ohh sevindim markette olduğuna dermokil deyince eczane ürünü sandım bend e alrım o zamn en kısa zamanda teşekkür ederim paylaşımın için
Bir miktar kahveyi şekersiz birsekilde az suyla pisiriyorum. Özel bir ölçeği yok. Vucuduma degil de sadece yuzume sureceksem bir tatlı kaşığı fazla bile geliyor. Yaptıkça göz kararı oluşuyor. Krem yogunlugunda olunca kahveye saf zeytinyağı ekliyorum. Kahve çok kaynar olmamalı. Bir kaç dakika ılıklasmasini bekleyin. Sıcakken yağ katarsaniz yağ pişer. Ilık kahveye yağ katmalisiniz. Yuze sürülebilecek sıcaklığa geldiğinde kullanabilirsiniz. Sıcaklık gozeneklerin acilmasina yardımcı olur. Tabi kendinizi yakmamaya dikkat edin. Sıcak dedigim yakmayacak kadar sicak olmali.merhabalar türk kahvesinden peelingi biraz anlatırmısınız nasıl yapıyorsunuz peeling e çok meraklıyım da
Bir miktar kahveyi şekersiz birsekilde az suyla pisiriyorum. Özel bir ölçeği yok. Vucuduma degil de sadece yuzume sureceksem bir tatlı kaşığı fazla bile geliyor. Yaptıkça göz kararı oluşuyor. Krem yogunlugunda olunca kahveye saf zeytinyağı ekliyorum. Kahve çok kaynar olmamalı. Bir kaç dakika ılıklasmasini bekleyin. Sıcakken yağ katarsaniz yağ pişer. Ilık kahveye yağ katmalisiniz. Yuze sürülebilecek sıcaklığa geldiğinde kullanabilirsiniz. Sıcaklık gozeneklerin acilmasina yardımcı olur. Tabi kendinizi yakmamaya dikkat edin. Sıcak dedigim yakmayacak kadar sicak olmali.
Bir de usenirsem ya da vaktim yoksa temizleme sütüne azcık kahve karıştırıp onunla yüzümü ovarim.
Tarif bu kadar canım. Senin bildiğin başka yöntemler varsa ben de öğrenmek isterim. Temiz ve bakımlı olmaya her kadın gibi ben de merakliyim. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben 400 ml şampuana yarısından biraz daha az koymuştum çalkalayarak kullanıyordum ama şampuan yarıya indiği zaman yarısından az koydum demiştim ya yarım olması için kalanıda döküp çalkalayarak kullandım..
ayriyetten saç bakım yağı diye bi yağ var duşa girmeden 20 dk önce felanda onu kullandım sertleşmedi bide ben bu karışımı bioblas sarmaşık özlüde kullandım çok işe yaradı..
tamam canımcım saoğl teşekkür ederim
tamam canımcım saoğl teşekkür ederim
ricaederim canımcım her zamam
Bir miktar kahveyi şekersiz birsekilde az suyla pisiriyorum. Özel bir ölçeği yok. Vucuduma degil de sadece yuzume sureceksem bir tatlı kaşığı fazla bile geliyor. Yaptıkça göz kararı oluşuyor. Krem yogunlugunda olunca kahveye saf zeytinyağı ekliyorum. Kahve çok kaynar olmamalı. Bir kaç dakika ılıklasmasini bekleyin. Sıcakken yağ katarsaniz yağ pişer. Ilık kahveye yağ katmalisiniz. Yuze sürülebilecek sıcaklığa geldiğinde kullanabilirsiniz. Sıcaklık gozeneklerin acilmasina yardımcı olur. Tabi kendinizi yakmamaya dikkat edin. Sıcak dedigim yakmayacak kadar sicak olmali.
Bir de usenirsem ya da vaktim yoksa temizleme sütüne azcık kahve karıştırıp onunla yüzümü ovarim.
Tarif bu kadar canım. Senin bildiğin başka yöntemler varsa ben de öğrenmek isterim. Temiz ve bakımlı olmaya her kadın gibi ben de merakliyim. :)
İşte bu canım. Ben de antalyada yaşıyorum :) banyoda kurulanip hemen suruyosun temiz vücuda sürülmesi lazım. çok çok az sürüyorum ben ve hiç ter koltuğumu hatırlamıyorum. Eczanelerde bulabilirsin fiyati da 10tl. Geçen sene yazın başında almıştım hala da bitmedi düşün artık.
tamam canım tarifin için teşekkür ederim benm çok sık kullandığım peeling toz şeker ve zeytinyağından oluşuyor bunu ilkönce dudaklarım için kullanıyordum ama şimdi yüzüme de uyguluyorum göz kararı şekerle zeytinyağını karıştıryotum yüzünden akmayacak koyulukta yani kıvamda olması gerekiyor bununla temizlenmiş cildimi ovuyorum masaj yapıyorum yüzüme biraz beklettikten sonra da yıkıyorum özellikle banyodan sora yapıyorum gözenekler açıkken daha etkili diye düşünüyorum daha başka tariflerim var ama şuan işyerindeyim ve çıkmam lazım yarın sabah yazrım şifa olsun size de
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
merhaba 2 saattir konunun tamamını bütün yorumları okudum cok güzel bi konu olmus buarada:)
blog yaparsan eger takipcin olurum mutlaka bikaç tane takip ettiğim blog vardı ama bıraktım nedeni de firmaların deneme ürünleri göndrip bunlarla ilgili olumlu yorum beklemesinden dolayı artık onlara güvenmiyorum çünkü ürünleri kendileri almıyor cok dandik ürünleride cok pahalı ürünleride övüyorlar instagram sayfalarından bakıyorum hediye için tşk edip hemen olumlu yazıyorlar dolayısıyla güvenm kalmadı hatta bazılarını alma gafletinde bulunup cok pişman oldum.Ama senin samimiyetine cok güvendim böle bişey yapmayacagına inanıyorum.
balm ürünlerini bende cok seviyorum hatta paletlerini daha cok seviiyorum burdaki arkadasalara mesela rockstar paleti öneririrm içinde çok begenilen marylou aydınlatıcı fırat boy allık bisürü kullanışlı far (parlak ve mat) birde 2 tane ruju var ben tataile giderken direk bu paleti alıyorum cok kullanışlı aradagım hersey var içinde :))
balm mın eyeliner inanaılmaz güzel incecik bi fırcası var ben cok beceremem mesela ama ben bile yapabiliyorum tek sıkıntım benim gözkapaklarımda liner duruyor ama kenarlrına yaptgım kuyruk silinip gidiyorbununla ilgili bisürü liner aldım hatta en son watsons indirimnde rimmel waterprof eyeliner aldım yine hüsran cıkmayan sabit kalan bi eyeliner tavsyeniz varmı??
sac ile iligili bu yağı bende alıcam cok merak ettim elimde bitane avonun argan yağı var oda cok iyi tavsiye ederim deneyin derim birde matrix marka bir yağ var kuaförden almıstım hemde 70 tl gibi bi fiyatı vardı hiç memnun kalmadım bi ürün pahalı olunca güzel olcak diye bişi yok bunu anladım :/
fondaten olarak en son loreal truematch aldım inanaılmaz bi kapatıcılığı var indirimle cok uyguna geldi yaglı cildiniz varsa kesinlikle kullanın kapatıcılk inanılmaz ama benim yine fondatenle ilgili sorunum cildim karma olmasına ragmen en cok fondaten bu bölgede pütürlü kalıyor cenemle burnumda fondaten ben buradyım diyor pütürlü pütürlü peelingde yapmama ragmeen bu sorunun önüne gecemedim pürüssüz uygulama için neler yapmalıyım tavisyen varsa cok sevinirim :))
biraz uzun oldu umarım sıkmamısımdır..
yok cnm ne sıkılması aşkolsun hemen yardımcı olayım sana eyelinerde kalıcılık arıyosan kesinlikle m.a.c diyorumm gerçekten kullandıklarım arasında en iyisi fotosunu çekerim ama şöyle bişi war ben onu thailanddan aldımm aynısı türkiyede warmı bilmiyorum ama içeriği aynıdır marka sonuçta
blog işine gelince istiorum ama zaman bulabilirmiyim o düşündürüyo beni düşünmedeyim şuan we bahsettiğin gibi insanlara bende sinir oluyorum ben fark ettiysen hepsi bende olan ürünler beğenediğim bi kaç ürün war onlarıda paylaşıcam hatta
fondoten olarakta inan yıllardır loreal maybeline flormar pastel the balm max factor este lauder lancome bourje .... bu liste uzaaaar gider hepsini kullandım amaaaa en mükemmeli we asla wazgecmeyeceğimm tek fondoten kryolan cnm yok yani daha iisi yok
o paleti hepsinden bende olduğu için almadım ama ewet seyahat için almayı düşünüyorum aklımda bayaaadır cnm:)
Kizlar saclarda dogal dalga yaratmak icin onereceginiz biseyler var mi?? Ama ben kucuk bi yerde yasiyirum heryerde bulabilecegim bisey olmali...ornegin sadece watsons da bulunmamali(
cnm çok güzel tawsiyelerim war hatta yukarda fotolu anlattım ama gratiste watsonsda satılıyo
süpermişş kesin almalıyım kokuya tahamülüm yok çünkü :)))
bunu ben de denemeliyim galiba .. teşekkürler paylaşım için
Yukarda derken onceki sayflarda mi.canim ben hemen.her sayfayi okuyorum ama gozumden kacti demekki..ah su gatisler watsonslar ahh(
Topluca bi 10-15 urun war onlarin arasinda tony&guy we lee staffort cnm keske oturdugumuz yerlerdede olsaa dimii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evvet keskebana en yakin yer ankara o da 5 saat demek yilda iki kere gitmiyorum (((
Çok sağol canım benim.Peki şampuan olarak ne tavsiye edrsin? Ben siyah gliss kullanıyorum. Memnun da sayılırım.ama organik, kaliteli bir şey olsun istiyorum. :26:
Sampuanda benim icin on numara olarak tavsiye edebileceğim; kerastese... evet pahali! ama beklentinin cok uzerinde. Bi arastir derim... ben sac yıpranmasi sonucunda kullanmıştım. Bakım kremi ile birlikte. Ve kokusuda enfess.
Sağol canım.araştırayım. saçlarım dökülüyor yeni kestirmeme rağmen.sence neden? Yıprandığı için kestirmiştim.ama bu s efer de dökülmeye başladı nedense.:26: senin şampuanı görmüştüm.bitkisel mi, köpük oluyor mu yıkama esnasında?
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
merhaba 2 saattir konunun tamamını bütün yorumları okudum cok güzel bi konu olmus buarada:)
blog yaparsan eger takipcin olurum mutlaka bikaç tane takip ettiğim blog vardı ama bıraktım nedeni de firmaların deneme ürünleri göndrip bunlarla ilgili olumlu yorum beklemesinden dolayı artık onlara güvenmiyorum çünkü ürünleri kendileri almıyor cok dandik ürünleride cok pahalı ürünleride övüyorlar instagram sayfalarından bakıyorum hediye için tşk edip hemen olumlu yazıyorlar dolayısıyla güvenm kalmadı hatta bazılarını alma gafletinde bulunup cok pişman oldum.Ama senin samimiyetine cok güvendim böle bişey yapmayacagına inanıyorum.
balm ürünlerini bende cok seviyorum hatta paletlerini daha cok seviiyorum burdaki arkadasalara mesela rockstar paleti öneririrm içinde çok begenilen marylou aydınlatıcı fırat boy allık bisürü kullanışlı far (parlak ve mat) birde 2 tane ruju var ben tataile giderken direk bu paleti alıyorum cok kullanışlı aradagım hersey var içinde :))
balm mın eyeliner inanaılmaz güzel incecik bi fırcası var ben cok beceremem mesela ama ben bile yapabiliyorum tek sıkıntım benim gözkapaklarımda liner duruyor ama kenarlrına yaptgım kuyruk silinip gidiyorbununla ilgili bisürü liner aldım hatta en son watsons indirimnde rimmel waterprof eyeliner aldım yine hüsran cıkmayan sabit kalan bi eyeliner tavsyeniz varmı??
sac ile iligili bu yağı bende alıcam cok merak ettim elimde bitane avonun argan yağı var oda cok iyi tavsiye ederim deneyin derim birde matrix marka bir yağ var kuaförden almıstım hemde 70 tl gibi bi fiyatı vardı hiç memnun kalmadım bi ürün pahalı olunca güzel olcak diye bişi yok bunu anladım :/
fondaten olarak en son loreal truematch aldım inanaılmaz bi kapatıcılığı var indirimle cok uyguna geldi yaglı cildiniz varsa kesinlikle kullanın kapatıcılk inanılmaz ama benim yine fondatenle ilgili sorunum cildim karma olmasına ragmen en cok fondaten bu bölgede pütürlü kalıyor cenemle burnumda fondaten ben buradyım diyor pütürlü pütürlü peelingde yapmama ragmeen bu sorunun önüne gecemedim pürüssüz uygulama için neler yapmalıyım tavisyen varsa cok sevinirim :))
biraz uzun oldu umarım sıkmamısımdır..
Cnm bahsetmis oldugum eyeliner bu
Bu turkiyede warmi bilmiyorum ama turkiyede de bu war bildigim kadariyla
İcerigi mutlaka aynidir inan cok kalici banyoda bile zor cikiyo benimki oyle yikiyim aksin olmuyo 2. Fotodakini kullanmadim ilk fotodakinide bayilarak kullaniyorum walla bi sor bakalim warmi yokmu cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet köpük oluyor... ama cok yararini gordum. Bide saçlarım aşırı kurudur.. ve cok sertti.
Dokulmeyi cok cok azaltti. Ve yumusatti.bu arada saçları kestirmek dokulmeyi onlemezki.. sadece uçlarını canlandirmis oluyorsun. Yani kırıklar gidiyor. Senin dipten canlandirman lazim. Demek ki dipler zayif kalmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?