cnm göz makyajı olmadan kullanıyosan öyle durmuş olabilir bende beyazım hatta bembeyaz bende öyle durmuyo ama göz makyajı hep yaparım markete süt almaya gitsem bile makyajım hic bilemedin kalemim rimelim olucak ee ben beyazım saçlar sapsarı makyajsız ruh gibi olurum o yüzden yaparım we ruj gayet hoş durur zaten nude ton ruj netten araştr istersen
Canim su resme bi bakar misin senin paylastigin resimle ayni deil gibi..ben maybelline 620 diye aldim.yanlis mi almisim..taktim.kafaya
Canım ben de senin gibi ilk başta kendime yakıştıramadım bu ruju. Beyaz tenliyim. Sürdüm ama hiç belli olmadı hatta dudaklarım daha soluk göründü😄 ama kesinlikle güzel bir göz makyajının altına süper gidiyor. Sadece eyeliner değil farın da olmalı, geçenlerde kahve buğulu göz makyajı yaptım ve bu ruju sürdüm kendimi jessica alba gibi hissettim o derece ahahah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım önerdiğin bi aydınlatıfı var mı
Canim benim de kalem ve rimel olmszsa olmazlarimdan illaki yapiyorim yani..bana yakismadi demekki yapcak bisey yok
Canim su resme bi bakar misin senin paylastigin resimle ayni deil gibi..ben maybelline 620 diye aldim.yanlis mi almisim..taktim.kafaya
Canım ben de senin gibi ilk başta kendime yakıştıramadım bu ruju. Beyaz tenliyim. Sürdüm ama hiç belli olmadı hatta dudaklarım daha soluk göründü😄 ama kesinlikle güzel bir göz makyajının altına süper gidiyor. Sadece eyeliner değil farın da olmalı, geçenlerde kahve buğulu göz makyajı yaptım ve bu ruju sürdüm kendimi jessica alba gibi hissettim o derece ahahah:)
hangi resim cnm???
Resim eklenmedi yarin bidaa denicemdaha nitelikli goz makyajiyla bidaha denicem ruju..sonucu haber veririm
Clinique in göz altı kapatıcı var müthiş anında kapatıyo ve beyazlık kalmıyor ölü gibi fiyatı 80 lira gibi bişi eğer pahalı gelirse garnierin koyu renkli bb minicik kremi var onu sadece göz altıne sür oda çok etkili
Eki Görüntüle 1213873 kesiğe ,yaraya,bereye ,kaşıntıya iyi geliyor.Kokusu ayrı güzel.Aslında bebekler için pişik kremi ! Eczaneden alıyorum.
dalin bebek sabunu! 2.5 tl miydi neydi, yüzümü tanecikli jellerle çizeceğime ya da ağır sabunlarla kurutacağıma bununla yıkıyorum, diğer sabunlar gibi gergin his vermiyor ve tertemiz yapıyor. (cildim yağlı)
Siyah noktalara etkisi oluyor mu ?
olmuyor, peeling etkisi yok çünkü. siyah noktalarımı pek umursamıyorum açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?