Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

şans vericem o zaman glissin altın rengi olanını kullanıp memnun kalmıstım bende :) sağol canım

Aynen cnm bende antalyanin ilcesindeyim hawa inanilmaz sicak denerim mutlaka foto paylasabilirmisin detayli bakayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımmm ben de mersin de yaşıyorum hava acyip sıcak burda da foto aradım da bulamadım nette yine bakıcam şimdi bulursam paylaşayım

şans vericem o zaman glissin altın rengi olanını kullanıp memnun kalmıstım bende :) sağol canım

rica ederim cnm altın sarılının kremini kullanmıstım sewmedim ama sampuanını bilmiyorum walla siyahtan memnun kalırsın çok değişikte bir kokusu war

Son düzenleme:
Kizlar saclarda dogal dalga yaratmak icin onereceginiz biseyler var mi?? Ama ben kucuk bi yerde yasiyirum heryerde bulabilecegim bisey olmali...ornegin sadece watsons da bulunmamali(

Bu da benim en sevdiğim parfüm love chloé. Güzel kokan parfüm çok ama hic biri bu koku kadar içime sinmiyor. Fotoğraf konusunda acemiyim. Yükleyebildim mi bilmiyorum :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407148840371.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 115
Bir de watsons duş jeli var tanecikli ve kokusu çok güzel. Eşim de çok seviyor. Dustan sonra tatlı tatlı kokuyor. Kokusu bütün evi sarıyor.

Eklentiler

• $1407149181221.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $1407149401220.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 106
Roc marka roll on hayatimda daha iyisini gormedim
Dermokil normal saclar icin sampuan
Dermokil goz alti kremi muhtesem hele ki goz alti morluklarina super gidiyor

Parfüm ve Duş jelinden baska onerebilecegim çok bişey yok sanırım. Temiz ve sağlıklı bir cilt zaten güzeldir diye düşünüyorum. Bu yüzden çok nadir makyaj yaparım. Değişiklik olsun diye yani. Cildimi lorealin hassas ciltler icin temizleme sütü ile temizlerim. Haftada iki üç defa peeling yaparım. Peeling için Türk kahvesi kullanırım. Hergün bir kere soda ile tonik yaparım. Cildim kuru olduğu için bebek yağı ile nemlendiririm. Bakım bu kadar benim için. Makyaj olarak da yakın birinin düğünü falan yoksa fondöten pudra gibi cildi maskeleyen şeyler surmem. Bunlar beni rahatsız ediyor cildim nefes almıyor gibi geliyor bana. Zaten cildim nemlendirince güzeldir benim. Dudagima sürdüğüm rujdan biraz yanaklarima allık yaparım. Pembe ya da toprak renklerinde far ve rimel ile benim makyajim biter.

Bir de beyaz olduğum için yüzüme 50 faktör sürmeden çıkmam.

Eklentiler

• $1407150833786.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 135

slm kızlar.... ahhhh kozmetık benı benden alıyor resmen benım memnun kaldıklarım ıse soyle;

1- loreal elseve mucızevı yag.... mukemmel hıc bır sekılde sacı agırlastırmıyor kırılma, dökülme, zor acılan saclar vede denıze gırmeden once koruyucu olarak kullanıyorum pek bır memnunum kendısınden..

2-loreal ınfallıble 24h... bendekı yenı versıyonu eskı versıyonunu kullanmadıgım ıcın bılemıcem cıldım cok kuru hatta pul puk oluyor amma ve lakın yuzum asırı terledıgınden yaz aylarında yuzum makyajımı kusuyordu ama bu fondotenle tanıstım tanısalı coookkk mutluyum gun ıcınde akmıyor yuze yapısması cok guzel cılt tonunu harıka bır sekılde esıtlıyor gayet de kapatıcı bır fondoten kendısı..

3- loreal ınfallıble 24h pudra... bırcok pudra denedım yuzum kuru oldugu ıcın dahada pudra ve pul pul goruntuyle basbasa kalıyordum surmesen olmaz fondotenı sabıtlemek gerek helekı yaz aylarında bu pudranın hıcde oyle pudramsı bır goruntusu olmuyor fondotenı cok guzel sabıtlıyor gun boyu tazeleme ıhtıyacı duymuyorum mat ama satensı bır gorunum saglıyor bana..

4- true match kapatıcı... favorı kapatıcım cızgılere kesınlıkle dolma yapmıyor cok guzel bır sekılde sabıtlenıyor..

5- essence kas far setı.. ucuz ve guzel kas farı arayısındaysanız tavsıyemdır.

6- golden rose matte velvet ruj.. ucuz mat ve kalıcı ruj ıcın ıyı bır alternatıf..

7- maybelıne rocket maskara... benım kısa olan kıprıklerımı uzattıysa guzeldır:) not:::uzattı:)

8- real techniques expert brush fırca... ahhh bu fırcaya asıgım fondoten pudra allık konturleme ne ıstersenız yapabılecegınız joker bır makyaj fırcası ıyıkı almısım ben genellıkle fondoten ıcın kullanıyorum fondoten kapatıcılıgını gercekten arttırıyor helekı benım gıbı kuru ve pul pul olan cıldınız varsa kesınlıkle onerırım ellerımle yada sungerle yuzum dahada soyuluyordu bu fırcayla tampon hareketlerle uygulama yaptıgımda prof. bır sonuc alıyorum..

aklıma gelenler bunlar yardımcı olabıldımse ne mutlu:26:

Deotak ne cnm ilk duydum bilgilendirirmisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte bu canım. Ben de antalyada yaşıyorum :) banyoda kurulanip hemen suruyosun temiz vücuda sürülmesi lazım. çok çok az sürüyorum ben ve hiç ter koltuğumu hatırlamıyorum. Eczanelerde bulabilirsin fiyati da 10tl. Geçen sene yazın başında almıştım hala da bitmedi düşün artık.

Eklentiler

• $1407154223191.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 156

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…