Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Rica ederim cnmmm cok mutlu oldum istedigin gibi bi ruj bulmana benim fawori rujlarimdandir bayilirim kendisine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm kesinlikle mac foto olarak anlatmistim yukarilarda bi yerlerde mukemmel bi pudra ben este lauder kullaniyodum bitmek uzereydi antalyaya gitmisken ne alsam die dusunyodum mac merak ediodum mac aldim este hic biseymis mac yaninda o derece kesinlikle tawsiye ederim ama orda denettir kendine kendi tonunu bul yoksa sewmezsin

Şimdi çantamı karıştırırken gözüme çarptı. Aldığımdan beri hastası olduğum rujumu herkese tavsiye ederim.

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick - Personne ne rouge 1

Eklentiler

• $bourj+velv+%u002525282%u00252529.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar merhaba herkese.

Benim burnumda siyah noktalar var ve oldukça fazlalar. Siyah nokta bantlarını pek önermiyorlar.Siyah noktaları yok etmek için kullandığım ürünlerden de pek memnun kalmadım.Bana bir tavsiyede bulunacak olanınız var mı ?

Bir de sizden kalıcı,çiçeksi,dikkat çekici parfüm önerileri istiyorum.Çok baharatlı ve çok şekerli olmayan,kullandığınızda etrafınızdan övgüler aldığınız parfümler neler?

Aynen ben de sizin gibi bu ürünü denizden çıktıktan sonra kullandım ve çok memnun kaldım Saçımı yumuşacık yapıyor.Normalde tatilden dönünce saçlarım kötü bir hale gelirdi.Şu an saçlarım iyi durumda ve ben saçlarımın bu halini,bu ürüne borçluyum.Saçlarım boyalı ama ben normal saçlar için olanını almıştım.

Valla nivea dusta krem... yapis yapis hissini hic sevmiyodum kremlerin valla hayat kurtardi 10 kutu alıp eve depolaysim var :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kerastasin hangi ürünü görselini paylaşırmısın*

parfüm olarak dior jador tavsiye ederim bir de armani code içinde alt notalarında vanilya var eger fiyat öenmli değilse yada celebre ve pur blanca var avon da onlarda çiçeksi kokudur.
siyah nokta içinde güzellik uzmanlarının kullandgı böle metal bi alet var bi ucu yuvarlak diğer ucuda yassı buhar banyosu yapıp örnegin saunadan sonra yuvarlak olan kısımla siyah noktalırı cıkarıyosun yada hiç bi alet yoksa bunu yüzüklede yapıyorlar bide ben yumurta akı ve pirinç ununu karıstırıp sürüyorum kuruyo kuruduktan sonra peeling gibi hafif ovusturarak cıkartıyorum bembeyaz oluyor tavsiye ederim )

ya bu jaquin cortesi aldım ben 3 gündür kulanıyorum şekerli olmasına rağmen cok hafif ama hiç kalıcı değil bende mi sadece bu sorun ya aslında sekerli koku sevmememe ragmen bunu cok sevmiştim ben noa ya oldum olası bayılırım müthiş bir koku onunda kalıcı olması için edp yi almak gerkiyo edt cok kalıcı değil :)) black xs en kalıcı parfüm bi kere denemk için bileğime sıkmıstlar bütün gün seker kız candy gibi dolaşmıstım ama kokudan benm basım döndü sekerli sevenler mutlaka alsın müthiş kalıcı bi parfüm

Son düzenleme:

Canim yuzukle nasil yapiyorlar biraz daha acabilir misin?

Rica ederim cnmmm cok mutlu oldum istedigin gibi bi ruj bulmana benim fawori rujlarimdandir bayilirim kendisine

Kizlar bu ruj bende pek iyi durmadi..ben beyaz tenliyim acaba o yuzden mi yoksa ben suremiyor muyum?var mi yok mu hic belli olmuyor hatta soluk gosteriyo yuzumu

Canim yuzukle nasil yapiyorlar biraz daha acabilir misin?

https://www.google.com.tr/search?q=...F07%2Fsiyah-nokta-savascilarim.html;1600;1200

bak burda sölediğim aletten de var burnuna yüzügün iç kımını bastırıp çekiyorsun kazır gibi umarım anlatabilmiişimdir video bulabilrsem link atarım canım
altın bir yüzüğü burnunuzun yukarısından elmacık kemiklerinize doğru çekiniz. Siyah noktalar yüzüğün içinde birikmiş olacaktır. seklinde anlatılmıs biyerde görsel bulamadım ne yazıkki

Son düzenleme:

cnm jaquin 40 liralık parfüm black xs 200 lira ee tabiki kalıcılık farkı olur ki okudun mu bilmiorum ama ben noa we jaquini gündüzleri black xsi özel günlerde we gece bi yere çıkacağımda tercih ederim walla jaquin gayet kalıcıdır cnm ya tabi dediğim gibi bi black xs kadar diil :)

Kizlar bu ruj bende pek iyi durmadi..ben beyaz tenliyim acaba o yuzden mi yoksa ben suremiyor muyum?var mi yok mu hic belli olmuyor hatta soluk gosteriyo yuzumu

cnm göz makyajı olmadan kullanıyosan öyle durmuş olabilir bende beyazım hatta bembeyaz bende öyle durmuyo ama göz makyajı hep yaparım markete süt almaya gitsem bile makyajım hic bilemedin kalemim rimelim olucak ee ben beyazım saçlar sapsarı makyajsız ruh gibi olurum o yüzden yaparım we ruj gayet hoş durur zaten nude ton ruj netten araştr istersen

Clinique in göz altı kapatıcı var müthiş anında kapatıyo ve beyazlık kalmıyor ölü gibi fiyatı 80 lira gibi bişi eğer pahalı gelirse garnierin koyu renkli bb minicik kremi var onu sadece göz altıne sür oda çok etkili

Cok iyi anladim canim tesekkurleer:) linke de bakicam simdi..

Canım önerdiğin bi aydınlatıfı var mı

Canim benim de kalem ve rimel olmszsa olmazlarimdan illaki yapiyorim yani..bana yakismadi demekki yapcak bisey yok

O kapatıcıyı ben de kullanıyorum. Mükemmel bir kapatıcı gerçekten. Ve çok bereketli. Az miktar yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…