Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

cnm bilgisayardan girdim baktım bloguna muhteşemm kesinlikle takipteyim seni gmail hesabım yok ama blog açarsam zaten hbr wericem benimde oğlum 8 aylık çok faydalı olucak blogun bana

Aaa çok sevindim canım çok teşekkür ederim.eleştirilerine açığım :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sık kullanınanlarıma ekledim cnm takipteyim walla süper görünüyo hiç sanmıyorum eleştiri alacağına :)

cnm bilgisayardan girdim baktım bloguna muhteşemm kesinlikle takipteyim seni gmail hesabım yok ama blog açarsam zaten hbr wericem benimde oğlum 8 aylık çok faydalı olucak blogun bana

Beğendiğine çok çok sevindim canım.kesinlikle açmalısın bak bunca kişiyiz bekliyoruz:) bu,senin için hem daha pratik olur,biz de bilgilerinden faydalanırız bol bol.etkiliyorsun bizi çünkü kendi beğendiğin ürünleri öneriyorsun bu çok önemli.valla tavsiye ettiğin markaların sana hediyeler göndermesi lazım artık,o kadar alıcısı çıktı:)))

Okumaya başladım blogunu. Doğum hikayeni okudum ilk önce.. Çook duygulandım, ben yazmışım gibi geldi. Çok benziyor hikayemiz...

Ayrıca bebe bisküvisi tarifini denemeyi düşünüyorum. Gerçi ben daha önce kızıma hiç bebe bisküvisi vermedim. Değişik gelir, sever inşallah :)

Hadi ya:) seninki de kolay olmuş o zaman ne güzel:) bisküviyi mutlaka yap canım,benimki iştahsız bir bebek olmasına rağmen sorunsuz yiyor

walla ya hediye göndermeliler artık :) aynen cnm kolay ürün beğenmem işim gereğide bi çok ürünle içiçe kaldım biliorum çoğunu aralarından cımbızla çekiyorum en iyi we hesaplı olanlarını :) aynen cnm açıyım ben blogu

Bekliyorum takip için:))

Eşime aldırdım. Bu kadar küçük boyutta olması beni çok şaşırttı. İçinde de sünger yok almamışta eşim hoş adam nerden bilsin . Yarın ilk iş günüm kulkanırım diyordum bu durumda sünger alana kadar kullanamayacağım

Son düzenleme:

Firca yokmu cnm pudra fircanla sur yada eski bi pudranin sungerini kullan

Son düzenleme:
Yok tatlım ben böyle şeyler hiç kullanmadım. Olsun . Sayende öğreneceğim.

Anladim cnm dogru sungeri bulamazsan sonuc cok iyi olmaz ben genelde pudra icin firca tercih ediyorum ama bayadir m.a.c pudra kullaniyorum onun sungeri guzel bi ondan memnun kaldim sunger olarak

Hımm fırça mı alayım o zaman ben

Tamam cnm hbr wericem:)

Merhaba canım.her kadın gibi çok keyif aldım tavsiyelerinden.tek tek okudum.çeşitli notlar aldım.yalnız,doğum sonrası oluşan çatlaklar için harika bir krem kullandığinı söylemissin.adını da yazmışsın fakat uykulu olduğunu, adını yanlış yazmış olabileceğini söylemişsin.ama sonra yazmayı unutmuşsun.onu ögrenebilir miyim??

Mac fix önerir misin canım

Kesinliklee oneririm harika otesi bi urun 2. Sisem bitti antalyaya en yakin zamanda gidip 3. Yu almayi istiyorummmm:)

Tmm cnm birazdan fotosunu cekip ayrintili bi yazi yaziyim cok az isim war halledip ayarliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…