Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

ohh sevindim markette olduğuna dermokil deyince eczane ürünü sandım bend e alrım o zamn en kısa zamanda teşekkür ederim paylaşımın için

Rica ederim ne demekben dermokilin baya urununu aldim hepsinden memnunum sac maskesi de var goz alti kremi de fiyatlari gayet uygun ve en onemlisi urunler ise yariyor

merhabalar türk kahvesinden peelingi biraz anlatırmısınız nasıl yapıyorsunuz peeling e çok meraklıyım da
Bir miktar kahveyi şekersiz birsekilde az suyla pisiriyorum. Özel bir ölçeği yok. Vucuduma degil de sadece yuzume sureceksem bir tatlı kaşığı fazla bile geliyor. Yaptıkça göz kararı oluşuyor. Krem yogunlugunda olunca kahveye saf zeytinyağı ekliyorum. Kahve çok kaynar olmamalı. Bir kaç dakika ılıklasmasini bekleyin. Sıcakken yağ katarsaniz yağ pişer. Ilık kahveye yağ katmalisiniz. Yuze sürülebilecek sıcaklığa geldiğinde kullanabilirsiniz. Sıcaklık gozeneklerin acilmasina yardımcı olur. Tabi kendinizi yakmamaya dikkat edin. Sıcak dedigim yakmayacak kadar sicak olmali.
Bir de usenirsem ya da vaktim yoksa temizleme sütüne azcık kahve karıştırıp onunla yüzümü ovarim.
Tarif bu kadar canım. Senin bildiğin başka yöntemler varsa ben de öğrenmek isterim. Temiz ve bakımlı olmaya her kadın gibi ben de merakliyim. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yumurta akı ve kahveyle yapılanı duymustum maske seklinde uyguluyorsun ama peeling değil yıkarken zaten kurudugu için peeling etkisi de oluyormus denemedim cünkü yumurta kokusu içimi fena yapıyor :18:

tamam canım tarifin için teşekkür ederim benm çok sık kullandığım peeling toz şeker ve zeytinyağından oluşuyor bunu ilkönce dudaklarım için kullanıyordum ama şimdi yüzüme de uyguluyorum göz kararı şekerle zeytinyağını karıştıryotum yüzünden akmayacak koyulukta yani kıvamda olması gerekiyor bununla temizlenmiş cildimi ovuyorum masaj yapıyorum yüzüme biraz beklettikten sonra da yıkıyorum özellikle banyodan sora yapıyorum gözenekler açıkken daha etkili diye düşünüyorum daha başka tariflerim var ama şuan işyerindeyim ve çıkmam lazım yarın sabah yazrım şifa olsun size de

Son düzenleme:

süpermişş kesin almalıyım kokuya tahamülüm yok çünkü :)))

Bu tarifi ben de duymuştum ama şeker Tüylenme yapar diye korktum. Hiç uygulamadim. Sende böyle bir problem oldu mu ? Memnun musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar saclarda dogal dalga yaratmak icin onereceginiz biseyler var mi?? Ama ben kucuk bi yerde yasiyirum heryerde bulabilecegim bisey olmali...ornegin sadece watsons da bulunmamali(

cnm çok güzel tawsiyelerim war hatta yukarda fotolu anlattım ama gratiste watsonsda satılıyo

Yukarda derken onceki sayflarda mi.canim ben hemen.her sayfayi okuyorum ama gozumden kacti demekki..ah su gatisler watsonslar ahh(

Topluca bi 10-15 urun war onlarin arasinda tony&guy we lee staffort cnm keske oturdugumuz yerlerdede olsaa dimii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Çok sağol canım benim. Peki şampuan olarak ne tavsiye edrsin? Ben siyah gliss kullanıyorum. Memnun da sayılırım.ama organik, kaliteli bir şey olsun istiyorum. :26:

Sampuanda benim icin on numara olarak tavsiye edebileceğim; kerastese... evet pahali! ama beklentinin cok uzerinde. Bi arastir derim... ben sac yıpranmasi sonucunda kullanmıştım. Bakım kremi ile birlikte. Ve kokusuda enfess.

Sampuanda benim icin on numara olarak tavsiye edebileceğim; kerastese... evet pahali! ama beklentinin cok uzerinde. Bi arastir derim... ben sac yıpranmasi sonucunda kullanmıştım. Bakım kremi ile birlikte. Ve kokusuda enfess.

Sağol canım.araştırayım. saçlarım dökülüyor yeni kestirmeme rağmen.sence neden? Yıprandığı için kestirmiştim.ama bu s efer de dökülmeye başladı nedense.:26: senin şampuanı görmüştüm.bitkisel mi, köpük oluyor mu yıkama esnasında?

Evet köpük oluyor... ama cok yararini gordum. Bide saçlarım aşırı kurudur.. ve cok sertti.
Dokulmeyi cok cok azaltti. Ve yumusatti.bu arada saçları kestirmek dokulmeyi onlemezki.. sadece uçlarını canlandirmis oluyorsun. Yani kırıklar gidiyor. Senin dipten canlandirman lazim. Demek ki dipler zayif kalmis..

Hımmmm,demek öyle düşünüyorsun.mantıklı.otacının serumunu ve argan yağlı bakım yağını almıştım.onu hatırladım ve bugün kullanmaya başladım.hemen yumuşadı saçlarım .devam edeyim.bakim belki faydası olur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…