Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Gözaltı morluklarım için 10 senedir kapatıcı kullanıyorum, bu şimdiye kadar kullandıklarım arasında fiyatı ve yaptığı iş bakımından en beğendiğim. İngiltere'ye geldiğimde buldum bunu, yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Bir kutusu en az iki ay gidiyor. Türkiye'ye döndüğümde de bulursam kullanacağım tek günlük kapatıcı budur bundan sonra.

Eklentiler

• $Maybelline-Concealer-011.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:

Cnm goz alti kapaticisinda este lauder cok iyidir bide onu dene istersen cunku ben bunu kullandim esteden sonra bu hic bisey o derece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm goz alti kapaticisinda este lauder cok iyidir bide onu dene istersen cunku ben bunu kullandim esteden sonra bu hic bisey o derece

Este lauder'inki de çok iyidir eminim, ben de Sisley'ninkini kullanıyordum mesela o da bitkiseldi ve çok güzeldi ama gel gelelim fiyatları benim için çok fazla. Makyaj çantamda her zaman bir tane pahalı kapatıcı bulunduruyorum iyi markalardan, ama maalesef benim gözaltı morluklarım kalıtsal ve çok belirgin,bu yüzden her gün uygulamak zorundayım, makyaj yapmadığım günlerde bile en azından kapatıcımı sürmek zorundayım. Öyle olunca da küçücük tüpüne 95 100 lira verdiğim kapatıcıyı her gün kullanmak istemiyorum

Ama işte bu mesela, o açıdan çok beğendiğim bir ürün, Türkiye'deki fiyatını hakikaten bilmiyorum, ama burada mesela yaklaşık 18 liraya denk geliyor. Öyle olunca da gönül rahatlığıyla kullanıyorum.

Bu arada bir daha pahalı olanı değiştireceğim zaman Este Lauder alacağım, tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Anladim cnm en mantiklisini yapiyosun tabi hergun kullaniyosan oyle yapcan yetisilmez yoksa haklisin

Kızlar pudra alacağım. Birkaç marka var arklımda. Sadece bb krem kullanırım ve t bölgeme pudra uyguluyorum. Rimmel stay matte var aklımda bir de mac ama başka önerebileceğiniz yarı kapatıcı bir pudra var mu?

jiglypuff canım ruj tenime hiçbir şekilde yakışmadı ben de kardeşime verdim. 745 daha çok yakışıyor.

Son düzenleme:

Yukarda derken onceki sayflarda mi.canim ben hemen.her sayfayi okuyorum ama gozumden kacti demekki..ah su gatisler watsonslar ahh(

canım doğal dalgayı köpüklede yapabilirisin köpük her markette, eczanede , parfümeride bulunan bişi bukle belirginleştirici var taft marka kokusu da muhtesem nemli saclarını köpükle sonra uzunsa ikiye ayırıp örebiliirsin ben mesela sacımı ikiye ayırıp üst kısımda saclarımı burarak topuz yapıyorum tel tokayla tutturuyorum acelem varsa eger topuzun üstünden sac kurutma makinesiyle kurutup actıgımda doğal dalgalırım oluyor yada acelem yoksa kendi kendine kuruyor saçlarımda suara röfle oldugu için kurutma makinesi ve düzlestricilerden uzak duruyorum fena kurudular (

Son düzenleme:
kızlar bende ankarada tunalıya kızılaya cok yakınım her yerde tekın acar gratıs yok sephore ama gel görki bu tarz urunlere bu kadar para verirken içim gider :)

Bu yağı ben denizden cıktıktan sonra sürüyorum yeni keşfettim. Sürekli bir etki mi bilmiyorum ama nemlendirdiği kesn. Denizden cıktıktan sonra sacıma biraz sıkıp yediriyoum; daha sonra güzelce tarıyorum. Ya burgu topuz yapıp yada serbest halde bırakıyorum güneslenirken.. Sac kurudugunda dalga dalga ve ışıl ışıl oluyor. Tüm tatili onunla gecirdim; plajda sac derdim olmadı. Ama onun haricinde evde kullanmıyorum; nedense bana besleyici gelmiyor ama iyi kurtarıcı olduğu kesin :) Bu da forumdaki ilk yazım oldu

Aaa tesekkurler ilk benim konuma yorum yaptigin icin aramiza hosgeldin cnm :) ewet cok guzel bi urun sen onu denizde yani tatil boyu kullanmasan saclarin inanilmaz yipranirdi kesinlikle besliyo cnm bi cok kisi aldi burda benim tawsiyem uzerine herkes ayni fikirde dewm et bence farki gorursun cnm

Ben de ikidir kullanıyorum.saçlarım çok kötüydü anlatamam.altta röfle üstünde iki kat boya vs inanılmazdı parmağım bile girmiyordu.şimdi biraz toparladı.aynen devam.çok teşekkürler canım,harikasın:)

ben hayatta ruj kullanamazdım,yani kırmızı,pembe ya da tuhaf bir renkte dururdu ve kullandığım belli olurdu.Bense belli olmayan bir şey istiyordum.Yıllar sonra evet,bu diyebileceğim ruju sayende buldum.Teşekkür etmek için yazdım sana da.Maybeline 620 pink brown cidden çok hoşmuş.

Bu yağı ben de aldım. Saçlarım inanılmaz yumuşadı. Yağlandırmadı da düşündüğüm gibi. Kokusu çok değişik.

Yukarıda yazdım ama görülmedi sanırım. Pudra alacağım aklımda rimmel stay matte yada mac var aklımda ama başka önerebileceğin yarı kapatıcı bir pudra var mı?

Aynen cnm benim bu platin sacima bile iyi geldiyse hakkindan gelemiyecek sac yok gibi bisey walla cok sewindim begenmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…