Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Canim su resme bi bakar misin senin paylastigin resimle ayni deil gibi..ben maybelline 620 diye aldim.yanlis mi almisim..taktim.kafaya

Canim su resme bi bakar misin senin paylastigin resimle ayni deil gibi..ben maybelline 620 diye aldim.yanlis mi almisim..taktim.kafaya

Canım ben de senin gibi ilk başta kendime yakıştıramadım bu ruju. Beyaz tenliyim. Sürdüm ama hiç belli olmadı hatta dudaklarım daha soluk göründü😄 ama kesinlikle güzel bir göz makyajının altına süper gidiyor. Sadece eyeliner değil farın da olmalı, geçenlerde kahve buğulu göz makyajı yaptım ve bu ruju sürdüm kendimi jessica alba gibi hissettim o derece ahahah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladim canim belkide daha pembeli velirgin renkler kullandigimdan gozum alisik deildir.bi de far vs surup deneyeyim..resim yukleyemedim ama sizin koydugunuz fotofraftan daha farkli benim ki..yardim icin tesekkurler

Canım önerdiğin bi aydınlatıfı var mı

yukardaki yorumlarımda ayrıntıılı anlattım cnm bi bak istersen kesinlikle tawsiye ediyorum mary lou manazer markası the balm yukarda fotolu falan ayrıntıı yazdım cnm

Canim benim de kalem ve rimel olmszsa olmazlarimdan illaki yapiyorim yani..bana yakismadi demekki yapcak bisey yok

olabilir cnm ya görmeden bişeyde diyemiyorum ki belkide açık ton ruj sewmiosundur bi aradaşım war ordan geldi aklıma o hayattaaa açık renk ruj sewmez yakıştırmaz kendine sende öylemisn

ayneeenn cnm demek istediğim bu

Benim vazgeçemeyeceğim ürün daha önce baya paylaştım tavsiyede ettim burda kesinlikle loreal köpük saç boyası müthiş pratik ve saçımı yumuşatdık yapıyor boyarken tek geçiyorum

Kızlar durulanmayan sac kremi olarak ne önerirsiniz ? Soyle hem guzel koksun hem yumusak olsun

kesiğe ,yaraya,bereye ,kaşıntıya iyi geliyor.Kokusu ayrı güzel.Aslında bebekler için pişik kremi ! Eczaneden alıyorum.

teşekkur ederim

dalin bebek sabunu! 2.5 tl miydi neydi, yüzümü tanecikli jellerle çizeceğime ya da ağır sabunlarla kurutacağıma bununla yıkıyorum, diğer sabunlar gibi gergin his vermiyor ve tertemiz yapıyor. (cildim yağlı)

Guerlain Rouge G Jewel Lipstick Compact - 09 Galante

bu rujumu çok seviyorum. yüzüme en çok giden renklerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…