreal True Match, indirim zamanı yine tercih edeceğim bir ürün. Bir de Golden Rose Liquid Mineral Fondöten fiyatına göre çok çok iyi bir ürün.

Transparan pudrada Essence kullanıyorum çok memnunum cilt makyajımı oldukça güzel sabitleyip matlaştırıyor ki benim vıcık vıcık yağlı bir cildim vardır malesef ..

Aklıma gelen favorilerim bunlardan ibaret hatırladıkça eklemeler yaparım.

Son düzenleme:
Rimelde vazgeçemeyeceğim ve bittikçe paraya acımadan alacağım tek ürün ''Beyu Power Volume ''
İçinde kirpik parçacıkları var ve inanın takma kirpik etkisi veriyor hem uzatıyor hem de süper bir hacim şiddetle tavsiye ederim

Pudrada ise inanmayacaksınız ama Catherine Arley Silky Touch gerçekten çok güzel. Bir arkadaşım kullanıyordu normalde çok ucuz fiyatlı bir pudra ne kadar iyi olabilir ki derken arkadaşımdan denedim ve pudraya haksızlık ettiğim için utandım resmen :D Beyaz tenliyim 5 ve 6 numarası gayet uyumlu cildimle. Sadece pudra sürdüğümde bile cildin ne güzel görünüyor diyenler var o derece yani ve fiyatı piyasa değerlerine göre bedavaya yakın.

BB krem olarak Diadermine kullanıyorum oldukça memnunum hatta Bim marketinde 10 liraya satılıyordu fiyatına göre performans oldukça iyi.

Fondöten olarak kullandıklarım içinde en memnun kaldığım Loreal True Match, indirim zamanı yine tercih edeceğim bir ürün. Bir de Golden Rose Liquid Mineral Fondöten fiyatına göre çok çok iyi bir ürün.

Transparan pudrada Essence kullanıyorum çok memnunum cilt makyajımı oldukça güzel sabitleyip matlaştırıyor ki benim vıcık vıcık yağlı bir cildim vardır malesef ..

Aklıma gelen favorilerim bunlardan ibaret hatırladıkça eklemeler yaparım.
bu rimeli nerden bulabiliriz bikaç kere daha duymustum ama hiç gözüme carpmadı görmedim.

Kızlar, bb krem diye bir krem çeşidi mi var?? Bb krem gördüm ama çeşitleri olabileceğini bilmiyordum. Yukarıda bir arkadaş, bb krem çeşidi olarak, diye bir ifade kullanmış da..:KK16:

Kızlar, bb krem diye bir krem çeşidi mi var?? Bb krem gördüm ama çeşitleri olabileceğini bilmiyordum. Yukarıda bir arkadaş, bb krem çeşidi olarak, diye bir ifade kullanmış da..:KK16:

BB kremin çeşitleri yok bildiğim kadarıyla çeşitten kastı markasıdır bence. Bir de CC krem bar BB kremin bir üstü diyebileceğimiz bunu da kastedmiş olabilir

perican55 .!.:
BB kremin çeşitleri yok bildiğim kadarıyla çeşitten kastı markasıdır bence. Bir de CC krem bar BB kremin bir üstü diyebileceğimiz bunu da kastedmiş olabilir
Hııımm öyle mi diyorsun canım. Sağol cevabın için. .:KK9:

Back