Tmm cnm birazdan fotosunu cekip ayrintili bi yazi yaziyim cok az isim war halledip ayarliycam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heyecanla bekliyorum
Yazdim cnm
Fiyatını okuyunca gözüm şaşı, dudağım uçuk olduyine de not alayım.sağol canım. aklıma bir şey geldi.sen yabancı misın canım??'w'harfini sürekli kullanıyorsun da dikkatimi çekti
Ya bunu herkes soruyo tipimde biraz oyle cunku yabanci diilim selanik gocmeniyiz ama biraz war sma bu w olayi lisede bi ingilizce donem odewin wardi bilgisayardan yazicaktim 35 sayfa kadar o kadar uzun bi yaziydiki anlatamam birazda yetistirmem lazimdi sabaha kadar yazdim hep klawyede w harfine basinca elim alisti we yilllaaaaaarrrrdir duzeltemedim yok olmuyo walla hele hizli yazinca hic olmuyoewet fiyat cok pahali ama cidden geciriyo 3 ayda inanilmaz fark etti dewam edicem cok az kaldi 1 tup daha almam gerekebilir yeterki gecsindee
Biz de selanik göçmeniyiz:13: sen vazgeç bence.güzel Türkçemizde yok öyle bir harf
aslında benim kuzenimin cok iyi bir rolll ona ihtiyacı var.koku giderici yönü güclü olmalı. Ilk fırsatta tavsiye ettiğin parfümler alıcam.çok merak ettim
Roll-on da niweayi tawsiye ederim cnm cok uzun zamandir bunu kullaniyorum gerci fa da guzel ondanda cok kullandimEki Görüntüle 1207918
Roll-on da niweayi tawsiye ederim cnm cok uzun zamandir bunu kullaniyorum gerci fa da guzel ondanda cok kullandimEki Görüntüle 1207918
Çok sağol canım benim.Peki şampuan olarak ne tavsiye edrsin? Ben siyah gliss kullanıyorum. Memnun da sayılırım.ama organik, kaliteli bir şey olsun istiyorum. :26:
Çok sağol canım benim.Peki şampuan olarak ne tavsiye edrsin? Ben siyah gliss kullanıyorum. Memnun da sayılırım.ama organik, kaliteli bir şey olsun istiyorum. :26:
Ben de yıllardır roll on kullanmayı bıraktım. Deotak kullanmaya başladığımdan beri :) ve bi kez alıyorum tamitamina bi seneden fazla bile sürüyo bitmiyo. Tavsiye ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm aynen siyah gliss kullaniyorum bende walla sacima daha iyi gelenine rastlamadim hatta dun aldim yenisini bitmisti rahat 2 yildir kullaniyorumdur kremde sari gliss daha iyi siyahtan
Cnm aynen siyah gliss kullaniyorum bende walla sacima daha iyi gelenine rastlamadim hatta dun aldim yenisini bitmisti rahat 2 yildir kullaniyorumdur kremde sari gliss daha iyi siyahtan
gliss çok güzel bir şampuan bence ben de sarısını kullanıyorum yeni aldım 700 ml lik dev gibi bir şampuan1 haftadır kullanıyorum gayet yumuşak yapıyor saçlarımı taramada büyük bir kolaylık sağlıyor siyahını çok tavsiye eden var elimdeki bitsin siyahını da denicem ama ben krem kullanmıyorum maalesef :26::26:
merhabalar önerdiğiniz rollonu bend e kullanıyorum ama bundan daha iyisini keşfettim rexona cristal diamond women bu ürünün yalnız krem gibi olanından kullanıyorum onu da burada bir forumda okumuştum tek kelimeyle mükemmel 0 ter ve ter kokusu ki ben güneyde yaşıyorum burda bile korumamsı süper kesinlikle tavsiye ederim
Memnunsundur canım ama bak benim bağışıklık sistemi direk bu tarz rollonlara tepki veriyor dra gittim bi kere yumurta büyüklüğünde koltuk altım şişti😔 Dr kesinlikle rollon kullanma dedi ama tabi mümkün değil.. Herşeyi denedim diyebilirim cristal tuz var watsons da ona kadar tek ama tek iyi gelen lady speed stick aloe veralı fruity splash bile şişirdi bitek aloe veralısı resmen bulduğumda 2-3 tane alırım
merhaba siyah gliss saçta ağırlaşma yapıyormu ? almayı istiyorum ama korkuyorum biraz yağa meyilli saçım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?