• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

İşte bu canım. Ben de antalyada yaşıyorum :) banyoda kurulanip hemen suruyosun temiz vücuda sürülmesi lazım. çok çok az sürüyorum ben ve hiç ter koltuğumu hatırlamıyorum. Eczanelerde bulabilirsin fiyati da 10tl. Geçen sene yazın başında almıştım hala da bitmedi düşün artık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu ben de denemeliyim galiba .. teşekkürler paylaşım için

Canim selam fondoten konusunda benim de durumum ayni surunce puruzlu oluyor bu yuzden haftada bir portakal kabugu rendesine turk kahvesi telvesiyle bal karistirip yuzume suruyor bekletiyorum sonra yikiyorum gercekten iyi geliyor gozenekleri acip temizliyor ve puturlu goruntuyu engelliyor sana da tavsiye ederim

pardon da bu yaz gününde portakalı nereden bulucaz ???:52::52:

slm fondoten uygulamasından önce mutlaka cilt tipinizine uygun bir nemlendirici uygulamanız lazım ve 2-3 dk cildinizin emmesini sağlayın sonra üzerine fondoteni uygulayın en sonda üzerine bir kat transparan pudra ile geçin bakın bakalım sonuç yine aynı mı olacak sevgiler...

slm verdiğin bilgi için cok tsk ederim :)transparan pudrayı hiç denemedim ama normal pudra bende cok belli oluyor nemlendirici mutlaka kullanıyorum ama sonuc yine aynı ucuz da denedim pahalı da denedim fondoten hatta este nin double wear kullandım (tester ) kalıp gibi kaldı cildimde arkadasımın cildi yağlı onda porselen gibi duruyor mesela bende bb kremle idare ediyorum onlarında kapatıcılık hiç yok ama en azından rengi bi şeklde eşitleniyor diye kullanıyorum.the balm da transparan pudra avrdı onu deniyin bakalım .

Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
merhaba 2 saattir konunun tamamını bütün yorumları okudum cok güzel bi konu olmus buarada:)
blog yaparsan eger takipcin olurum mutlaka bikaç tane takip ettiğim blog vardı ama bıraktım nedeni de firmaların deneme ürünleri göndrip bunlarla ilgili olumlu yorum beklemesinden dolayı artık onlara güvenmiyorum çünkü ürünleri kendileri almıyor cok dandik ürünleride cok pahalı ürünleride övüyorlar instagram sayfalarından bakıyorum hediye için tşk edip hemen olumlu yazıyorlar dolayısıyla güvenm kalmadı hatta bazılarını alma gafletinde bulunup cok pişman oldum.Ama senin samimiyetine cok güvendim böle bişey yapmayacagına inanıyorum.

balm ürünlerini bende cok seviyorum hatta paletlerini daha cok seviiyorum burdaki arkadasalara mesela rockstar paleti öneririrm içinde çok begenilen marylou aydınlatıcı fırat boy allık bisürü kullanışlı far (parlak ve mat) birde 2 tane ruju var ben tataile giderken direk bu paleti alıyorum cok kullanışlı aradagım hersey var içinde :))
balm mın eyeliner inanaılmaz güzel incecik bi fırcası var ben cok beceremem mesela ama ben bile yapabiliyorum tek sıkıntım benim gözkapaklarımda liner duruyor ama kenarlrına yaptgım kuyruk silinip gidiyor :( bununla ilgili bisürü liner aldım hatta en son watsons indirimnde rimmel waterprof eyeliner aldım yine hüsran :( cıkmayan sabit kalan bi eyeliner tavsyeniz varmı??
sac ile iligili bu yağı bende alıcam cok merak ettim elimde bitane avonun argan yağı var oda cok iyi tavsiye ederim deneyin derim birde matrix marka bir yağ var kuaförden almıstım hemde 70 tl gibi bi fiyatı vardı hiç memnun kalmadım bi ürün pahalı olunca güzel olcak diye bişi yok bunu anladım :/
fondaten olarak en son loreal truematch aldım inanaılmaz bi kapatıcılığı var indirimle cok uyguna geldi yaglı cildiniz varsa kesinlikle kullanın kapatıcılk inanılmaz ama benim yine fondatenle ilgili sorunum cildim karma olmasına ragmen en cok fondaten bu bölgede pütürlü kalıyor cenemle burnumda fondaten ben buradyım diyor pütürlü pütürlü peelingde yapmama ragmeen bu sorunun önüne gecemedim pürüssüz uygulama için neler yapmalıyım tavisyen varsa cok sevinirim :))
biraz uzun oldu umarım sıkmamısımdır..:17:

slm ..benm de cildim karma ve fondoten arayışı içindeyim şuan bir markanın köpük fondatenini kullanıyorum çok da memnunum ama daha profosyonel bişi istiyorum loreal truematch de aklımda sürekli ama kararsız olduğum için almadım heniz size sorum siz memnunsunuz galiba ama yağlı ciltler için iyi demişsiniz siz de karma bir cilde sahipsiniz yüzünüzde nasıl duruyor bu ürün

Roc marka roll on hayatimda daha iyisini gormedim
Dermokil normal saclar icin sampuan
Dermokil goz alti kremi muhtesem hele ki goz alti morluklarina super gidiyor

dermokil şampuanı eczaneden mi alıyorsunuz yoksa markette de satılıyor mu?? bir de fiyatı nedir merak ettim

Parfüm ve Duş jelinden baska onerebilecegim çok bişey yok sanırım. Temiz ve sağlıklı bir cilt zaten güzeldir diye düşünüyorum. Bu yüzden çok nadir makyaj yaparım. Değişiklik olsun diye yani. Cildimi lorealin hassas ciltler icin temizleme sütü ile temizlerim. Haftada iki üç defa peeling yaparım. Peeling için Türk kahvesi kullanırım. Hergün bir kere soda ile tonik yaparım. Cildim kuru olduğu için bebek yağı ile nemlendiririm. Bakım bu kadar benim için. Makyaj olarak da yakın birinin düğünü falan yoksa fondöten pudra gibi cildi maskeleyen şeyler surmem. Bunlar beni rahatsız ediyor cildim nefes almıyor gibi geliyor bana. Zaten cildim nemlendirince güzeldir benim. Dudagima sürdüğüm rujdan biraz yanaklarima allık yaparım. Pembe ya da toprak renklerinde far ve rimel ile benim makyajim biter.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar türk kahvesinden peelingi biraz anlatırmısınız nasıl yapıyorsunuz peeling e çok meraklıyım da

slm verdiğin bilgi için cok tsk ederim :)transparan pudrayı hiç denemedim ama normal pudra bende cok belli oluyor nemlendirici mutlaka kullanıyorum ama sonuc yine aynı ucuz da denedim pahalı da denedim fondoten hatta este nin double wear kullandım (tester ) kalıp gibi kaldı cildimde arkadasımın cildi yağlı onda porselen gibi duruyor mesela bende bb kremle idare ediyorum onlarında kapatıcılık hiç yok ama en azından rengi bi şeklde eşitleniyor diye kullanıyorum.the balm da transparan pudra avrdı onu deniyin bakalım .

size anlattığım benm herzaman ki ten makyajı rutinimdir ve çok da memnunum cildim inanılmaz pürüzsüz görünüyor bu şekilde sizdeki problemi anlayamadım :44::44: acaba peelingi mi yetersiz yapıyorsunuz bilemedim ki şimdi

slm ..benm de cildim karma ve fondoten arayışı içindeyim şuan bir markanın köpük fondatenini kullanıyorum çok da memnunum ama daha profosyonel bişi istiyorum loreal truematch de aklımda sürekli ama kararsız olduğum için almadım heniz size sorum siz memnunsunuz galiba ama yağlı ciltler için iyi demişsiniz siz de karma bir cilde sahipsiniz yüzünüzde nasıl duruyor bu ürün

benim çenemde cok belli oluyor aslında karma cildim var yani t bölgem yağlı yanaklarım mesela kurudur ama fondotenin yanagımdaki durusu cok güzel güneş lekelermi cok iyi kapatıyor eger çenemde ki sorunu halledersem sürekli kullanacagım bi ürün ama bu tarz ten ürünlerini bence denemeden alma ben denemiştim hemde bütün yüzümde öle aldım birde watsons da indirim vardı %40 bayram indirimi cok uygun fiyata geldi normal satış fiyatı sanırım 53 tl di ben 30 civarı bi fiyata aldım indirimlerde daha uygun oluyor ;))

size anlattığım benm herzaman ki ten makyajı rutinimdir ve çok da memnunum cildim inanılmaz pürüzsüz görünüyor bu şekilde sizdeki problemi anlayamadım :44::44: acaba peelingi mi yetersiz yapıyorsunuz bilemedim ki şimdi

güneş lekelerim için eczaneye gitmiştim cilt bakımı varmıs orada ki bayan bana peelng yapma demişti hassas cildin oldgu için peeling sana uygun değil kabuklu görünür dedi ben tabi onu da denedim 2 ay hiç peeling yapmadım ama yinede birsey değişmedi :( bi ara eve gittiğimde cenemin fotosunu cekiyim fondotenli ve fondotensiz halde belki fotoyla anlayabilirsinz. hatta makyaj bazı bile cözüm olmadı ordaki görüntüye :/

benim çenemde cok belli oluyor aslında karma cildim var yani t bölgem yağlı yanaklarım mesela kurudur ama fondotenin yanagımdaki durusu cok güzel güneş lekelermi cok iyi kapatıyor eger çenemde ki sorunu halledersem sürekli kullanacagım bi ürün ama bu tarz ten ürünlerini bence denemeden alma ben denemiştim hemde bütün yüzümde öle aldım birde watsons da indirim vardı %40 bayram indirimi cok uygun fiyata geldi normal satış fiyatı sanırım 53 tl di ben 30 civarı bi fiyata aldım indirimlerde daha uygun oluyor ;))

teşekkürler ben de öle bir fırsat kolluyorum zaten :))

teşekkür ederim şekerimmm:52::52:
bide portakal yoksa limon kullan oda yoksa sizin orada turunç vardır beki onu kullan canım bence aynı etkiyi yaratır:28:

sağol ttalım cildim zaten kuruya yakın limon daha da kurutur sanırım ben bu tarifi kışa saklıyorum o zman yaparım artık benm tek peeling ürünüm var o da garnier 3in 1 çok da memnunum bir de doğal maskeler var haftada yaptığım

bir de kelebek imm sana bişey sorucam bir topikte sen bişey yazmıştın şampuanına çam terebentin koydum demiştin onun ölçüsünü bana yazarmısın mesela şampuanım 500 ml diyelim çam terebentin de 50 ml lik şişede ya bunun ne kadarını koyayım şampuana

güneş lekelerim için eczaneye gitmiştim cilt bakımı varmıs orada ki bayan bana peelng yapma demişti hassas cildin oldgu için peeling sana uygun değil kabuklu görünür dedi ben tabi onu da denedim 2 ay hiç peeling yapmadım ama yinede birsey değişmedi :( bi ara eve gittiğimde cenemin fotosunu cekiyim fondotenli ve fondotensiz halde belki fotoyla anlayabilirsinz. hatta makyaj bazı bile cözüm olmadı ordaki görüntüye :/

peelingsiz bir hayat düşünemiyorum ama senin durumun farklı canım cildin hassassa zaten daha fazla dikkat etmen lazım fotonu bekliyorum belkş o zman başka birşey önerebilirim

sağol ttalım cildim zaten kuruya yakın limon daha da kurutur sanırım ben bu tarifi kışa saklıyorum o zman yaparım artık benm tek peeling ürünüm var o da garnier 3in 1 çok da memnunum bir de doğal maskeler var haftada yaptığım

bir de kelebek imm sana bişey sorucam bir topikte sen bişey yazmıştın şampuanına çam terebentin koydum demiştin onun ölçüsünü bana yazarmısın mesela şampuanım 500 ml diyelim çam terebentin de 50 ml lik şişede ya bunun ne kadarını koyayım şampuana

canım ben 400 ml şampuana yarısından biraz daha az koymuştum çalkalayarak kullanıyordum ama şampuan yarıya indiği zaman yarısından az koydum demiştim ya yarım olması için kalanıda döküp çalkalayarak kullandım..
ayriyetten saç bakım yağı diye bi yağ var duşa girmeden 20 dk önce felanda onu kullandım sertleşmedi bide ben bu karışımı bioblas sarmaşık özlüde kullandım çok işe yaradı..

Back