Cnm bahsetmis oldugum eyeliner bu Eki Görüntüle 1208941
Bu turkiyede warmi bilmiyorum ama turkiyede de bu war bildigim kadariyla
Eki Görüntüle 1208942
İcerigi mutlaka aynidir inan cok kalici banyoda bile zor cikiyo benimki oyle yikiyim aksin olmuyo 2. Fotodakini kullanmadim ilk fotodakinide bayilarak kullaniyorum walla bi sor bakalim warmi yokmu cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İkincisi nasıl kullanılıyor canım? Ilk defa gördüm
İkincisi nasıl kullanılıyor canım? Ilk defa gördüm
Firca yardimiyla cnm paletten boya alip tuwali boyarsin ya o misal
Gözaltı morluklarım için 10 senedir kapatıcı kullanıyorum, bu şimdiye kadar kullandıklarım arasında fiyatı ve yaptığı iş bakımından en beğendiğim. İngiltere'ye geldiğimde buldum bunu, yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Bir kutusu en az iki ay gidiyor. Türkiye'ye döndüğümde de bulursam kullanacağım tek günlük kapatıcı budur bundan sonra.
Cnm goz alti kapaticisinda este lauder cok iyidir bide onu dene istersen cunku ben bunu kullandim esteden sonra bu hic bisey o derece
Este lauder'inki de çok iyidir eminim, ben de Sisley'ninkini kullanıyordum mesela o da bitkiseldi ve çok güzeldi ama gel gelelim fiyatları benim için çok fazla. Makyaj çantamda her zaman bir tane pahalı kapatıcı bulunduruyorum iyi markalardan, ama maalesef benim gözaltı morluklarım kalıtsal ve çok belirgin,bu yüzden her gün uygulamak zorundayım, makyaj yapmadığım günlerde bile en azından kapatıcımı sürmek zorundayım. Öyle olunca da küçücük tüpüne 95 100 lira verdiğim kapatıcıyı her gün kullanmak istemiyorum
Ama işte bu mesela, o açıdan çok beğendiğim bir ürün, Türkiye'deki fiyatını hakikaten bilmiyorum, ama burada mesela yaklaşık 18 liraya denk geliyor. Öyle olunca da gönül rahatlığıyla kullanıyorum.
Bu arada bir daha pahalı olanı değiştireceğim zaman Este Lauder alacağım, tavsiyen için çok teşekkür ederim.
Cnm bahsetmis oldugum eyeliner bu Eki Görüntüle 1208941
Bu turkiyede warmi bilmiyorum ama turkiyede de bu war bildigim kadariyla
Eki Görüntüle 1208942
İcerigi mutlaka aynidir inan cok kalici banyoda bile zor cikiyo benimki oyle yikiyim aksin olmuyo 2. Fotodakini kullanmadim ilk fotodakinide bayilarak kullaniyorum walla bi sor bakalim warmi yokmu cnm
tsk ederim canım ilgin için :) internet sitesine bakayım bizim burda mac yok orda da ürünler hakkında bilgi de var ordan alırım :))
Yukarda derken onceki sayflarda mi.canim ben hemen.her sayfayi okuyorum ama gozumden kacti demekki..ah su gatisler watsonslar ahh(
Bu tarifi ben de duymuştum ama şeker Tüylenme yapar diye korktum. Hiç uygulamadim. Sende böyle bir problem oldu mu ? Memnun musun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır öyle bir problem yaşamadım:44::44:
Firca yardimiyla cnm paletten boya alip tuwali boyarsin ya o misal
Tahmin ettim aslında ama zor olmuyor mu öyle? Mesela fırçaya fazla boya alıp boyamak gibi:26:
Tahmin ettim aslında ama zor olmuyor mu öyle? Mesela fırçaya fazla boya alıp boyamak gibi:26:
yok cnmm çok kolay sadece batırıp yani değdirip sürüyosun ama asla kapağını açık unutma alırsan kurur
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
Bu yağı ben denizden cıktıktan sonra sürüyorum yeni keşfettim. Sürekli bir etki mi bilmiyorum ama nemlendirdiği kesn. Denizden cıktıktan sonra sacıma biraz sıkıp yediriyoum; daha sonra güzelce tarıyorum. Ya burgu topuz yapıp yada serbest halde bırakıyorum güneslenirken.. Sac kurudugunda dalga dalga ve ışıl ışıl oluyor. Tüm tatili onunla gecirdim; plajda sac derdim olmadı. Ama onun haricinde evde kullanmıyorum; nedense bana besleyici gelmiyor ama iyi kurtarıcı olduğu kesin :) Bu da forumdaki ilk yazım oldu
Aaa tesekkurler ilk benim konuma yorum yaptigin icin aramiza hosgeldin cnm :) ewet cok guzel bi urun sen onu denizde yani tatil boyu kullanmasan saclarin inanilmaz yipranirdi kesinlikle besliyo cnm bi cok kisi aldi burda benim tawsiyem uzerine herkes ayni fikirde dewm et bence farki gorursun cnm
Aaa tesekkurler ilk benim konuma yorum yaptigin icin aramiza hosgeldin cnm :) ewet cok guzel bi urun sen onu denizde yani tatil boyu kullanmasan saclarin inanilmaz yipranirdi kesinlikle besliyo cnm bi cok kisi aldi burda benim tawsiyem uzerine herkes ayni fikirde dewm et bence farki gorursun cnm
Ben de ikidir kullanıyorum.saçlarım çok kötüydü anlatamam.altta röfle üstünde iki kat boya vs inanılmazdı parmağım bile girmiyordu.şimdi biraz toparladı.aynen devam.çok teşekkürler canım,harikasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?