Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Strivectin-sd catlak kremi

Bu kremi eczacimin tawsiyesi uzerine almakla almamak aradinda kaldim cunku bi krem icin kucuk bi serwetti eczacim kesinlikle guwenilir biri we sirf satmak icin bana satmaz yillardir tanirim kadini her konuda yardim etmistir dogum sonrasi korse kullanmami we catlaklar icin bu kremi kullanmami soyledi fiyatini sorunca sok oldum tabi 480 kusurdu kusuratini tam hatirlamiyorum ama sanki 489 du tabi esim inanmiyorum bi kreme neredeyse yarim milyarmi wericeksin desede tinlayan kim ahahaha %100 geciriyo lafini duyunca we esime ya bu kremi alirim yada catlak olan her yerime dowme yaptiririm diyince aman tamam al dedi we 3 ay filan duzenli kullandim suan hawa cok sicak o yuzden kremli vicik vicik o histen hic hoslanmam hawalar biraz soguyunca dewam edicem ama bayaaaaaa bi fark oldu %60 i azaldi %40 lik bolumude bu kis hallederim umarimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdim cnm

Fiyatını okuyunca gözüm şaşı, dudağım uçuk oldu yine de not alayım.sağol canım. aklıma bir şey geldi.sen yabancı misın canım??'w'harfini sürekli kullanıyorsun da dikkatimi çekti

Fiyatını okuyunca gözüm şaşı, dudağım uçuk oldu yine de not alayım.sağol canım. aklıma bir şey geldi.sen yabancı misın canım??'w'harfini sürekli kullanıyorsun da dikkatimi çekti

Ya bunu herkes soruyo tipimde biraz oyle cunku yabanci diilim selanik gocmeniyiz ama biraz war sma bu w olayi lisede bi ingilizce donem odewin wardi bilgisayardan yazicaktim 35 sayfa kadar o kadar uzun bi yaziydiki anlatamam birazda yetistirmem lazimdi sabaha kadar yazdim hep klawyede w harfine basinca elim alisti we yilllaaaaaarrrrdir duzeltemedim yok olmuyo walla hele hizli yazinca hic olmuyo ewet fiyat cok pahali ama cidden geciriyo 3 ayda inanilmaz fark etti dewam edicem cok az kaldi 1 tup daha almam gerekebilir yeterki gecsindee

Biz de selanik göçmeniyiz:13: sen vazgeç bence.güzel Türkçemizde yok öyle bir harf
aslında benim kuzenimin cok iyi bir rolll ona ihtiyacı var.koku giderici yönü güclü olmalı. Ilk fırsatta tavsiye ettiğin parfümler alıcam.çok merak ettim

Roll-on da niweayi tawsiye ederim cnm cok uzun zamandir bunu kullaniyorum gerci fa da guzel ondanda cok kullandim

Roll-on da niweayi tawsiye ederim cnm cok uzun zamandir bunu kullaniyorum gerci fa da guzel ondanda cok kullandimEki Görüntüle 1207918

Çok sağol canım benim. Peki şampuan olarak ne tavsiye edrsin? Ben siyah gliss kullanıyorum. Memnun da sayılırım.ama organik, kaliteli bir şey olsun istiyorum. :26:

Roll-on da niweayi tawsiye ederim cnm cok uzun zamandir bunu kullaniyorum gerci fa da guzel ondanda cok kullandimEki Görüntüle 1207918

Çok sağol canım benim. Peki şampuan olarak ne tavsiye edrsin? Ben siyah gliss kullanıyorum. Memnun da sayılırım.ama organik, kaliteli bir şey olsun istiyorum. :26:

Ben de yıllardır roll on kullanmayı bıraktım. Deotak kullanmaya başladığımdan beri :) ve bi kez alıyorum tamitamina bi seneden fazla bile sürüyo bitmiyo. Tavsiye ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm aynen siyah gliss kullaniyorum bende walla sacima daha iyi gelenine rastlamadim hatta dun aldim yenisini bitmisti rahat 2 yildir kullaniyorumdur kremde sari gliss daha iyi siyahtan

Deotak ne cnm ilk duydum bilgilendirirmisin

merhaba siyah gliss saçta ağırlaşma yapıyormu ? almayı istiyorum ama korkuyorum biraz yağa meyilli saçım:44:

Memnunsundur canım ama bak benim bağışıklık sistemi direk bu tarz rollonlara tepki veriyor dra gittim bi kere yumurta büyüklüğünde koltuk altım şişti😔 Dr kesinlikle rollon kullanma dedi ama tabi mümkün değil.. Herşeyi denedim diyebilirim cristal tuz var watsons da ona kadar tek ama tek iyi gelen lady speed stick aloe veralı fruity splash bile şişirdi bitek aloe veralısı resmen bulduğumda 2-3 tane alırım

merhabalar önerdiğiniz rollonu bend e kullanıyorum ama bundan daha iyisini keşfettim rexona cristal diamond women bu ürünün yalnız krem gibi olanından kullanıyorum onu da burada bir forumda okumuştum tek kelimeyle mükemmel 0 ter ve ter kokusu ki ben güneyde yaşıyorum burda bile korumamsı süper kesinlikle tavsiye ederim

gliss çok güzel bir şampuan bence ben de sarısını kullanıyorum yeni aldım 700 ml lik dev gibi bir şampuan 1 haftadır kullanıyorum gayet yumuşak yapıyor saçlarımı taramada büyük bir kolaylık sağlıyor siyahını çok tavsiye eden var elimdeki bitsin siyahını da denicem ama ben krem kullanmıyorum maalesef :26::26:

Cnm benim sac rengim platin oldugu icin krem kullanmazsam kece gibi olur o yuzden ama krem almak isteyenlere kesinlikle sari diyorum dierlerini kullandim sarisi kadar fayda gormedim

Aynen cnm bende antalyanin ilcesindeyim hawa inanilmaz sicak denerim mutlaka foto paylasabilirmisin detayli bakayim

Ayyy inanmiyorummm gecmis olsun cnmmm ozaman tabi asla kullanma sen

merhaba siyah gliss saçta ağırlaşma yapıyormu ? almayı istiyorum ama korkuyorum biraz yağa meyilli saçım:44:

Walla benim sacimi 1 hafta yikamasam yaglanmaz o derece kuru o yuzden tam bilemiycem ama yok yaa cok guzel bi sampuan dene cnm ama bi kere elsewein balli bademli bi sampuani wardi 3 yil once filan kullandim bi o yaglandirmisti sacimi sok oldum hatta ama gliss super bi sampuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…